Saturday 26 November 2011

Ovan Žena

Biti prvi sunčevi znak među dvanaest ned znakova zodijaka, Ovan predstavlja nove početke. Ovan su obično pioniri u njihov rad područjima i također u drugim sferama života. Ovan su avanturistički ljudi, koji vole svoje slobodu i su uvijek otvorena za nove ideje. Poput Ovan čovjek, Ovan žena previše je uvijek pun energije, oduševljen i akcija orijentiran. Ovdje su neke od karakteristika Ovna žena, slijedila njen kompatibilnost s muškarcima drugih zodijaka znakova.
Karakteristike Ovna Woman
Snažan i Nezavisni; Ovna žena visoko neovisan i self reliant. Ona uvijek želi biti prvi učiniti stvari. Ona ima sposobnost preživjeti na vlastiti u bilo okolnost. Ako ona lica neizvršeno u životu, ona ima snage pokupiti komade i premjestiti na životom, bez ikakve pomoći iz itko. Ovan žena je sposoban radiš sve stvari koje čovjek može učiniti.
Fun-loving, Childish i Avanturistièki; Ovna žena je vrlo dijete poput i tvrdoglav. Ona uvijek želi stvari ići način ona želje. Jedan nedostatak ovog je da sličan dijete, ona je zabrinut samo oko njoj potrebama i želi, dok ignorirajući one drugih. Jedan pozitivan stvar o Ovna ženi je da je uvijek spremni probati nove stvari u životu. Biti fun loving i avanturistički čini joj vrlo dobar pratilac biti oko.
Ambiciozni; Ovna žena visoko ambiciozan i motivirani, te je inspiracija za mnogim drugima. Ona je vrlo karijeru orijentirana žena koji ima vrlo optimističan pogled života. Čak ako ona ne uspije u joj ambicije, to ne potrajati dugo za Ovna ženu okupiti sve resurse koji su dostupni joj i početi iznova.
Non-Kompromitirajući i Blunt; Među nedostacima Ovna žena je da ona odbija kompromis na većinu stvari u životu. Na vrhu toga, ona je vrlo neposredan i ravno naprijed u njoj poslovima i komunikaciju s ljudima. Ponekad, ove tendencije njezin svibanj činiti neosjetljiv drugim ljudima i oni svibanj pronaći joj vrlo pushy i sebičan.
Pročitajte više na:; Ovna Prijavite karakteristike; prostornog Karakteristike Ovna zodijak znak; Ovna Woman Kompatibilnost s drugim suncu Znakovi
Ovan Žena Ovan Čovjek; Dva ugarak Ovna čine jedinstvenu par. Oni su vrlo kompatibilni kao i oni razumiju jedni druge trebaju biti slobodni i individualisti. Seks će biti veliki previše jer oba ova mogu se lako uzbudi. Jedini problem će biti u bave međusobno's ljutnju kao u borbi, nitko će htjeli izgubiti ili natrag van.
Ovan Žena Bik Čovječjeg; Ovan i Taurus su potpuno inkompatibilna as Taurus vrlo su obiteljski orijentirani ljudi koji vjeruju u set rutinu u životu. Bilo kakva nepredvidivih ponašanja ili potražnje slobode, strane Ovan žena neće biti razumjeti ili uzeti ljubazno strane Taurus čovjek.
Ovan Žena Gemini Man; Jedan veliki stvar o ovom uparivanje je komunikacija da oni će dijeliti. Oba partneri će cijeniti međusobno's inteligenciju. U spavaća soba previše, Ovan 'strast i nepredvidljivost će uživati ​​strane Gemini Man.
Ovan Žena Rak Man; Ovo utakmicu sigurno nije napravio u nebu! Cancer čovjek želi ženu koja će kuhati i skrb za njega poput majci. Jedan koji će sastati njegova emocionalna potrebama i ostati doma s njim. Ovan žena će moći zadovoljavaju ove emocionalne potrebe raka čovjeka.
Ovan Žena Leo Čovjek; Dva požari zajedno mogu svjetlo gore kuću ili čak susjedstvu ponekad! Oba su visoko strastveni znakovi tko će dobiti zajedno vrlo dobro, samo ako Leo čovjek može dati Ovna ženi njezine slobodu, i Ovan žena može masaža Leo Man's ego. Pročitajte više na Ovan ženu i Leo muškarca kompatibilnost.
Ovan Žena Djevica Čovječjeg; Ovan i Virgo može kompatibilni, uvjetom oni rade at it. Ovan je sposoban dodavanja uzbuđenja i začin u znaku Djevice životu. A Djevica je sposoban davanje stabilnosti, predanost i nastave strpljenja Ovna ženu.
Ovan Žena Vaga Čovječjeg; Libras su olabavljen, Ovan su akcije orijentirani. Libras vole planirati stvari i može biti prilično diplomatski u poslovanju s drugima, Ovan su ravno naprijed i do točke. Oni su vrlo suprotno u njihove pristupe život. Kad dođu zajedno, odnos ima malo priliku zadnji dugoročno, osim oni kompromis i raditi na njemu.
Ovan Žena Škorpion Čovječjeg; Scorpios su lojalni i emocionalne u njihovim odnosima. Ovan su vrste odvojiti i su također prilično poznato biti koketni. Ovan 'nedostatak emocija i predanosti će frustrirati Scorpios do besvjesti. Sex između dva će biti velik i može biti glavni obvezujući faktor za njih obje.
Ovan Žena Strijelac je čovjeka; najviše kompatibilan partner za Ovan Žena je Strijelac čovjek. Oba njih su pošteni, tupi, optimističan, spontana i slobodu zavoljeli. Oni će razumijemo jedni druge's ambicije i dati međusobno potreban prostor rasti kao pojedinci. Pročitajte više na kompatibilnost za Ovan i Strijelca.
Ovan Žena Jarac Man; A Jarac čovjek teško radi, discipliniran, obiteljski orijentirani i vjeruje u društvenim tradicijama i moralu. On vjeruje u sigurnosti i financijske stabilnosti. Ovan žene slobodan duh, žičica avanture, nesmotrenost i individualizam je previše tolerirati za jarac čovjeka.
Ovan Žena Aquarius Čovječjeg; Oba Ovan i Aquarius su optimistični i buntovni. Ni njih ima mnogo emocionalni zahtjevi. Ovan žena je impulzivan i voli avanturu i ovim potrebama će biti ispunjen dobro strane Aquarius čovjeka nepredvidljivost.
Ovan Žena Pisces Man; Riba čovjek gleda za partnerom koji je osjetljiva, brižan i romantične. Ovan žena može biti jedan ali samo ako ona radi na njega. Ovan žena će inicijalno naći Pisces osjetljivost i nesebičnost intrigantna ali svibanj uskoro postati dosadno od njega. Ukratko, ovaj odnos ima vrlo malo šanse da biti dugotrajnog.
Pročitajte više na:; Koji Star Znakovi su Kompatibilan s Svaka Drugom; Zodiac kompatibilnosti - Horoskop Kompatibilnost; Kao što možete vidjeti, Ovan žena uvijek želi biti onaj koji je dominantna u joj odnosima, istovremeno, ona ne želi čovjek koji daje k njoj zahtjevima lako. Izazovna, podebljano, hrabri, romantične i nepredvidiv čovjeka, koji može držati joj pažnju za jako dugo vremena je idealan drug za nju.

No comments:

Post a Comment