Thursday 17 November 2011

How to tweeze obrve

Obrve da su njegovan i dobro u obliku povećanje na području vašim očima. One naglašavaju vaše oči i dati ti lijep izgled. Zapravo, ovo izgleda svjesno dob, simetričan obrve koje se bez dodatne rast kose u svom okruženju imati postati uvjet da izgleda uredno i trendy. Ovako, ako znate kako tweeze vlastiti obrve, uvijek ćete imati prednost. Ne bi da se oslanjaju na kozmetičarka, ili traženje za kozmetički salon, gdje god idete. Možete napraviti sami izgledaju dobro i spektakularan bilo gdje i bilo kada želite. Ako ne znate kako tweeze obrva kod kuće, možete to učiti odmah uz pomoć uputama u ovom članku. Dakle, držati čitanje svladati ovaj veliki umjetnosti self-grooming.
How to tweeze obrva kod kuće
Korak 1: Za početak učenja kako tweeze obrva kod kuće, prvo biste trebali prikupiti sav materijal potreban. To su kreon, male škare, pinceta i obrva četkom. Nakon što su svi ti potrebne alate, slijedite upute u nastavku.
Korak 2: stavite na svjetla i otvorenih prozora osigurati svjetlost u sobi koju rade u. Pogledaj u ogledalo i provjeriti jesu li obrve trebaju biti obrubljen. If obrve kosa su duge, koji je osobito slučaj s kose na unutar uglovima, jednostavno izrezati ih s malim škara. Svrha ovog korak je donijeti duže kose nitima smješten na vrhu unutar debljine obrva.
Korak 3: Operite obrva dlaka se s obrva kistom. Ako je dlaka je duža od obrva debljine, izrezati ih da njihova dužina jednaka širini vaših obrva. Ovaj korak smanjuje gustoće obrva kose i daje vam čišći izgled.
Korak 4: Sada, četkati kosu obrve prema dolje. Šišati koje produljuju prošlosti obrve liniju podcrtavanje. Velik savjet je da uvijek biste trebali trim tweezing prije, nikada obrnuto. To će spriječiti tweezing kose da je samo potrebno da se obrezuje da dođe u formu. Kada ste učinili s podrezivanje obrva dlaka, i ravno gore i dolje, da ih četkicom natrag u svoje normalno mjesto.
Korak 5: tweezing je obično bolna stvar. Ako ste u potrazi za tajnu kako da tweeze obrve bez boli, ovdje je. Imati tuš ili operite lice s toplom vodom. Toplina će otvoriti folikula kose, čineći proces tweezing mnogo više lakše i manje bolno. Možete staviti vruće obloge na lice, kao i dobiti isti efekt. U slučaju da imate osjetljivu kožu, utrljajte kocka leda na obrve i područje oko nje. To će malo zanijemio kožu i učinit će tweezing udoban.
Korak 6: Trčanje olovka za obrve na obrve istaknuti obrve oblika koji želite imati. Koristite pinceta trgati out vlasi kose koji ispasti ove linije. Tweeze kosu u smjeru njihova rasta za jednostavno uklanjanje. Također, premjestiti unatrag i naprijed između obrva nakon svakih par plucks. Ovo će osigurati simetrije.
Čitajte na:; Kako Trzaj obrve, kako Wax obrve, mnogi ljudi nisu u mogućnosti obavljati obrvu tweezing sa savršenstvom u nekoliko inicijalnih suđenja. No, oni uglavnom dobiti znanje s čestim i pravilan praksa. Stoga, ako ne mogao učiniti dobro u početku, ne malakšemo. Imajte na pokušavate dobiti dobar oblik obrve. Uvijek imajte na umu da tajnu o tome kako tweeze obrve pravilno je vlastita praksa. Taj dan definitivno će doći kada će raditi na obrve kao stručnjak.

No comments:

Post a Comment