Friday 11 November 2011

Kako da biste dobili osloboditi od Acne Natrag

Back acne je Bane mnogim mladim i starim ljudima. To je misconception da acne utječe samo mladež. Naprotiv, to je prilično čest kod ljudi koji su u svojim tridesetim i četrdesete. Acne sama predstavlja na licu i drugim tijela dijelove, uključujući leđa, kao pimples, zits, blackheads, whiteheads, papules, pustules i ciste.
Uzroci acne uključuju višak sebum proizvodnje strane sebaceous žlijezde, hormonska nejednakosti, nasljednim faktorima stres, hrana alergije i kemikalija u kozmetici. Ako previše pate od njega i želite znati kako biste dobili osloboditi od back acne, onda ovdje su neke jednostavne načine koje možete usvojiti za acne kontrolu.
Kako da biste dobili osloboditi od Acne Naravno Natrag?
Držite tijelo čisto, uzeti tuš dva puta dnevno. Držite vratiti čist koliko god možete. Poželjno koristiti medicated sapun ili biljni sapun za kupanje. Ako ste sportski tip i vježbi, ne dopustite da sweat podmiriti na leđima, postavljati bilo kakve fizičke aktivnosti. Napravite točku da ga odmah isprati. Također, kada za pranje leđa, ne trljati snažno, kao što bi to moglo dovesti do još jedan nastup akni. Pročitajte više na tijelo acne wash.
Održavati Higijena; Nosite čistu odjeću. Klice i bakterija u prljavu odjeću mogu pogoršati back acne. Tako za prevenciju acne, oprati odjeću prije nosio. Također, sapuni i deterdženti na odjeću treba potpuno isprani mlazom vode jer previše mogu izazvati acne sklone kože na leđima.
Uzmi Healthy Dijeta; Ako želite znati kako dobili osloboditi od back acne ožiljaka, bez čineći ikakvog napora, JA će predlagati just održavanje zdrave prehrane i izbjegavati jesti prže kao začinjene hrane, jer oni mogu uzrokovati acne. Uključi puno visoke vlakno namirnice u Vašoj prehrani kao oni pomoći u izradi probavni sustav jači, time, vodeći bržem eliminacija otpada iz tijela i sprečavanje acne breakouts u procesu.
Izbjegavajte kofein, alkohol i pušenje. Ako želite znati kako biste dobili osloboditi od acne na leđa prirodno, onda ovdje je način - piti biljni čaj, limunov sok, pšenične trave sok i Aloe biti sok svakodnevice. Sve ove su antioksidansi u njima koja spriječiti acne iz pojavio. Pročitajte više na tijelo acne rješenja.
Prebaci na bazi vode Kozmetika; Koristiti vodu-based kozmetika umjesto ulja-based. Since acne sklone kože, već ima višak sebuma i ulja, koristeći na bazi ulja na njemu može začepiti pore i dalje, uzrok pimples na leđima, kao i acne prebacivanje. Pa da li je to krema, ili krema za sunčanje, ili je tijelo oprati, uvijek odabrati vode-based proizvoda.
Vježba, vježbanje svakodnevno, pomaže u davanju pore na koži neke extra kisika, te je time jasno i glowing kože.
Spavanje na strani, izbjegavati spavanje na leđima. Acne sklone kože možda dobiti nadraženu, ako leđa je rubbed protiv krevet dok spava, tako ga otegotna u procesu.
Povratak-acne Maske; Apply natrag maske pripremljeni od prirodnih sastojaka redovito. Povratak maske pripremljeni od sastojaka poput rajčice, limunov sok, zobeno brašno, kurkuma, metvice i skuta, posebno su poznati izliječiti back acne. Ako želite saznati kako da biste dobili osloboditi od acne leđa, naravno, onda ovdje je jednostavan recept za leđa acne tretman.
Uzmi rajčice i istisnuti njegov celuloze. Zatim, primjenjuju pulpe od rajčice na leđa, to ostaviti na pola sata, a zatim operite područje s hladnom vodom. Pročitajte više o back acne home lijekova.
Masaža, masaža leđa. Da biste dobili osloboditi od acne, leđa masaža sa prirodnim uljima poput maslinovog ulja ili ulja lavande. Tih ulja pomoći u rastopi nečistoća na koži kao što su prljavština, dodatni sebum, šminka i sl., čime se sprječava akne izbiti.
Voda terapija, piti puno vode i tekućine. Voda pomaže da se eliminira nečistoće iz tijela, nakupljanje koji inače može dovesti do acne breakouts. Tako se to spriječilo, popiti 2-3 litara vode svaki dan.
Pročitajte više na:, Prirodne acne lijekove, Best Acne tretmane, nadam se, uz gore navedene savjete, sada znate kako da biste dobili osloboditi od acne leđa kod kuće. Osim toga, boravak daleko od sunca, kao i stres je također vrlo važno kako bi se spriječilo back acne iz pojavio u budućnosti. Primjena krema za sunčanje za bivšu i radi yoga za potonje će pomoći vašem izazvati previše.

No comments:

Post a Comment