Tuesday 15 November 2011

Kako ostati motivirani

Motivacija ključ za uspjeh i nema sumnje o tome. Tijekom povijesti, bilo da se radi biznismen, studente ili čak i holivudske zvijezde, to je pogon i motivaciju za uspjeh koji ima pogon ljude na putu prema njoj. Većinu vremena postoje isprike kako bi se suprotstavilo motivacija da smo kada smo započeti s nečim. Na primjer, moj muž vrlo je uzbuđeno započeo s redovitom tjelovježbom program na lokalnoj teretani. Međutim, u roku od tjedan dana je počeo izrađivati ​​izgovore da se iz njega kaže da nije imao dovoljno vremena i bio je previše umorni, ili nisu imali energije. U mjesec dana vježbe program je stvar prošlosti. Pitanje, dakle, kako ostati motivirani na dugi rok, odnosno kako ostati pozitivan za produžen razdoblje od vrijeme. Dobro, ovdje su neke od načina kako ostati motivirani u životu.
Kako ostati motivirani u College?
Studije su otkrili da u njihovom freshmen godine, jedan u svakoj studenata drop out. Pa kako je točno početno uzbuđenje odlaska na koledž šištanje iz i što možete učiniti o tome? Dobro, za početak ga mislim da problem nedostatka motivacije u studenata se nalazi u percepciji, gdje ste tako uzbuđen što mogućnosti da se stupanj otvorit će se da nemate strpljenja da sjedi kroz četiri godine dosadne klase kako doći do nje. Ovdje su neke načine koji će vam pomoći ostati motivirani i usredotočeni na faksu. ; Postavite svoje ciljeve u životu i raditi prema njemu. Sjeti se da je na faksu stupanj koji će vas odvesti prema Vašim putu do uspjeha. Tome razviti pozitivan stav prema učenju i zarađivati ​​svoje kvalifikacije. , Ako vam somethings poput zadataka i projekata teško, onda ne samo odustati. Umjesto toga potražiti pomoć, početi s lakšim dijelovima i odrediti rok za projekte. To će učiniti jednostavnijim za vas da biste dovršili zadatak u ruci. ; Beat stvari koje vas usporavaju, kao što su osobne probleme, odugovlačenje i nisko samopouzdanje. Umjesto da je previsoka, postaviti realan očekivanja i tražiti mala poboljšanja i uspjehe kao što raditi prema Vašim ciljevima. , Na kraju, kada ste završili svoje zadatke ili dovršen projekt, plaća se. To će učiniti ako se osjećate dobro o svoj mali uspjehe i motivirati vas da držati korak s dobrim radom. , Kako ostati motivirani u radu?
Bilo da ste tek počeli out ili proveo dugi niz godina bez većih uspjeha, nedostatak motivacije na radnom mjestu je jedan od glavnih problema s kojima se suočavaju veliki broj ljudi. Međutim, odvikavanje ili ostavke posao nikada nije rješenje za sve. Dakle, umjesto lutanja za bolje mogućnosti, dopustiti sebi omesti, i pitate ako ćete ikada zaista izraditi tvoj trag, najbolji način boravka motivirane je gospodar tih jednostavnih savjeta za radno mjesto motivacije. ; Imati igra plan u vidu i rad to ostvariti. Pobrinite se da ste razumjeli prioriteti dok izradi ove igre plan. ; Držite vizualni podsjetnik o tome što vam je potrebno kako bi se postigla u svom uredu. To će vas podsjetiti na ono što se bore u vrijeme nedaća. ; Vjerujte da imate ono što je potrebno kako bi se postigla svoje snove. Pregledajte vaš raniji uspjesi i steći povjerenje u sebe. To je jedini način da ostanu motivirani. ; Učinite svoj zadatak zabavna i zanimljiva. Ponekad smo skloni raditi u robota sličan način rade stvari na isti način na koji smo to učinio jučer i to ponavlja iznova i iznova. Umjesto toga, razbiti monotoniju i uvesti neke zabave elemenata na svoj rad. To će vas zanimaju i fokusiran na svoj posao. ; Provjerite svoj napredak rasturanje vaš zadatak u manje prekretnice i postizanje na redovnoj osnovi. To će pomoći da se ispraviti u slučaju da vam zaostaje. , Ako su vaši ciljevi postigli, onda svakako biste trebali sebe nagraditi. Nakon što ste postigla svoj isporučeno koje ste postavili u početku, uskoro možete sami nagradu. ; Pročitajte više na:; Motivacija na radnom mjestu; Self Motivacija Savjeti: Kako motivirati sebe; Motivacija: pokretačka snaga za ljudska bića; Ova pravila o tome kako ostati motivirani će vam pomoći u svakom aspektu vašeg života. Pa da li se pitate kako da ostanu motivirani za vježbanje ili tražite da ostane fokusiran na prehranu, ta pravila može vam pomoći ostvariti uspjeh u svim vašim nastojanjima u životu.

No comments:

Post a Comment