Wednesday 16 November 2011

Tattoo metode uklanjanja

To ljeto kada su u dubini bolovi ljubavi ... mirisom slatke ruže u zrak, šuštanje listova, prožimanja diše. Strast koja nije imala ime .. neograničen ..Strast kao da nikada nisu postojali, ne bi nikada ikada. That realizaciji udario. Zemlja rumbled, osjećaj osvanuo je i onda glazbe u ušima neće zaustaviti. Nešto zadržao reći vam da ovaj osjećaj traje zauvijek ... tako da se uzeo u najbliži tattoo salon i dobio svoje ime potpisao na ruku. Svi od 16 godina, ovo se činilo kao najromantičniji stvar koju ikada učinio. I onda se okrenuo 17. Što se dogodilo sljedeće je još uvijek izmaglica, no on više nije bio "onaj" više. Čudne ljubav ha? Stranger tetovaža ...Što sad? Trebate pomoć djevojke, te kako ...Trebate da biste dobili osloboditi od njega, naravno, ali clueless o tome kako ide o tome? Ne brinite ma Cheri, pomoć je ovdje. Predstavljanje najboljih metoda uklanjanja tetovaža na usluzi. Pročitajte gore na ove metode uklanjanja tetovaža kao što bi Bibliju i voila! Problem riješen!
Metode uklanjanja tetovaža i procedurama; Postoji nekoliko načina uklanjanje tetovaža. Pročitajte o, a zatim odlučite koji vam najbolje odgovara.
Laser, a laser (pojačanje svjetla poticanjem emisije zračenja) je jedan od najboljih tetovaža metode uklanjanja. Pri tome, vrlo intenzivne i ekstremne zrake svjetlosti koriste se za uklanjanje tetovaža. These u potpunosti mogu ukloniti tetovaža ili ga olakšaj dok je samo dosadno krpa. Tip laser koji će se upravljati na vas, ovisit će o čimbenicima kao što je ton i boju vašeg tattoo i mjesto njega. Postoje uglavnom tri tipa laseri koji se koriste, to su rubinski laser je alexandrite Laserska i the NdYAG laser. Svi ovi laseri su pod nazivom Q-switched laseri i vrlo su visoke u intenzitetu.
U ovom, laser se koristi energija, bilo kao stalno svjetlo val ili svibanj se dati kao svjetlost mahunarke. Laserski će 'rezati', pečat "i čak obavljanje ciljanih isparavanje od kože tkivo i krvne žile. To je prilično skupo postupak i izazvati goleme boli. Pročitajte više na laser za uklanjanje tetovaža.
Salabrasion; u ovu metodu, granuliranih sol kao tvar i voda se miješaju zajedno. Onda ovu smjesu se koristi za trljanje, grebanje i pijeska na području tetovaža do točke krvarenja i šire. Zbog toga, lokalna anestezija daje se zanijemio području prvi, a zatim salabrasion metoda je upravljao. To uključuje struganje off sloja gornjeg kože i postizanje mjestu gdje je tetovaža je natopljene. Međutim ponekad, nije moguće doći do tetovaža sloj ako se radi po stručnoj osobi. To je zbog toga, tattoo ink će biti seeped dolje duboko u slojeve kože. Mnogo puta ovaj način odstranjivanje tetovaža ostavit će kožu vrlo bolan i struganje i Ožiljak će ostati za život. To je vrlo bolno, a mnogi ljudi ne mogu nositi s boli koja je doživjela. Opet, važno je znati da je tetovaža nije u potpunosti mogu ići dolje, ali samo glup. Stoga je vrlo važno da znaju sve te značajke uključene u salabrasion prije opting ovog uklanjanje tetovaža metodom.
Ekscizija, a to uklanjanje tetovaža metoda je vjerojatno idealan način za one koji imaju male tetovaže. The ekscizije metoda uključuje 'uklanjanjem' tetovaža koliko je to moguće. Za ovu, kirurg prvo će ubrizgati anestetik u kožu i utrnuti područje oko tetovaže. Tada će ukloniti prvog i drugog sloja kože i sa njom, tetovaža boja će također biti stečen osloboditi od. Nakon toga, liječnik će bod do rana. Ali ako tetovaža je veći i tamniji, a zatim liječnik će morati grafta sloj kože na ranu da ga ponovno bodom. Ekscizija se izvodi na unutarnjoj koži, a zatim izvana. To je prilično gnjavažu besplatno uklanjanje tetovaža metoda i omiljen među ljudima koji žele da se odluče za lako metode uklanjanja tetovaža. Operacije je kao bilo koji drugi da kirurg će obavljati i stoga relativno lakše.
Poliklinika za estetsku kirurgiju, a to je sličan laser postupak ili plastične kirurgije. To uključuje uklanjanju sloj kože, a presađivanje with nova koža. Čitajte na kozmetičke kirurgije.
Intenzivna pulsed svjetlosnom terapijom, u ovom je svjetlo u kratkim nizovima šalju energije. Cilj mu je uklanjanje abnormalne i obojene stanice iz tijela. Tu je znatnu bol su uključeni u ovu metodu, a mnogo puta, ona ostavlja iza mrlja bijele mrlje na koži zahvaćene.
Gycolic kiseline kože oguliti metoda, a to je vrsta kiselina guliti koji je osmišljen kako bi se utrljava na kožu i koji će, tijekom vremena, gubiti izgled tetovaža. Budući da je tinta ubrizgava duboko u kožu da ostane trajno, ova metoda za uklanjanje tetovaža neće moći ići da duboko. Ali ono što možete učiniti je da će nestati tetovaža znatno by peeling off slojeva kože. To će koristiti kemijski peeling kao glycolic kiselina ili kiselina alpha hydroxy na uklanjanje. Pročitajte više na uklanjanje tetovaža opcije.
Other tetovaža metode uklanjanja; Postoji nekoliko drugih uklanjanje tetovaža metode koje se može izabrati iz, kao dobro. Neki od tih mogu se koristiti u kombinacijama riješiti tetovaža i znak potpunosti. Ali to će potrajati duže periode i jamstvo uspjeha je prilično manje. Neke od tih tetovaža metode uklanjanja su:; TCA uklanjanje metoda; Cyrosurgery, dermabrasion; IRC Metoda (Infracrveni Koagulacija); Tattoo Fading kreme metoda. Pročitajte više o tetovaža recenzije krema za uklanjanje. ; Tattoo Cover-ups. Pročitajte više o tetovaža cover-up ideje. ; Pročitajte više o; Tattoo uklanjanje troškova; Tattoo uklanjanje kod kuće; Čini teško kladim se, sve ove metode uklanjanja tetovaža i bol vjerojatno morati proći. Neću lagati, da to je. Ali ako stvarno želite da biste dobili osloboditi od taj tattoo, morat ćete proći kroz to. Posavjetujte se s liječnikom prije nego što poduzme bilo koje mjere i apsolutno Ne pokušavajte to učiniti na svoju vlastitu. I sljedeći put se stvarno stvarno siguran prije nego uzimajući tetovaža. Sve najbolje!

No comments:

Post a Comment