Friday 18 November 2011

Kako to Škripac curi pipa Kuhinja

Vaš dom je mirno noću, a ne zvuk na ulicama, samo psi laju negdje u daljini. Ne, to nije neki Scary Movie. Ja sam samo prepričao scenarij o vremenu kada sam saznao da je moja kuhinja je slavina curi. To je gnjavaža da biste dobili posebne vrijeme out, tako da možete popraviti propusna kuhinjske slavine. Učvršćivanje curi kuhinjske slavine potrebno je ne samo da biste dobili neki mir uma, već i za spremanje nešto novca na dobivanje novog slavina. Za to morate doći sebi novu kuhinju kit slavina zamjena koja sadrži sve potrebne dijelove. Komplet uključuje montažu hardvera da se zaustavi curenje zauvijek. Nemojmo više gubiti vrijeme, i vidjeti kako to škripac curi kuhinjske slavine. Pročitajte više na kuhinjske slavine popravak.
Kako to škripac curi pipa Kuhinja
Prije no što smo počeli, dozvoljava 'uzeti pogledati na potrebne alate ćete biti siromaštvo kako to škripac curi kuhinjske slavine. Materijali potrebni za posao su kuhinjske slavine zamjena kit, ključ sa podešavanjem, stan-odvijač glavu, vodovod kit, i stare krpe. Pročitajte više na kuhinjske slavine instalacije.
# 1 korak: Prije svega, okrenuti opskrbe vodom u kuhinju off. Some odvodi će imati vlastitu turn-off ventila. Nađi ventil i to isključiti. Ili možda će se morati okrenuti i cijelu kuću vode u vezi off.
Korak 2: s ključem, potpuno otvaranje slavine i pustite da višak vode izlazi iz cijevi. Obrišite višak vode i imat ćete na suhom mjestu za rad u. Pronađite vijak (e) koji su držali ventil na mjestu i vidjeti ako će zahtijevati stan-odvijač glave ili neke druge odvijač kako biste je otvorili.
Korak # 3 Otpustite vijak (e), i pokušajte da ne oštetiti sudoper ili pulta vrh područje. Postavite stare krpe na i okolo špine jer će raditi kao jastuka, tako da odvijač neće naškoditi na bilo koji način.
# 4 korak: uzmite stari slavina set van i očistiti područje ispravno. Provjerite područje vidjeti ako bilo cijevi moraju biti opremljena ili očistiti i vode linije zahtjev bilo popravak.
Korak 5: Donesite novi slavina iz svojih paketa. Pročitajte upute koje ste dobili s kit i vidjeti ako vam je potrebna za obavljanje neke pre-montaža instalacija before popravljajući curi kuhinjske slavine.
Korak # 6: Uz vodovod kit, premazati ¼ inch ga blizu baze novih slavina. Gurnite novi špine u starom rupe i vodovod kit će raditi svoje čari ga brtvljenje.
Korak # 7: Ako je Vaš novi slavina zahtijeva od vas da instalirate vijak pokriva ili vijke (više nego na kraju vijcima), a zatim gurnite ispod sudopera i instalirati zajedno s prstenima. Zategnite vijak podlošci i pokriva ili vijke do baze, tako da može držati svoj novi ventil ispravno.
Korak # 8: Slijedite upute koje ste dobili s novim česma on priliči toplom i hladnom vodom linije ispravno (ako imate dvije različite temperature veze). Uključite vode na i polako okretala ručicu (a) do kraja. To će vam znati ako tlak i protok je točno, nego visokim prskanje vode ide svugdje. Ako sve čini pravo, to je kraj nje. Uspješno ste naučili kako popraviti propusna kuhinjske slavine.
Za dodatne informacije o tome kako to škripac curi kuhinjske slavine, idite na:; curi pipa Popravak, pipa Popravak upute, to nije stvarno teško naučiti kako popraviti propusna kuhinjske slavine kada imate pravo alata i stav završiti posao. Sve to treba je malo strpljenja i osnovnih majstora (ili žena) vještine. Pokušajte ne previše zategnite vijke ili vijke jer oni mogu slomiti ili štetu na području u blizini spajala. Zaustavi ih zatezanje dok ste sigurni da je novi ventil je osiguran i priključen na sudoper udobno. Kao posljednji korak, meškoljenje ga malo provjeriti ako to ne pomaknuti i je u ispravnom mjestu.

No comments:

Post a Comment