Tuesday 29 November 2011

Domaći Humidifier

Domaći Ovlaživači uvelike pomoći za ublažavanje suhog zraka problem. Jeste li pitali kako Ovlaživači raditi? Postoje različite vrste Ovlaživači, većina vrsta Ovlaživači oslobađanje vlage u zraku oslobađanjem pare. Primjer za jedan vrući tuš može pomoći da se poveća razinu vlage u svojoj kući, a također se preporučuje kao lijek za otvaranje začepljen nos. Ovdje su više prednosti ovlaživanje sustava. Pročitajte više o kući filtri.
Prednosti Humidifier
Korištenje domaći ovlaživač možete spriječili mnoge probleme. Ovlaživači mogu pomoći kako bi se spriječio gubitak vlage koži, i time sprječavaju sušenje kože. Home ovlaživanje je posebno koristan za osobe koje pate od sinus problema. The Ovlaživači pomoći da se poveća vlažnost unutar nosa i dopustiti u sluzi sekretima. Ovlaživači također pomažu u održavanju zatvoreni kuću biljke, kao biljke vam dobar razinu vlage za svoj rast. Ovlaživači se također može koristiti kao preventivna mjera protiv grla i nosa problema. Home ovlaživanja također može spriječiti širenje bakterija i gripe. To su bili u prednostima ovlaživač zraka, sad neka nam pogled na korake za izradu domaće ovlaživačima.
Kako napraviti Domaće Ovlaživač zraka
S obzirom na nastavku su tri domaće ovlaživač rješenja koja su lako napraviti i može se koristiti kako bi se spriječilo suhog zraka okruženje unutar kuće.
Izrada Spužva Ovlaživač zraka, a to je jedan od najlakših način da se domaće sobu ovlaživač zraka. Ovo rješenje utvrde velik za manjim mjestima kao što je ormar ili male spavaće sobe. Uzmi veliku torbu plastičnu zamrzivač, i napraviti rupe u njoj pomoću rupa bušač, oko 20 rupa bi trebalo biti dostatno. Zatim uzeti veliku spužvu, ona pere vodom iz vodovoda, i iscijediti višak vode samo zadržati to vlažnom. Stavite spužvu unutar plastične vrećice, i držati ga u sobi gdje želite povećati razinu vlage. Možete postaviti jednu ili više spužve vrećice za povećanje ili smanjenje razine vlažnosti.
Povećanje Vlažnost s tuš kadom; S ovom metodom možete povećati vlažnost u sobi koja je susjedna do kupaonice prilično brzo. Za povećanje razine vlage koristeći tuš, uključite vrućim tušem, a zatim zatvorite vrata kupaonice, a zatim zatvorite vrata susjednoj prostoriji. Nakon 5 minuta, otvorite vrata kupaonice na to da vruće pare ulaze u sobi.
Kipuće vode da povećati vlažnost, a to je još jedan brz i učinkovit način da se poveća razinu vlage u kući. Prokuhajte vodu u veliki lonac, i zatvorite poklopac dok za grijanje vode. Zatim uzeti lonac u sobu u kojoj želite povećati razinu vlage, budite oprezni prilikom rukovanja lonac kako bi se izbjegle bilo kakve opekline ili prolijevanje vode. Stavite lonac na drveni stol, i skinuti poklopac. Ako želite ići za ovlaživanje sustav za cijela kuća onda se pogled na cijeli recenzije kuća ovlaživač zraka.
Više savjeta kako povećati vlažnost
Suprotstaviti učinak suhog zraka okruženju, piti puno tekućine, poput vode, soka, kave ili čaja. Također možete imati juhe mesne ili, kao što će zadržati svoje tijelo toplo. Uzmite kratke tuševi s toplom vodom, i izbjegavajte vruću vodu. Zadržati vlagu u kožu, nanesite hidratantnu neposredno nakon svoju kupku, i koristite balzam za usne. Slijedeći ove savjete, uz ovlaživač rješenjima gore, od vas će uspješno biti u mogućnosti povećati vlažnost razinama vaše kuće, i držati se dobro hydrated. Ako gore navedeni rješenje ne uspije, onda trebate pogledati na dobivanje komercijalno napravio ovlaživač za svoje kuće. Pročitajte više o zraka purifiers.
Navedene su gore navedene korake kako bi lako domaće ovlaživače zraka. For vlažnost praćenje možete zadržati signala koji provjerava razina vlage, a kad god dobijete čitanja pokazuju nisku razinu vlage, koristite gore navedene metode za povećanje kuće vlažnost. Pobrinite se da koristite gore navedene metode njege, ako imate djecu ili kućne ljubimce u kući, kao i oni mogu biti osjetljiviji na povećane vlažnosti.

No comments:

Post a Comment