Thursday 24 November 2011

Karakteristike heroja

Moja omiljena linija u filmu "Spiderman" je, sa velikom moći dolazi velika odgovornost. Heroj je ne samo netko tko djeluje u filmovima i nosi fancy odjeću ili štedi his dama ljubavi od loših dečki, on je netko tko stoji za snagu, hrabrost, izdržljivost i poniznost. Gledamo filmove da biste vidjeli ove borbe akcija junaka za dobar razlog, ali mi često zanemariti stvarnom životu junaka kojeg smo suočiti svakodnevnog, ali još uvijek ne mare cijeniti njihove napore.
Vatrogasci, policajci, spasioci vojnici, liječnici, ili čak i jednostavan čovjeka koji je svoje živote riziku svakodnevnom da nam pomogne sa svojim hrabrost i hrabrost su pravi heroji. Vojnici borba ratovi na granicama kako bi civile siguran. Vatrogasaca i policajaca borbu protiv kriminalaca i kontrole smrtonosnih situacijama riskirajući svoje živote. Obični muškaraca i žena koji se bore neizlječivom bolesti poput raka, AIDS, mentalne i fizičke invaliditetom su također junaci, jer oni imaju snage suočiti život s jakom pristupom. Koja su obilježja junak? Da biste znali pročitati na ...
Deset Karakteristike heroj, heroj je netko koji se sučeljava s izazovima svakodnevnog hrabro živi s osmijehom, unatoč problemima i nedostacima. Ovdje se od 10 najistaknutijih junaka karakteristika. , Hrabrost: Ne možete biti hrabri ako ste imali samo divne stvari dogoditi. ~ Mary Tyler Više: To je najvažnija karakteristika heroja. Morate biti hrabri ustati i boriti se. , Hrabrost: Uspjeh nije konačan, neuspjeh nije fatalan: to je hrabrost da i dalje da se broji ~ Winston Churchill: Morate hrabrosti boriti situacija ma koliko loše je to. Junaci su strah od gubljenja ali oni također imaju hrabrosti voziti daleko da strah. , Određivanje: Razlika između nemoguće i moguće leži u čovjeku odlučnost. Tommy ~ Lasorda: Kada imate odlučnost za borbu protiv nečega, ma koliko slab ti si, ti će pobijediti. , Posvećenost O: Jedina tiranin sam prihvatiti na ovom svijetu je 'još mali glas' u meni. ~ Mahatme Gandhija: posvetu u zadatku se isplati na kraju. , Izdržljivost: Nemojte moliti za lakši teret, ali za jači leđima. ~ Nepoznato: Ako ste dovoljno jak da se suoči neuspjeh, ništa ne može zaustaviti od postizanja vašeg cilja. ; Ustrajnost: Kad dođete do kraja svog užeta, zavežite čvor i objesiti na. ~ Franklin D. Roosevelt: Kad ste uporni, vi ste dužni da se pobjednik na kraju. , Valor: Gdje život je strašnije nego smrti, to je onda pravom hrabrosti usuditi živjeti. Thomas Brown ~ Sr: da bude bold dovoljno stajati protiv krivu kada nitko ne može pokazati herojski. ; Nesebičnost: Bez nesebično služenje, nitko nikada prima plodove njihove nagrade. ~ Šri Guru Granth Sahib: Morate biti nesebičan u vašem životu koji se pamti kao heroja. ; Žrtva: Te stvari koje su dragocjene spremaju samo žrtve. Kenyon David ~ Webster: To je vrlo teško napraviti žrtve ali pravi junak žrtve bez oklijevajući. ; Poniznost: Da biste postali zaista veliki, jedan je stajati s ljudima, a ne iznad njih. Charles de Montesquieu ~. Vi ne bi trebali imati emituje o sebi nego se dolje na zemlji i skromni. : "Ovo su neke od glavnih osobina heroj. Pročitajte više na popisu superheroja.
Značajke Epic Hero, Negdje u filmovima epski junak i projektima jedne slike stvarnog života junak. Let's pogledajte neke od karakteristika epskog junaka na koje se ljudi mogu poistovjetiti. , Epska junaka uglavnom je prikazan kao ratnik koji se bori za svoju zemlju, ali ima jedan jednostavan život. , A on je da poduzme dugo putovanje ispunjeno izazovima na putu i boriti razne bitke kako bi ostvarili svoj cilj. ; Epskog junaka uvijek zauzima karakterističan zadataka koji još nitko ne usuđuje da. , On može naići uklet šumi ili očaravajuće vještice da je on bori sa svojim izdržljivost i hrabrosti i na kraju doseže svoju sudbinu sa srcem uvjeren. , On ima osobine kao što su hrabrost, iskrenost i spremnost na žrtvovanje. ; Epski junak zalaže za sve što volimo sebe vidjeti kao, stoga oni su toliko poznati s publikom. , Neki poznati epski junaci su Beowulf, Odiseja u 'Odiseji', Aragorn iz "Gospodara prstenova", itd.; Karakteristike tragičnog heroja, došlo je da se tragična junaka u filmu. On može će glavni lik ili strani heroj koji podupire priču liniju. , U Aristotelovoj igra, tragična junak je uvijek imao karakteristike kao što su veličina i plemenita stasa. Tragična junak je bio prikazan vrlo snažno u Aristotelovoj igra "poetike". , U predstavi "Macbeth" od Shakespearea, tragičnog junaka Macbeth bila žrtva svoje sumnje i nesigurnosti. Tako heroja propasti zbog svoje greške i postupke. Ovo je jedan Obilježje tragične junaka. : U Shakespearova "Romea i Julije, Romeo je prikazan kao snažan žrtve pravilima strane društva. On nije mogao donijeti odluku jak i stoga počinio samoubojstvo za njegovu ljubav. , Tragična junak mora patiti zbog svoje greške ili netko ostalo's je prikazano u filmu 'Julius Ceaser' u kojoj je tragično junak bio je Brut. , Neki primjeri tragične junaka su Otelo, Macbeth, Brut, itd. To su neke karakteristike heroja. Bilo da je pravi junak ili epskog junaka, oni su uzorni ličnosti koje nadahnjuju običnog čovjeka. Njihovi iznimnu hrabrost, plemenitost i snage čini svijet pogled do njih i gazite na putu su postavili.

No comments:

Post a Comment