Wednesday 30 November 2011

Mišolovka Car

Mišolovka automobil inovativni Vozilo koje ima pogon dolaze iz mišolovka. Da, miš trap, kao u zamke za hvatanje miševa. Zanimljiv, zar ne? These miša zamka automobila veoma često koriste, a nastave fizike i pomoć studentima poznavati i razumjeti fizikalne znanosti tehnike i pomaže u njihovoj znanost fer projekata. To također doprinosi za izgradnju sposobnosti rješavanja problema, razvijanje svijesti o upravljanju prostornim vremena učenika. Ovaj projekt je tako mnogo pogodnosti za studente i na vrh svega, to ulijeva osjećaj suradnje ako tim to radi. U slučaju da intrige ti, u nastavku teksta vjerojatno će ugasiti žeđ znanja o miš zamka automobila.
Mouse trap vozila
Struktura i dizajn, ovo vozilo može imati više miš zamke ili ogroman miša zamke za dodatnu snagu. Četiri kotača automobila su vrlo uobičajene, ali postoje 3 kotačima automobila. Za povećanje udaljenosti automobil može prijeći može biti učinjeno zamjenom niz koji povlači osovina uz pomoć gumicu. Ovaj automobil pokreće spiralno torziona opruga u prilogu miša zamka. Dakle kada se okupiti miša trap, proljeće je prvenstveno D izvan svojih ravnoteže tako da se primjenjuje značajan moment na traci nakon što je zamka je zatvorena. Torque, je tendencija sile za rotiranje objekta. The mišolovka bar, putuje kroz luku oko 180 stupnjeva, te da prijedlog treba primijeniti i koristiti za pomicanje automobila osovina ili kotača. Ako ne želite učiniti sve ovog ili u kratkom početi ispočetka, ovih dana nego čak i dobiti gotove setove, gdje samo trebate sastaviti mišolovka automobila. Tu bi se upute daju, tako da ne trebate razmišljati o zastrašujuće stvari poput torzijski, trenja, moment i slično! Sada omogućava prelazak na zapravo čineći ga i vidjeti kako izgraditi car miša zamka. Čitajte na mišolovka automobila.
Mouse trap Car Korak po korak upute; Korak # 1; Skupi materijal potreban za mišolovka automobil. Možete koristiti različite skup materijale. No, ovaj će biti izgrađen pomoću miša zamka, 4 oka kuke, 6 balona, ​​2 Bic olovke (glatka vrste), 2 vrhovima od pop limenke (za ozbiljan možda podlošci, ili na drugi način drugim bendable metal), neki string, 4 CD / DVD (potrošan one), 3 CDRs i praznu transparentan stvar iz vrhu vretena.
Korak # 2; Napravite skicu olovke u šuplji plastični cilindri by povlačenjem prednje i stražnje iz njih. Zatim, ono što trebate učiniti je uzimanje balona, ​​izrezati svoje vrhu i dnu off. Razvucite ih više od 2 CD-a. To su idući u biti tvoj povratak kotačima. To će pomoći u vuče kao samo CD-a će biti vrlo skliske.
Korak # 3; Uzmi zaliha li kuke oka stane preko olovke. Oni ne mogu biti 'samo o tu jer onda oni ne bi rotirati. Ono što želimo je da se stane na način kojim ih drži labavo dovoljno da rotirati lako. Međutim, oni ne trebaju biti lose dovoljno da se klepetanje naglas. Ako ne, samo provjerite da li malo ih savijati, vodeći ih da klepetanje malo. Između mišolovka automobil zgrada uputama, ovo je ključnom. Kao kotači su ovisni o tom koraku.
Korak # 4, otprilike, predvidjeti centru jednog od onih Bic olovke i napraviti rupu na tom mjestu. To mora da bude dovoljno velik da uzeti string. Jednostavan način da to učinite je da se vijak oku kuka u pero i uzimajući ga van.
Korak # 5.; Uzmi pero i gurnuti niz u nju. Uzmite ga na jednoj od strana. Kad je dovoljno string preko olovke, kravata nešto za drugi kraj. Povucite unatrag kroz i osigurati da je objekt, ili čvor zaustavlja protiv druge strane rupe.
Korak # 6, sada uz kratke strane, vijak 4 ušice u miš trap. Pokušajte i održavanje dubine, o istom. To će pomoći osovina kasnije prolazi kroz njih je nešto ravno. Pazite da ne ispucati miša zamku više od potrebnog. To je vrlo važno kada se radi miš upute trap automobila.
Korak # 7; Umetnite prednje osovine - šuplje olovke, tako da je guranje kroz pop-karticama. ih Prikliještiti na olovku držati olovku kreće bočno i zadržati one kartice stabilan. Nadalje, da im pomogne spin više slobodno, savijati ih daleko od eyelets dovoljno. Pobrinite se okreće ispravno.
Korak # 8, a sada je vrijeme da se prednji kotači. Wrapping balon oko pero čvrst u ranije korak, pokušati saviti ga na način da se čini nešto kao klin na rubu pera. Tada rotirati jedan od CD-a bez balona na njih na njemu. Smjer trebao biti isti u kojem ste omotan balona i klin na pen. Point to kao ravno moguće i stabilan u vezi s zamku. Napraviti istu stvar sa drugom kraju olovke za vaš automobil miša zamka.
Korak # 9, to je skretanje za stražnju osovinu. Za tu gurnuti olovke, uključujući niz u eyelets na leđa. Neka nizovi će izdvajali preko eyelets da bi ih se između eyelets. U slučaju da ih želite proširiti ih gurnite kroz prazninu. Slijedite da vezanje string vrhu režnja. This režnja će se kretati kao zamka izvora.
Korak # 10; Stražnji točkovi su biti priključena točno poput prednje kotače. Zatim, lagano okrenuti leđa kotača u smjeru natrag. Da biste bili sigurni o smjeru, staviti mišolovka automobil na površini i deset povucite ga unatrag. Podignite poklopac malo kad počne uhvatiti i zadržati okretanje do zamka počinje utovar. Nastavite to, dok je izvukao, sve na putu natrag. it Hitch kao što obično će učiniti tijekom postavljanja miša zamka. Jedan od važnih savjeta mišolovka automobil da ovdje uzeti malo njege. Ako je string sjedne, zamka će se zatvoriti za tren oka, a ništa u svoj put će dobiti pogodak. Tako bi se izbjeglo dobivanje u tom 'jao' položaj time što oprezni.
Korak # 11; kraju krajeva, kako bi vaš miš trap automobil kreće, dodirnite okidač i postoji li ići! Ako su kotači seem tanak i stabilnih, preurediti ih, ih dobiti straighter i dati ga drugi metak. Izgledno, ovaj put to bi trebao biti na dobrom putu, ako uopće to nije prvi trčanje!
Mišolovka automobil može biti od apsolutno ništa koristite dnevno, osim za miša trap, koji je da se tamo! Naravno, vi možete imati varijacija i učiniti ga sofisticiranijim pomoću visoke tehnologije alat i voli!
Konačno, ovdje sam kraj moje rasprava odnosno nešto nalik tezu o miš zamke auto!

No comments:

Post a Comment