Friday 11 November 2011

Banquet Tablica Dekoracije

Po definiciji, banket je raskošan blagdan. Often održava u čast neke osobe, to je razraditi i na vrijeme svečanih obroka za brojni ljudi. These Grand jela više nisu ograničene samo na državne bankete i kraljevske obitelji, već su uobičajeni način slaviti vjenčanja i druge važne prigode. Sjaj i raskoš banket je stvorio sve minute detalje koje idu u nju. Država banket u Buckinghamskoj palači može se održati kao savršen primjer koji treba slijediti. Osim ukrasa po sobi, kreativni banket stola dekoracije doprinijeti mnogo mnogo na eleganciju prigodu.
Banket Tablica uređenje Ideje
Prekrasna cvjetni aranžmani su najviše tradicionalnih opcija. Međutim, njihovo često korištenje ne oduzima od njihove prirodne ljepote. Dok je čovjek se često koriste za viđenje velikog (ponekad drečav) cvjetnih aranžmana, one koje koriste ne treba slijediti ensuit. Možete koristiti tanak čašu vazu ispunjeno nekoliko Calla ljiljane za elegantne tablice centar. Alternativno, možete koristiti cvjetanja samo jednu boju ili nijanse jednog boja (poput roza) za suptilan ali sjajan ukras. Trg staklo vaza ispunjena hortenzije može osigurati prasak boje, uz održavanje Vaših troškova niska. Za dodir luksuz, koristite grozdovima netaknute bijele ruže.
Osim cvijeće koristite, način na koji ćete rasporediti ih također može učiniti razliku. Jednu neobičnu ideja je koristiti sferni cvjetnu oazu 'i pokriti ga s tulipani. Oni potom mogu biti postavljeni na štandovima i ravnomjerno raspoređeni na stolovima. Pobrinite se da bez obzira na vrstu aranžmana vas učiniti, to je iznad razine očiju nakon što su gosti sjede, jer ne smije blokirati pogled na drugoga. Drugi način ukrašavanja banket stolova je s nojeva perja. Dok bijeli su moj osobni favorit, možete koristiti bilo koju boju želite. Ih možete postaviti u fontanu kao aranžman u lonac, ili ih dodajte u cvjetnom aranžmanu. Pročitajte više na vjenčanje prijem ukras stola.
Mnogi voće, osim što ukusna, su također vrlo dekorativni. One mogu napraviti jednostavnu ali visoko učinkovit voća prikazati kriške mandarina na pola i punjenje staklenku s njima. Alternativno, provjerite plod zaslon s atraktivnim plodovi kao što su jagode (da miris velika previše!) and kivija. Država banket u Buckinghamskoj palači uvijek prikazuje voća na stolu tijekom gozbi, obično uključujući grožđe, ananas, šljiva i nektarina.
Svijeće su gotovo uvijek koriste kao banket stola dekoracije. Matirano staklo lampe su moj osobni favorit, no bilo kakve difuznog osvjetljenja učiniti. Je popularan izbor je staklo jelo ispunjena vodom na kojoj ružinih latica i svijeća float. Alternativno, prilično svijeća stoji / lampe su veliki izbor, ako novac nije briga. Ako je, znam da to nije jako teško za vas da bi prilično svijeća ili svjetiljke za stol. Jedan od mojih omiljenih zamisli da ispunite šampanjca flauta s blijedo žutim gel za stvaranje gel svijeće koje odgovaraju povodom savršeno.
Pročitajte o:; Valentinovo banket Ideje; zahvalnosti Tablica Dekoracije, švedski stol uređenje Ideje; Osim banket stola dekoracije je stolnjaci, salvete, pribor za jelo i posuđe koje koristite su vrlo važna za poštivanje određenih standarda. U stanju banket na Buckingham Palace, stolovi prekriveni stolnjacima posteljina fino tkane damast, a ispred Queen's stol medvjede damast festoons. You salvete moraju biti omotane u ukrasne fold, ili presavijeni na četvrtine i staviti na tanjur salate. Pribora za jelo, salata sastoji se vilica, vilica večera, večera nož i žličica za čaj, a staklene su obično ograničena na vode pehar, crveno i bijelo vino stakla. The posuđe trebaju uključivati ​​kruha i maslac ploče, salata ploču na tanjur, šalica i tanjurić.

No comments:

Post a Comment