Tuesday 8 November 2011

Vrste Vodka

Votka je vjerojatno najbrži popularnost dobiva alkohol. Riječ votka nalazi svoje korijene u ruskom riječ, što znači "malo vode". To je bezbojan liker, uglavnom sadrže vode i alkohol zajedno s nekoliko od sljedećih - pšenica, krumpir, ječam, kukuruz, melasa ili beets. Vodka je vrlo svestran duh i može biti pijan bilo uredan, na stijenama, ili više popularno in koktela poput Long Island ledeni čaj, Red Eye, Bloody Mary, i cjelokupnom Martinis obitelj. Postoje mnoge vrste votke brewed svijeta nad koristeći različite metodologije.
Različite vrste votke
Nema međunarodno prihvaćeni standard klasifikacija votke. Ali, postoji nekoliko široko razvrstan tipova votke prema mjestu podrijetla, okus ili varenje postupak. Dva većina osnovne vrste votke su - neutralne ili non-okusom votke i okusom votka.
Neutralni Vodka; Najraniji ruska votka bio neutralan duh i imao jake alkoholnog arome. U Poljskoj, stupanj čistoće vodke smatra dok ocjenjivanja alkoholnih pića. Prema koja, tipovi votke su definirani kao: standard, premija i deluxe votka. Rusi su također implementirati vlastiti sustav pod kojim ruska votka kategoriziran je kao kvalitetan i izvoz-dostojan. Osim toga, u Rusiji, votka s oznakom jak sadrži više od 55% alkohola po volumenu.
U Sjedinjenim Američkim Državama, neutralna votka se zove klasična ili redovne. Ovdje, votke su se bez različita ukusa ili mirisa, a time i većinu marki u SAD-u okus više-manje isti. Votke se razlikuju na temelju njihove cijene, brand name i alkohola.
Okusom votke, okusa dodaje neutralne oblike votka s okusom votke. Izvorno, votka je koristi za čipka druga pića zbog svoje neutralnosti. Podrijetla s okusom votke je zbog napora da dezodorirati jakih alkoholnih okus ranije neutralan votke. S vremenom je postao okusa bit votke piva i raznih marki počela izlog svoje vještine i znanje s inovativnim aroma. Postoje mnoge tradicionalne okusom ruski i poljski votka vrsta. One uključuju: Limonnaya Vodka (limun), Kubanskaya Vodka (limuna i naranče), Pertsovka Vodka (papar i chili paprike), Okhotnichya ili Hunter Vodka (đumbir, kava, klinčića, limuna, anis, i ostalih začina), Zubrovka Vodka (bivol / bizon trava), Vodka Starka (može sadržavati sušeno voće, voćne lišća drveća, rakija, luke, itd.). Osim tih tradicionalnih okusom vrste votke pića, nedavno je došlo mnoge nove uvođenja suvremenih okus. Ovih najpopularnijih okusa obično uključuju voćnim okusima poput naranče, jabuke, bobičasto voće, i još mnogo toga. Pročitajte sve o votke.
Regionalni Touch
Ovo je druga vrsta votke klasifikacija. Svaka regija proizvodnju votke je svoj tip casting koji odražava kulturu i baštinu te regije. Istočnoj Europi je poznat kao središte votke. Krumpira i zrnatosti based tipova votke je specijalitet poljski. Other votka divovi kao što su Rusija, Bjelorusija, Ukrajina i najčešće koriste pšenice i raži. Pšenica zajedno s drugim žitaricama su koristi u proizvodnji votke u baltičkim državama Litvi, Latviji i Estoniji. Zapadnoeuropskih zemalja, uključujući Britaniju, Nizozemsku i Njemačku uglavnom daju zrna na bazi votke, a Francuska i Italija iskoristiti grožđa i voća u proizvodnji votke. SAD i Kanada iskoristiti žitarica i melasa i tako je slučaj s Karibima i Australije.
Poznati Vodka Brandovi
S obzirom na činjenicu da postoje brojne vrste votke robnih marki na tržištu i toliko tvrdeći svoje votku kao najbolji, odabir savršenog votka može biti glavobolja. Popis najboljih brandova votke definitivno može pomoći. , Absolut, Smirnoff, Chopina, Armadale; Belvedere, Bijele Diamond, Ketel jedan; Boru, Finlandia, Popov, SKYY, siva guska, tri masline, Vox, Za detalje i cijene čitati brandova votke.
Pročitajte više na:; Piće sklopio s Vodka, Vodka Easy Recepti, Vodka miješana pića, s diže raznolikost i izbor pri odabiru različitih vrsta votke, to jasan liker je ovdje ostati. Votka je dobivanjem popularnost brže nego bilo koji drugi piti i proširila svoj krila u Aziji i Africi. Ovo je gdje možemo zaključiti ovu fakturu o vrstama votke. Pijte odgovorno!

No comments:

Post a Comment