Wednesday 23 November 2011

Stanke u vezi

Svi odnosa imaju svoje uspone i padove, i za svakoga očekujući da će biti u konstantnom stanju blaženstva, ovo je vaš probuditi poziv. Svakih par u vezi prolazi kroz teška vremena te je uhvatiti ukoštac s određenim pitanjima, ali to ne znači da ćete pozvati ga zatvara i odustati. Ako je odnos znači dovoljno, vi ćete pokušati raditi kroz ove probleme. Ako vi i vaš partner su u zavadi i samo može činiti da biste dobili bilo kakvih problema staviti na odmor, stanke u vezi mogli pomoći. Ja sam to poznato kako bi se veliki broj bračnih parova, koji su boravili zajedno, pa čak i otišli na udaju. Jedan bod Želim jasno, ja nisam Freuda, a nemam to sve shvatio. Međutim, ja pomoći će vam pogled na različite aspekte uzimanja pauze u vezi, i neka vam biti sudac da li to može biti odgovor na vaš problem. Za više, pročitajte odnos savjet.
Prednosti stanke u vezi
Kada sam odnose na uzimanje stanke u vezi, ne znači da dvoje ljudi koji su odvojeni samo ići na niz datumi s drugim ljudima. Pauze može biti samo zdrava za vezu, kada je poduzeti kako bi se omogućilo oba partnera vrijeme procijeniti dobre i loše njihovih odnosa, kao i dovoljno vremena za introspekcije. 'Drame' odnosa, kao i blizina jednog volim, često može ometati jasnoću razmišljanja. Odmor u odnosu omogućuje smiriti svoj um, i sami maknuti iz situacije, možete se korak natrag i pogledajte ga s (opravdano) nepristrane točke gledišta.
U sredini odnos pitanja, to je vrlo teško prihvatiti ili shvatiti vlastitu fault. Još od prednosti stanke u vezi je da vam omogućava da preispitivati ​​se, i vidjeti uloga koje ste igrali u stvaranju problema koji sada suočavaju. Potpuno No partner je besprijekoran, te prihvaćanje to je važan korak u radu kroz probleme. Po ne fokusirajući se na eruptions, ovaj put osim također vam može pomoći da shvatite srž problema vi i vaš partner imate, i time omogućiti da uspješno da ih adresu. Rastava također omogućuje ti da sudiš točno što vaš partner i odnos znači za vas. Da li je to sigurnosni pokrivač koji čuva daleko usamljenost, ili je to zdravstveno partnerstva koji potiče osobni rast?
Kako se nositi s uzimanjem prijelom u odnosu
Prvi 'strah' da adresu i staviti na odmor je da ovo nije kraj vaše veze. Nakon što ste pomiriti s tim, zapravo koristiti ovaj put plodno. Ako se ne jako sviđa sortiranje svoje misli, a zatim ih van na zrak povjerenja. Druga važna točka je nastaviti s normalnim rasporedom i koristiti svoje slobodno vrijeme provesti vrijeme s prijateljima i ne drugih zabavnih stvari, tako da se osamljenost ne vozite natrag u ruke svog partnera.
Da li stanke u odnosu radu?
Ako vam uzeti ga za ozbiljno i časno, onda da, uzimajući predah stvarno radi, i da pauzu ne znači odnos razbiti. Ako u to vrijeme, vi ili vaš partner ne mogu ostati vjerni jedni drugima, onda ne bi trebao biti zajedno na prvom mjestu. Također, ako se na kraju slomiti, jedan od vas odlučuje on / ona ne želi da se u odnos više, zatim da je previše za najbolje (iako to neće činiti kao da je u to vrijeme).
Pročitajte više na:, Odnos pomoći za žene, odnosa Savjeti za muškarce, Odnos Savjet: Kada Break Up, Kako napraviti vezu u zadnji, najbolji ishod stanke u vezi za oba partnera da se vrati zajedno s obnovljeno opredjeljenje jedni druge, i bolje opremljen da riješe svoje probleme. Umjesto da se boji pustiti svog partnera, pogled na izbiti kao priliku za uzgoj razumijevanja jedni za druge. Ako imate zdrav odnos, onda vam i vaš partner će se provući i izaći bolji i jači nego ikad.

No comments:

Post a Comment