Saturday 12 November 2011

Čišćenje Linoleum Mrlje

Linoleum podovi su izrađeni iz prirodnih materijala, uključujući i laneno ulje u prahu. Iako linoleum podovi su vrlo lako za čišćenje i održavanje, oni mogu biti vrlo skloni dobivanje bojen. Glavni razlog za to je da laneno ulje, koje ove podovi su izrađeni od, počinje dobivanje oksidira i izgubi njezina boja ako podovi ne primaju sunčevo svjetlo. Budući da je linoleum podnice je većinu vremena pokrivena tepisi, prostirke i tepisi, ovaj proces na podu mijenja boju ili dobivanje bojen znatno povećava. To čini ljudi se pitaju, kako očistiti mrlje linoleum? Ako ste previše su u sličnoj situaciji, te su u potrazi za neke home lijekova za čišćenje linoleuma, onda evo nekoliko učinkovitih načina taj događaj. Pročitajte više na podu čišćenje.
Metode čišćenja Linoleum Kat
Svježe mrlje; za čišćenje mrlje na linoleum koji su još uvijek svježa, možete početi prije svega usisavanje poda da biste dobili osloboditi od čestica prljavštine. Jednom kada ste to učinili, poduzeti bilo koju od linoleum čišćenje poda dostupnih na tržištu i staviti svoj potrebnu količinu u kantu vode. Sada uzmite čistu krpu ili krpa za prašinu, potopiti tekućine u kantu s njom i nježno obrišite pod s njom. Imajte na brisanje, ponovno ispijanje tkaninu i zatim obrišite opet, do mrlje su potpuno uklonjene. Ova metoda je prikladna za čišćenje linoleum mrlje kada su svježe. Ako mislite da tekućina u kantu dobiva prljav, možete dobiti osloboditi od njega i pripremite smjesu ponovno i ponovite isti postupak.
Tvrdokornih mrlja, linoleum Za čišćenje mrlje koje su tvrdoglavi, možete početi isti način usisavanja poda s usisavačem. Poslije toga, uzmi komercijalni voska striptizetu, koja je dostupna na većini hardvera trgovine, i riješite se svih čestica voska s poda. Nakon voska je potpuno uklonjen, uzmi dvije čaše svaki od vode i bijelog octa te ih pomiješati zajedno. Sada, pažljivo sipati malu količinu ove mješavine na obojene dio poda, i koristeći čisti vlažnom krpom, operite pod nježno s njom. Ova metoda je osobito korisna za čišćenje linoleum mrlje koje su tamo za dosta neko vrijeme. Kad se mrlje uklanjaju se i na katu je suho, možete ponovno it vosak, nakon čega slijedi poliranje, u skladu s uputama proizvođača.
Pročitajte više na:, čišćenje kuće, za čišćenje, čišćenje prozora, kao što možete vidjeti, čišćenje linoleum katu je vrlo jednostavna i može se provoditi sama osoba, bez pomoći bilo izvan profesionalne usluge. Međutim, njega bi trebalo voditi računa da linoleum usisavač koji se odluče za čišćenje bi trebao biti proizvedeni od strane znan tvrtka. Također korišćenje vode za čišćenje poda, može uzrokovati oštećenja na njega. Dakle, da bi se izbjeglo da, suha pod odmah, nakon što su završili s čišćenje. Jeste li ikada pomislili, zašto čekati da se poda kako bi dobili sve prljave i bojeni? Zašto ne održavati s vremena na vrijeme da bi spriječili njegovo bojenje? Tako, ovdje je jednostavan lijek za sprečavanje bojenje linoleum katu za vas, prije nego li se prijaviti off. Jednostavno poljski podu u pravilnim razmacima, recimo nakon mjesec dana ili tako, tako da se prljavštine, prašine, prljavština se ne mogu akumulirati na njega. To će automatski spriječiti pojavu mrlje na njoj.

No comments:

Post a Comment