Saturday 19 November 2011

Rijeke Birch Tree

Rijeka breza ima prilično različita identiteta, odvojeno od ostatka njegove obitelji. Za razliku od druge dvije zajedničke rođaka, Europska plačući breza i papir breza, rijeke breza 'Kora je obično tamno sivo-smeđe do smeđe-ružičast. Stablo rijeka breze je ime bilo kojeg stabla roda Betula, te je botanički poznat kao Betula nigra. River breza stablo je porijeklom iz Sjeverne Amerike. Pročitajte više o breza drvo činjenicama i vrste breza.
Rijeke Birch Tree informacija, stablo rijeka breza mogu postići visinu od 50 do 90 metara pod povoljnim klimatskim uvjetima. Raste duž linije središnje vođa koji s vremenom dobiva podijeljen u nekoliko niskih bočnih grana uspravno. Kao mlado stablo, rijeke breze ima uzak, ovalna to piramidalna kruna, koji se širi šire kao stablo dobiva stariji, oko 40-60 cm, a dobiva još gušće. Ali to još uvijek daje uredan izgled piramide. Jedan od zanimljivih rijeka stablo breze činjenica je njegova kora. , Kako je rečeno ranije, to je njegov bratić za razliku od, glatka kada se stablo je mlada, i još mnogo toga smeđe i ljuskava kada počne zrele. To ne imati bijele srebrne boje kore obično povezana s drugim breza. Stabla kora je piling kovrčave izgled.
Listovi na stablu breze rijeke su jednostavni, raspoređeni izmjenično, u obliku ovate ili romboidnog s marginama koje su dvokrevetne i nazubljeni. Svaki list je oko dva do četiri inča u duljinu. Listovi su zelene boje koja u jesen požutjeti, ali ovo stablo nije posađeno za svoj pada lišće. Stablo nosi viseće rese muške i ženske rese uspravno sredinom proljeća. Cvjetovi su smeđa i nemaju ukrasnom vrijednošću. Cvjetovi su vjetar stranooplodnog. Smeđa plod stabla breza River je izduljen i suha u obliku konusa, o dva i pedeset devet inča. Nakon zrenja, tvrdi naslovnici konus pukotina otvoren za oslobađanje puno sitnih, tri krilati sjemena.
Rijeke Birch Tree Koristi; Stablo rijeke breza nije jako popularan kao vrt stablo, već non-smeća i čvrstoća čine ga popularno stablo u smislu krajolika obali rijeke stablo. Stablo je posađeno uz rijeku banaka i potoka, gdje se može tolerirati umjerena poplava, te je odlična za održavanje banaka tijekom bučne protok i spriječiti eroziju tla. Kao čeznuti kao što je to predviđeno u vlažnim uvjetima, tolerira kisikom osiromašenog tla i gline tla. Iako to može tolerirati blagu suša, to ne može snositi viška topline. To treba puno vode. Nove sorte poput 'baština' su uvedene kako bi izdržati sušu uvjetima. I zbog njegove prilagodljivosti različitim vrstama tla se koristi za strip moje reklamacije i tla kontrolu erozije.
Biti no nosila stablo s vrlo malo problema štetočina koja stoji uspravno s jakim granama, što je popularno koristi u velikim posjedima, u golf tečajeva, javnih parkova i osnova za uhićenje protok vjetra. Stablo rijeke breza je iznenađujuće otporni na bušilica bronca breza, koji inficira svoje rođake. Listovi su izvor hrane za štekavac jelen, a sjeme za divlje purana i tetrijeba. Ptice poput redpolls i borove siskins koristiti cvijeće. Stablo ima industrijsku kao i domaće uporabe. PSP se koriste kako bi zaslađivač, a fermentirani kako bi breza pivo ili ocat. Drvo se koristi od strane kućne radinosti napraviti drvene galanterije kao što su cipele, namještaj, igračke i košare. Kora se kaže da imaju ljekovita koristi kao dobro. Pročitajte više na cvatnju grmlja, grmova i drveća.
Možete pročitati više na:; brzorastućih stabala; Tree Identifikacija: Vodič za Identificiranje Trees, grmlja i grmlja, s new cutivars u ponudi, neki od rijeke breza sada imaju malo bjelkaste kore, au kombinaciji s bez puno buke za uzgoj ili održavanje, to je može biti vaš ukrasno stablo!

No comments:

Post a Comment