Monday 14 November 2011

Stipsa u prahu koristi

Stipsa je klasa kemijskih spojeva. Sastoji se od četiriju različitih tipova: potaša stipse, soda stipsa, amonijaka i krom alaun alum. Opcenito, kada govorimo o alum praha, govorimo potaša stipse i hidrat aluminij kalij sulfat, koja je predstavljena kao kemijski Kal (SO4) 2.12H2O. To je prirodni mineralni sadržaj te se najčešće koristi za komercijalne svrhe. Prije nego se raspravljati o različitim stipsa prah koristi, neka nam se saznati o svojstvima alum praha.
Svojstva Stipsa u prahu
Postoje neke jedinstvene osobine stipse u prahu za koje smo pronašli tako mnogo koristi alum prah. Ovdje je popis svojstava alum praha. ; Stipsa prah se dobija iz stijene oblika stipsa koje se mogu prepoznati po svojim bezbojna, prozirna, kristalna struktura. ; Lako otapa u vodi i rješenje na taj način prikupili nešto u okusu, slatkasto. , Ona je kisela u prirodi i rješenje stipse prah pretvara crveni lakmus papir. , Na grijanje, alaun praha promjene u tekuće prvi, a ako grijane dalje, zatim sol počinje buja do obrazac froths. , To je dobar opor kvalitete koji pomaže koži tkivo smanjiti i tako, ne dopustite da se klice u pore na koži. , To je antiseptik u prirodi i sprečava rast bakterija. , Praktični Koristi od Stipsa u prahu
Postoji širok raspon koristi za alum prah. Ljekovitih, kao i nonmedicinal koristi stipse u prahu su opisane u nastavku.
Alum Prašak za rak čireve: u prahu stipsa je odličan home pravni lijek za rak čireve. Jednostavno uzeti prstohvat praha i primijeniti na zahvaćena područja. Naći ćete da će se srušiti boli i da ih ozdravi do prilično brzo.
Stipsa prah kao Aftershave: Stipsa prah se koristi kao nakon brijanja već stoljećima. Uzmi neki prah stipse i izbrisati ga temeljito nad svježe obrijane lice kad je još uvijek mokra. Njegov opor kvalitete pomoći će u kontroli krvarenja iz malih posjekotina brijanje i na taj način, spriječiti infekciju.
Alum Prašak za obradu vode: Kada stipsa prah dodaje se voda, a zatim male čestice polutanata prisutne u vodi imaju tendenciju da se drže zajedno, kako bi se obliku koloidne čestice. Since koloidnih čestica su teške, lako se naseljavaju dolje na dnu PF u kontejner i čiste vode stoga može biti napete van. Mnogi ljudi koji žive u ruralnim područjima koriste ove metode za pročišćavanje vode.
Alum prah kao dezodorans: Stipsa prah može se koristiti za kontroliranje miris tijela. To se može primijeniti izravno na perspiring područjima tijela. Kao što je topiv u vodi, miješa se sa znojem prilično lako i neutralizirati rast bakterija koje uzrokuju tijelo miris. One koji pate od stopala miris može primijeniti stipsa prah pješice prije nego što odete u krevet, kako bi se dobili osloboditi od problema.
Alum prašak za kiseljenje: Stipsa prah popularno se koristi u različitim kiseljenje recepte posebno krastavac i lubenice-kora kiseli krastavci. Aluminijski iona prisutnih u prahu stipsa pomaže ojačati stanične stjenke plodova koristi u kiseli krastavci, a time i prirodna crispiness od voća i povrća su održavana.
Other Stipsa prahu Uses: Stipsa prah se koristi kao komponenta kiseli određenih marki praška za pecivo kao rezultat koje praška za pecivo daje metalni okus. Koristi se u kozmetici kao što su izbjeljivanje kože toner i depilatory voskovi. Koristi se kao sastojak u usta i pastu za zube kao što se može boriti protiv bakterija u ustima. To je otpor prema požar i stoga se koriste u gašenje požara. To je sastavni dio igrati tijesta koji se obično koristi od strane djece za izradu spoj dom modeliranje. Za više informacija, pogledajte alum koristi.
Nadam se da ovaj članak vam je pomogao da obogati Vaše znanje o alum prah koristi. Njegova se koristi kao prehrambeni aditiv je odobren od strane US Food and Drug Administration. Ipak, ako se uzme u velikom količinama mogu biti toksični za ljudsko zdravlje. Prilikom rukovanja stipse u prahu, izbjegavati udisanje praha kao što može uzrokovati štetu vašem zdravlju.

No comments:

Post a Comment