Thursday 24 November 2011

Kako Trim Tree

Većina nas grow stabala okolo naše domove za ukrasne svrhe. Trees uzvratiti velike krajobrazne našim dvorište i također nam pružiti svježeg zraka. Međutim, raste drveće dolazi s brigu za njih i osigurati njihov pravilan razvoj. Obrezivanje jedne stablo je jedan takav odgovornošću da su vlasnici kuća za odmor očekuje da poduzme povremeno. Međutim, morate znati nekoliko osnove o tome kako trim stablo ako želite obaviti posao sebe. Dakle, kako ti trim stablo? Let us saznati.
Kako Trim stablo ispravno
Svrha Podrezivanje jednog stabla, stabla mogu biti obrubljen iz raznih razloga, kao što su sigurnost, zdravlje, estetika, itd. Često ste u opasnosti od ozljede ili oštećenja imovine zbog padanje obrastao grana. Ponekad, drveće može ometati vaš pogled ili grane može ometati pristup vodova. Također, podrezivanje stabla postaje mora da zaštiti drvo od bolesti i insekata. Osim toga, također je potrebno da trim drvo da poboljšaju cjelokupnu izgled, više na taj način, ako ste zasadili ga unaprijediti ljepotu vašeg doma.
Pravo vrijeme za trim drvo; pravo vrijeme za trim tree primarno će ovisiti o pojedinačnim vrsta drveća. Cvatnja stabala skužio cvasti godinu prije njihovom cvatu. Stoga, ako ih trim nakon cvijet, možda istrijebit pupoljaka i stablo ne može cvjetati u sljedećoj sezoni. Stoga, pravo vrijeme za trim cvjetnice stabla je 3 tjedna nakon cvatnje. Bilo koje vrijeme nakon toga, vi ste u opasnosti od rezanja mladi, svježi cvijet. Other stabla mogu biti obrubljen u zimskim mjesecima kada su spava.
Odaberite pravi alat, Powered motorna pila obično je idealan alat za obrezivanje stabala. Međutim, ako nemate prethodnog iskustva s načinom rukovanja ovim alatom, da ne bi trebali ići za to. U tom slučaju, rezidbe vidio s teleskopskom ručkom može obaviti posao. Shears se može koristiti za rezanje izbojaka ili relativno manje grane. Pole vidio je također učinkovit stablo podrezivanje alat za grane koje su malim i srednjim. Više o stablo izravnavanje pile.
Pravilno Put za Izrezivanje jedan stablo; Najprije, morat ćete procijeniti stanje vaše stabla. Ovisno o cilju za orezivanje, morat ćete odabrati za kresanje grana. Ako ste podrezivanje stabla da bi se odstranila oboljelih grana onda možda morati obaviti opsežan pregled svog stabla da se utvrdi opseg širenja bolesti. Morat ćete to riš dolje sve pogođene grane, kao i one već mrtvi zbog bolesti. Ukoliko ste orezivanje drveća za estetske svrhe onda će morati biti vrlo oprezni o iznosu od grana podrezivanja. Normalno, te bi trebao nikada trim više od 25% krune stabla. Također, dok je obrezivanje jednog stabla mora se paziti da ne suza prtljažniku stabla i oštetiti korijen. Grane uvijek treba izrezati na ovratnik od stabla, to je čvor gdje se grana zadovoljava deblo. Za početak s, klinastog je oblika napraviti rez na unutarnjoj strani grane, oko 6 cm od ovratnik. Make drugi izrezati od prve udaljena i krajem podružnice iz vrha. Trim grana potpuno ostavljajući dopuniti. Provjerite konačni rez što bliže na ovratnik. Nemojte zatvoriti ranu s bojom, umjesto da ostavite je otvorenom kako prirodno zacijeli. Ako morate, koristiti lateks rezidbe sealer, koji štiti rane od insekata. Više o stablo rezanje upute.
Pročitajte više na, Bradford stablo kruške rezidbe, plačući drvo višnje rezidba, rezidba javora, za obrezivanje stabala jači, morate izvršiti odgovarajuće oprez i izvršiti rezerviranje za ublažavanje štete od pada grane. Nije preporučljivo da koristite ljestve kako trim stabla. If je stablo visok, bolje da bi trebao napustiti posao profesionalno arborist.

No comments:

Post a Comment