Saturday 19 November 2011

Uzimajući osloboditi od tamne krugove pod očima

Tamne krugove pod očima neke osobe, davati dojam da je osoba nezdravi. These tamni krugovi čine osobe izgledaju puno starije od on ili ona zapravo je. Postoji nekoliko razloga koji mogu dovesti do tamne krugove ispod očiju, kao što je nasljednim faktorima, nedostatak prehrane u prehrani, nedostatak sna, stres, alergije, prirodni proces starenja i medicinsko stanje, poznat kao, periorbitalno hyperpigmentation, u kojem tu je prekomjerne proizvodnje melanina pod očima.
Kako bi dobili osloboditi od tamne krugova, morate identificirati točno ono što je nanoseći im, a zatim slijedite za njegu kože korektivne lijekova skladu s tim. Evo nekih metoda za dobivanje osloboditi od tamne krugove ispod očiju koje se mogu dokazati koristan previše. Pročitajte više na tamne krugove ispod očiju uzrokuje.
Metode za dobivanje osloboditi od tamne krugove ispod očiju
Poduzeti odgovarajuće spavanja, nedostatak sna može uzrokovati tamne krugove ispod očiju, tako da bi ga jednom trenutku da spavati najmanje 7-8 sati u noći svakodnevice. Uzimanje odspavati oko dvadeset minuta u poslijepodne je vrlo korisna previše, jer pomaže u izradi osjećaj opuštenosti i stres-free.
Zdrava Dijeta; Uključi puno voća i povrće u prehrani. Uravnotežena dijeta je jedna u kojoj su svi potrebni hranjivih tvari kao što vitamini, minerali, proteini, ugljikohidrati i masti su uključeni, tako da svoj dnevni plan prehrane skladu s time. Isto tako, izbjegavajte takva namirnice koje dovode do retencije vode kao ove namirnice usporiti cirkulaciju krvi u tijelu, što dovodi do tamne krugove i drugih kožnih problema.
Vrećice čaja, Ako imate tamne krugove ispod očiju i natečenost, zatim za dobivanje osloboditi od tamne krugove pod očima, kao i otečenost, najbolji tretman bi se koristiti vrećice čaja. Jednostavno, uzmi dvije vrećice čaja i držati ih u hladnjaku oko sat vremena. Nakon toga leći udobno, zatvori oči i držati čaj-vrećice na njih. Po mogućnosti koristiti biljni čaj vrećice jer su puno učinkovitiji od redovne one.
Sok od limuna, Limun sok je izbjeljivanje agent koje nam po prirodi, stoga primjenu ispod očiju će pomoći u uzimajući osloboditi od tamne krugove pod očima, naravno. Za nanošenje limunova soka kako bi se smanjila podočnjake, uzmi dvije žličice svaki soka od limuna i sok od rajčice te ih pomiješati zajedno. Uzmi loptu pamuka i primijeniti ovu smjesu nježno i ravnomjerno, ispod očiju. ostavite petnaestak minuta i onda oprati.
Masaža, Masiranje ispod oka područje kože s prirodnim uljima, poput bademovog ulja ili maslinovo ulje, ne samo pomoći u uzimajući osloboditi tamnih krugova ali i vrećice ispod očiju. Uzmi bademovo ulje i vršcima prstiju, to glatko masaža u pod okom područje kože. Masaža svakodnevnog za oko pet minuta, prije nego što odete u krevet i vidjet ćete pod okom podočnjake smanjenje i the progib kože osjeća malo stroži.
Krastavac, jedan od najdjelotvornijih lijekova za home tamne krugove je primijeniti krastavca sok na kožu oko očiju. Umjesto toga možete izrezati krug ploške krastavca i držati ih na svoje oči za oko petnaest minuta, svaki dan.
Šminka, Iako čine neće riješiti vaš problem trajno, ali primjena oka korektor i malo kože temelj ispod očiju, može smanjiti podočnjake privremeno.
Pročitajte više na:, Kako to Maknuti tamne krugove ispod očiju, tamne krugove pod očima tretmani, Ovo su nekoliko načina za dobivanje osloboditi od tamne krugove pod očima. Pored ovih, pijenje puno tekućine, nošenje sunscreen dok ide vani na suncu, vježbanje i redovito borave sretan općenito, će vam dati blistava, užaren ten, minus tamne krugove.

No comments:

Post a Comment