Tuesday 15 November 2011

Glow in the Dark tetovaže

Mi svi sjetiti idući na party na noćnom klubu s našim sjaj nakit i koliko zabavno naviknut biti. Tada dođe modi body arta koje su sve vrste tetovaže i body piercing, što je sve stranka hoppers ludo. Otada, uzimajući stalni tetovaža je na kantu popisu apsolutnu većinu, i što zabavno bi bilo dobiti onaj koji svijetli u mraku! Sjaj u mraku tetovaže su novi hir u tattoo svijetu. Oni su također naziva UV tetovaže tetovaže ili crno svjetlo i vrlo su popularni s rave kulture.
Što su Glow u Dark Tetovaže?
Postoji puno konfuzije među ljudima u pogledu sjaj u mraku tetovaže. U osnovi, postoje dvije glavne vrste svijetle u mraku tetovaže:; sjaj u mraku tetovaže koje ne zahtijevaju izvor svjetla, UV-tetovaže koje je potrebno crno svjetlo, sjaj u mraku tetovaže su također dostupni u privremeni bojila koja se može prati off kasnije.
Glow u Dark Tetovaže koje ne zahtijevaju jedan Light Izvora; Glow u mraku tetovaže koje ne zahtijevaju izvor svjetla označava one koje jednom tetovirane, bi pojaviti u mraku bez izvor svjetlosti. Tinta se koristi za ove tetovaže su pomiješana s kemikalijama kao što su fosfor i EverGlow, koja su poznata karcinogeni. Da bi fosforom izgleda svjetlije u mraku, ponekad radioaktivnih kemikalija, također su dodani u tintu.
Glow in the Dark Tetovaže koje zahtijevaju Crno-Light, tetovaže koje spadaju u ovu kategoriju popularno poznat kao UV tetovaže ili crno svjetlo tetovaže. Fluorescentna tinta se dodaje na bezbojan tattoo ink i fluorescentne pigment je ono što čini tattoo sjaj u crno-svjetlo. These boje ne sadrže fosfor ili EverGlow. These tetovaže neće sjaj u mraku, kao što im je potrebno crne svjetlosti ili UV ljubičastog svjetla za sjaj. Postoje 17 boje dostupni u ovom UV-svjetlo tattoo ink i kompletno su sigurno koristiti. Te boje su u osnovi različite nijanse boje poput plave, ljubičaste, magenta, crvena, narančasta, žuta, zelena i bijela. Svi ovi su vidljivi u normalnim svjetlom, ali osamnaesti boje koja UV Titanium White je obično nije vidljiv na svjetlo koži ten tijekom normalnim svjetlom.
Glow in the Dark Tetovaže na dnevnom svjetlu
Baza boja tinte se koristi u blacklight tetovaže miješa s vaše kože ton, nakon što tetovaža zacijeli, što ga čini gotovo nevidljivim tijekom dana. No, ako su 17 boje, one će biti vidljive u normalnom danjem svjetlu i da će odražavati fluorescentna svjetla, kada je pod crno-svjetlo. Ako osamnaesti boje, što je titan bijela, koristi na svjetlo kože ton, tetovaža će biti nevidljiv tijekom dana, ali to će sjaj kada izvor crna svijetlo je pružena ga. UV tetovaže svjetlo također će vam pomoći da igra dvostruku ulogu! Ako ste se u karijeri koja se ne cijeni tijelo umjetnosti mnogo, još uvijek možete ići na posao svaki dan, uz gotovo nevidljive tetovaža i kad si u noćnom klubu na vikend, možete mahati stranke životinja unutar vas u crnom svjetlo!
Jesu Glow in the Dark Tetovaže sigurno?
Sigurnost uzimajući tetovaža ovisi o nekoliko pitanja poput igle se koriste, tinta se koristi, tattoo umjetnik, itd., što trebate paziti prije dobivanja stalnog tetovaža učinjeno. Što se tiče koliko je sigurno sjaj u mraku tetovaža, to je još uvijek debatable i postoji mnogo argumenata is obzirom na nju. Sjaj u mraku tetovaže su od oko jednog desetljeća. Neki ljudi koji su ih pokušali, je čuo gunđanje o teškim iritacije kože, pa čak i dermatitis. Tijekom godina, kontinuirano studija tattoo umjetnika širom svijeta, pokazala su da UV zrake tetovaže koje zahtijevaju crno-svjetlo za sjaj se sigurno koristiti na ljudskim stanicama. Odobrenje FDA je ono valja tražiti prije dobivanje UV-svjetlo tetovaža. Jedan popularne FDA odobrila UV-svjetlo tetovaža inks osigurava Crazy Kameleoni Inks. Vi ne bi trebali dobiti zbunjeni između dvije vrste svijetle u mraku tetovaže - one koje ne zahtijevaju svjetlo su štetne jer sadrže EverGlow and fosforom koje su karcinogeni i one (UV-svjetlo tetovaže) koji ne zahtijevaju crno-svjetla siguran da biste dobili jedan samo ako je tinta se koristi je odobren od strane FDA.
Sjaj u mraku Tetovaže troškova
UV tinta je skuplje od redovne tattoo ink. FDA je odobrio UV tinta košta oko US $ 270 (pola unca boca). Blacklight tetovaže tako imaju tendenciju da budu skuplji u odnosu na redovne tinta tetovaže. Također je potrebno više vremena za UV-svjetlo tetovaže dobiti natopljene od redovne tetovaže.
Bodovi do Sjeti Prije Dobivanje Glow u Dark Tattoo; Prije odlaska za UV-crna svijetlo tetovaža, vaš prvi korak trebao biti učiniti neke istraživanja. , Uvijek se odluče za sjaj u mraku tetovaže koje su pozvani kao crni svjetlo tetovaže ili UV-svjetlo tetovaže. Glow u mraku tetovaže koje su vidljive u mraku bez izvor crna svijetlo treba izbjegavati. ; Trebali biste odabrati tattoo salon koja ima iskustvo u UV svjetlu tetoviranje i ima neke zadovoljnih kupaca. ; Prije uporabe bilo kojeg tattoo ink, provjerite da je FDA odobrila tinte. ; Iskusni tetovirač uvijek će držati blacklight na pobrinite se da tetovaža je povučene ispravno. ; Sjeti se, da tetovaža UV neće sjaj u mraku. To će sjaj samo kada je izvor crne svjetlosti. Samo titan bijeloj boji UV tattoo svjetlo će biti praktički nevidljiv tijekom dana. Ostatak 17 Boje su lako vidljive u UV-svjetlo tetovaža, čak iu dnevnu. Oni će dobiti fluorescentni sjaj, kada su pod crnim svjetlom. , Planiranje kako bi dobili redovnim crna tinta tetovaža, a zatim označite dijelovi sa svijetle u mraku tetovaža ili UV svjetlo tetovažu? Najprije bi trebao dobiti redovite tetovaža napravio, pričekajte da se sama liječi kožu i slijedite tetovaža skrbi smjernice. Jednom kože liječi, možete dobiti na UV-svjetlo tetovaža ističe da se sjaj u mraku tetovažu. : 'Ako ste napravili svoj um na dobivanje sjaj u mraku tetovaža, vi svibanj također željeli pročitati više o:; Tattoo Designs for Girls, Simple Tattoo dizajni za muškarce, ono što se argumenti protiv sjaj u mraku tetovaža, znam DOS i don'ts, a ja vjerujem, ja sam bio u mogućnosti da ih prenijeti na vas, na najbolji mogući način. Ja sam definitivno igra za UV-svjetlo tetovaža! Jeste li?

No comments:

Post a Comment