Sunday 13 November 2011

Curi pipa popravak

Curi pipa mogu biti vrlo neugodne, jer oni mogu stvoriti vodu mrlje ili mrlja sudopera. Međutim, osim toga, oni također imaju utjecaj na okoliš. Ovisno o količini oštećenja slavina, slavina curi mogu uzrokovati neki izgubiti 3 galona vode na prosječno dnevno. Međutim, jedno ne mora sjediti na problem. Oni koji su uvijek pali natrag na vodoinstalatera da riješi problem svibanj čudo kako za popravak slavina curi? To je jedan od najčešćih problema vodovod. Međutim, s odgovarajuće upute o curi pipa popravak, sprečavanje vode iz kaplje iz propušta slavine može biti vrlo lako. Što je još bolje je da zna da popraviti curi slavina može spasiti nekoliko dolara previše!
Naputak o curi pipa za popravak
Učvršćivanje Loose Matice; Loose matice može biti jedan od uzroka za slavina curi. To bi moglo biti zbog vijak dolazi labav ili u području pakiranja ili na dnu ručke. Dovoljno je uzeti od ručka i popraviti curi slavina pomoću ključa za pritegnite vijak. U slučaju da je vijak treba biti zamijenjena, uzmi ga u dućan i dobiti novu iste veličine.
Perilica problem; Ovo je još jedan uzrok curi slavina. Prekovremeni jedan za pranje može dobiti izlizan, labav ili jednostavno postati tvrda. Sjedište pranje može nositi zbog upotrebe. To može uzrokovati slavina uđe. Da biste bili sigurni, treba pregledati štetu i zamijeniti pranje.
Prvi korak za popravak slavina curi je da se opskrbe vodom do slavina off. To se može učiniti tako da isključite ponude koje mogu biti prisutne samo ispod sudopera ili pod ormar. Neki će možda morati isključiti glavnu kuću zapornim ventilom, koji je obično prisutna u podrumu ili negdje drugdje u kući. Sada uključite ventil kako bi se osigurala opskrba vodom je odsječen.
Sljedeći korak je da se rukovati off. To se može učiniti odvrtanjem vijka na vrhu ili na stražnjem dijelu slavina ručkom. Ponekad, ti vijci su pod nekim ukrasne plastične dijelove, da ni odvrnuti ili ispasti kad pried s noža. Ako morate koristiti noža, a zatim jastuk se područje s trakom ili krpom kako bi zaštitili završetka kapa. Sada, uklonite ručku i odvijte maticu pakiranja ispod njega. To će izložiti stabljike. Rotirajte korijen u smjeru u kojem želite rotirati držač za uključivanje slavina na. To će vam pomoći da se korijen iz slavina. Pregledajte stabljike. U slučaju da se teme koje su oštećene, a zatim stabljike treba biti zamijenjen s novim.
Jedanput ispunjavanja sa stabljike, pregledati brtvu. Pločica se održava u mjestu na dnu ventil jedinicu s vijcima. Uklonite vijke te da biste dobili vanjska strana za pranje. Pregledajte perilica za štetu. U slučaju da je stisnuo ili je dobio izlizan, ona mora biti zamijenjena novom. Budući da je, perilica je uklonjena i vijaka držeći ga je također bio demontiran, pogledajte na vijke, kao dobro. Ako se pojave oštećenja, Nepotrebno je reći, zamijenite ih novima.
Sada stavite pranje natrag u ventil jedinici. Zamijenite stabljike i slavina ručkom. Uključite vodoopskrbe i provjeriti da li je slavina i dalje curi.
Pročitajte više na:; kako to škripac kaplje pipa, kako to škripac cure, tuš pipa, to je sve što se treba znati o curi slavina popravak. To je tako jednostavno! Dakle, sljedeći put imate curi pipa, ne morate čekati za vodoinstalatera. Slijedite ove jednostavne upute popravak pipa i popraviti da kaplje iz slavine.

No comments:

Post a Comment