Sunday 13 November 2011

Kuhinja Otok planovi

Danas možete vidjeti kuhinja otoke u gotovo svakoj kuhinji. Vlasništvo kuhinja otoka je koristan na mnoge načine. To povećava radni prostor, a pomaže vam u boljem rasporedu kuhinjski aparati. Većina ljudi vjeruje da kuhinja su samo nepotpuna bez kuhinje otoke. Pa, to je istina! No, dok je planiranje kuhinja otoka te ih postavka u vašoj kuhinji trebate uzeti u obzir nekoliko stvari. Evo nekih kuhinja otoka planova koji će vam pomoći da imate kompletnu kuhinju.
Kuhinja Otok Planovi: Stvari Consider
Površina Dostupan; Prva stvar za razmatranje dok vi mislite na planova kuhinja otoka je područje na raspolaganju. Započnite mjerenjem vašoj kuhinji. Čekajte, nemojte računati ukupne površine, samo dostupan slobodan prostor mora biti izmjerena. To znači da osim vašeg counter, kuhinjski aparati kao što hladnjak, namještaja, kao što kuhinje ormari i bilo koje druge stavke zauzimaju površina vašoj kuhinji. Sada, morate se uklopiti u kuhinja otoka u tom području, u skladu s odlučiti za veličinu. Uvijek zapamtite da morate držati dovoljno prostora za kretanje po otoku.
Veličina i prostora, tako, na području na raspolaganju će odlučiti veličinu kuhinja otoka. Nakon što finalizirati imati kuhinja otoka nakon provjere iz područja raspolaganju vam dodatno mogu odlučivati ​​o plasman. Prostor je jedan od glavnih elemenata kuhinja otoka planova. Naravno, ta trebaju biti mjesto u centru, bez dodirivanja zida, ali neke druge opcije. Postavljanje pravo u središte kuhinje je očigledan izbor. Pa, ako se zaključiti da je prostor na raspolaganju ne dopušta da se mjesto otoka, nemojte se uznemiriti. Imate druge mogućnosti za plasman. Možete ga mjesto između kuhinje i dnevnog boravka. Ovaj stil je mnogo popularan ovih dana, kada kuhinja otoka služe kao pregrada između dnevne sobe i kuhinje u mjestu zida. Druga ideja kuhinja otoka je to mjesto između kuhinje i blagovaonice. Ovo je također uobičajeno opted kuhinja otoka plasman stilu.
Zahtjevi and Design, morate prvo odlučiti razlog instaliranja kuhinja otoka. Kuhinja otoka planovi će se mijenjati prema vašim potrebama. Trebate li neke dodatne radnom mjestu? Jeste li se opredjeljuju za to kako bi se dodatni prostor za pohranu? Da li samo želite jednu za poboljšanje izgled vaše kuhinje? Pa, ako želite da samo za davanje velika izgled vaše kuhinje, sve što trebate je neki elegantan materijal koji će se koristiti za izradu ovog. Možete se odlučiti za najviše stila kuhinja otoka dizajne koji ne bi mogli imati mnogo mogućnosti za pohranu.
Ako vam je potrebna pohranu, odlučiti za jednog s puno ladica i zatvorenih polica. Što vam je potrebno da bude instaliran u ovom je također važna, kao što su štednjak, sudoper i sl. Planirate li mjesto mikrovalna preko njega? Hoćete li imati stolice okolo. Jedan od kuhinja otoka dizajna ideja je da se popraviti električnih prekidača i priključaka za kuhinjski aparati na bočnim zidovima od otoka koji pruža velike udobnosti. Većinu vremena kuhinja ispušni hauba je također uključena u kuhinji otoku planova, ovisno o korištenju.
Proračun i Završi, a kada druge elemente kuhinja otoka planovi su finalizirani, vrijeme je da pogled na materijal se koristi. To uglavnom ovisi o vašem proračunu. Ako je Budgetovo nije problem, možete ići za najbolji drveni materijal za izradu jedne. Tu su i one dostupne na manjoj cijeni. Perfect laminat ili drveta, dekorativni ladicu i ormar ručke i elegantan countertop će dati otmjen izgled na otok. Provjerite je li otok countertop je točno isti kao postojeći kuhinja countertop. Također se koristi laminata mora odgovarati postojeće kuhinje ormari i namještaj u slučaju kuhinja pregradnja. Za vanjsku kuhinja otoka planovima uzeti u obzir vrstu vanjskog namještaja smješten oko. Countertop will bitno biti nekoliko centimetara veća nego otok baze. Uvjerite se da granice i kutovi su dobro završili.
Pročitajte više na:; Kuhinja dizajni, Kuhinja Decor: "Ovo kuhinja otoka planova zasigurno će vam pomoći da uljepšati vaše kuhinje. Kuhinja je otok sigurno žarište kuhinje i daje pametne pogled na čitavo područje. Dakle, što ga čini najbolje i odabiru elegantan dizajn je vrlo bitna. Dakle, Jeste li spremni smreka up your kuhinje s classy kuhinja otocima?

No comments:

Post a Comment