Thursday 10 November 2011

Sastojci Shampoo

Da li ste ikada pitali zašto neki šamponi have strašan učinak na kosu, a zašto su neke loše dovoljno da poništi sve što je prethodnih šampon učinio? To je zbog sastojaka jedan šampon može biti pogodan za kosu, a može biti obrnuto vrijedi i za drugi šampon. Dakle, umjesto da ide s metodom pokušaja i pogrešaka kroz život, spremanje kosu nevolje i zadržati paziti na određene sastojke. Ovdje je više informacija o ovom pitanju o njezi kose.
Generički šampon sastojaka, svi šamponi su određene vrste sastojaka za siguran. To su sastojci u šampon koji daju mogućnost da čiste kose. Šamponi imaju mnogo više, kao i sastojaka, ipak, one mi ćemo biti viđenje pod nekoliko drugih subheads. , Deterdžent: Ovo je vrlo važan sastojak u bilo šampon ili sredstvo za čišćenje. Deterdžent uklanjaju prljavštinu, višak ulja i prljavštine iz kose. Međutim, šamponi praška u treba biti ugodna, jer kožu vlasišta i kose su dosta osjetljive i mogu dobiti oštećeni vrlo jak deterdžent. , Poseban efekt uzročnici Postoje određena sredstva dodano u šampon kako bi to izgledalo kao ono što čini. Kao pearlescent šamponi imaju sastojke pozvao glikol distearate dati odgovarajući izgled. Ostale sastojke kao što su trave, med itd se dodaju u marketing koncept i prednost. , Sredstva: Kako bi se osiguralo da je šampon sastojci ostati dobro i odgoditi nikakve reakcije izazvane zbog prolaska vremena, konzervansa trebaju biti dodan u šampon. Većina šampona koji su prirodni sastojci, morati koristiti više od drugih konzervansa. Međutim, većina od tih konzervansa prilično delikatna utjecati na kosu. , Ph ravnoteža: Morate imati primijetio da je većina šampona oglašavati o čudesnom ph ravnoteže u šampon. PH ravnoteža se blago kiseo priroda šampon koji mora biti tamo kako bi poništila alkalni učinak na kosu kožicu. Potrebno je napraviti kosu, glatka, meka i sjajna. , Uređaji: Ovo je sastojak u svim šamponi. Međutim, ovisno o omjeru sastojaka, potreba za potrošača koristiti neki drugi uređaj mogu razlikovati. Klima pomaže da kosa glatka, mekana i jaka. Ona također pomaže smanjiti resanja u kosi, koja pomaže smanjiti hair lom i opadanje kose. , Osnovne To su sastojci koji svi šamponi sadržavati. Iznosi i odnosi mogu varirati u različitim šampone, ali sastojci su tu sigurno. Više o šampon koji čini vaše kose raste brže.
Šampon Sastojci: Što je stvarno radova; Sada, znate osnovne sastojke koji svi šamponi imaju. Određeni sastojci su stvarno dobri za kosu. Oni su sastavni dijelovi šampon koji stvarno rade na izradi kosu vam dati nedopuštenu prednost. , Amonij sulfat Lauryl: To je vrsta deterdženta koji je nježan dovoljno čiste kose bez skidanje dlaka svojih eteričnih ulja. ; Guar Hydroxypropyltrimonium klorid: Ovaj sastojak kada se dodaju šampon pomaže smoothening od kose. Dapače, daje kosi volumen, bez dodavanja svoje težine. ; Dimethicone: ovaj sastojak u osnovi kaputi kose. This premaz pogoduje i ne može se ispiru vodom. Krzno čini kosu daleko više rukovanje i zaplet besplatno. , Dok su ovi sastojci svibanj zvuk vrlo kemijski temelji, te da vam može odvratiti od korištenja šampon s tim sastojcima, to su one koje su stvarno super za kosu. Također, doći do znati sve o šamponiranje na pravi način.
Shampoo Sastojci: Što čini nikakvu razliku; Baš kao sastojke koji stvarno rade, postoje određene sastojke koji čine apsolutno nema razlike za kosu kvalitete. Dok ih ima na sastojak popisu svibanj zvuk moćnog dobri, oni su prilično beskoristan u šampon. ; Proteini: Proteini su stvarno super za kosu. Ali, to je kada se probavlja, a ne kada su primijenjene na kosu. Na šampon, oni su apsolutno nikakav utjecaj na kosu. ; Vitamini i provitamine: Da, čak i ovi zvuk stvarno impresivan u sastojak popisu. Međutim, oni previše svibanj biti dobar za kose kad u prehrani. U šampon, oni su prilično beskoristan. , Botanički ekstrakti: To su veliki za dodavanje puno nevjerojatna miris u šampon. Međutim, kao što vodi sastojke, oni su bez ikakve naknade. , UV protectants: UV protectant zvučalo obećavajuće za zaštitu kose od štetnih UV zrake. Ipak, istraživanjima i studijama pokazali su minimalan utjecaj na kosu protiv UV zrake. ; Voće Kiseline: Voće kiseline stvarno su veliki za zdravlje. Tako sam predlažemo da jesti voće. Ali ako mislite da je dodavanje u šampon pomoći će zdravlje vaše kose, koju su vrlo pogrešan. ; Antioksidansi: Da budem iskren, razliku vašu kožu, vi hair ne stvarno bora ili dob. Dakle, ima antioksidansa u šampon je prilično uzaludan u prirodi. ; Dizajner Voda: Da, znam zvuči vrlo otmjenu koristiti šampon s dizajnerom vode u njoj. Ali, budimo praktični, dizajner vode mogu vrlo lako se prati daleko od tuš vodom, što je onda je njegova svrha u šampon? , Wow, to je prilično razočaravajuće da takva velike sondiranje sastojaka su beskorisni za kosu. Pa, što možete učiniti, to je kako je, pravo! Pročitajte više na kosu šampon za sprječavanje gubitka.
Shampoo Sastojci: Što treba izbjegavati; Sada, postoje određene sastojke koji su apsolutno strašna za kosu. Oni uzrokuju opadanje kose, slabljenje kose i seborrheic dermatitis. Ovdje je popis tih sastojaka. , Natrij lauryl sulfat, amonij sulfat Lauryl, amonij sulfat Laureth, amonij ksilena sulfonata, TEA lauryl sulfat, sumpora (u perut šamponi), selena sulfid (u perut šamponi), magnezijev sulfat, natrij tiosulfat, natrij C14-16 olefina sulfonata, Alkil Natrij sulfat; Alkil Benzen sulfonata, TEA-Dodecylbenzene, natrij C12-15 Alkil Sulfate, Sodium dodecil sulfonata, saznati više o:, Šampon za masnu kosu, najbolji šampon za suhu kosu, šampon za suhu skalp, Nadam se da ovaj članak pomaže vam out. Provjerite jeste li paziti na sastojke koji rade i idi za šampon koji ih ima. Sastojci koja treba izbjegavati, pobrinite koristite šampona koji imaju malo ili nijedan ovih sastojaka. Možete probati izradu vlastite šampon s pravom sastojaka. check out this domaće recept šampon. Hair dodaje na osobnost svakog pojedinca. Dakle, budite oprezni proizvodima koje koristite na njih. Ovo je gdje sam odjaviti! Pazite!

No comments:

Post a Comment