Friday 18 November 2011

Grijač Core troška zamjene

U tim danima hlađenje zimi, ne mogu priuštiti da imaju disfunkcionalnog grijač u automobilu. U slučaju da se suočavaju takvoj situaciji i problem je srž grijač, te bi trebao dobiti ga zamijeniti odmah. U ovom članku, ja vam dati procjenu troškova grijanja jezgra zamjenu.
Kako Grijač Core Work?; Grijač jezgre uređaj, srodan na radijator. To je koristi u grijanje insides a car kabine i imajući to toplo. Prije govorimo o grijač trošak jezgre zamjena, pustiti nas znati malo o rad grijača jezgri. Svaki grijani objekt isijava toplinu u obliku infracrvenih elektromagnetskih valova. Način na koji uređaj radi grijanja kroz zračenja topline. Grijač jezgra je kroz grijane prolaz od hot rezno ulje tekućine iz auto motor. This grijanje fluid je napravio proći kroz grijač jezgru's navijanje cijev. Cijevi dobiti grijanih i zraku oko njih također dobiva grijani, koja posljedično utiskuje out s ventilatorom, šireći warmth unutar automobila interijere.
Zapravo, grijanje tekućina je zapravo rashladne tekućine (mješavina vode i kemijskih protiv smrzavanja), koji je preusmjeren prema grijač srž nakon što je hlađen motor. Kao rashladno sredstvo tekućina prolazi oko motora, to traje u toplinu od motora, dok je hlađenje. This grijani 'rashladne' tekućina stoga se koriste u zagrijavanje unutrašnjosti automobila. To je genijalnost inženjera, oni naći koristiti za sve. This grijač jezgra obično se nalazi na nadzornoj ploči svakog automobila i to je sastavljena od aluminija vodljivih cijevi, s perajama koje povećavaju njegovu površinu za zračenje. Pročitajte više na grijanje.
Koliko to košta zamijeniti bojler jezgre?; Trošak bilo zamjensko vozilo dijela posla uključuje dvije komponente. Jedan je troškove kupnje novih zamjena dijelova, sirovina i drugi je trošak rada. Kako bi dobili točan procjena prosječne grijač jezgre zamjenski trošak, neka nam vidjeti što sve što je potrebno zamijeniti grijač jezgre. Kada netko zamjenjuje grijač jezgri, zamjena brtve grijač jezgra je također obvezna.
Za zamjenu postupak, automobil mora biti podignuta sigurno, koristeći priključak stoji. Zamjena grijača jezgra počinje s isključivanjem negativnim terminala akumulatora, a potom hlađenje tekućine treba biti ispuštena iz rashladnog sustava. spremiti u čistu posudu, jer ćete ga morati ponovno koristiti. Zatim su grijač je isključen crijeva i odvodnu cijev je uklonjena. Slijedeći mnoge druge komponente poput utičnicu kat klima, stup upravljača otvaranju punilo, zvučnih izolatora i središnja konzola su uklonjene. Tada poklopac grijač jezgra je isključen i stezaljke su uklonjene zajedno s grijačem jezgre. Tada novi bojler jezgra je instaliran i stezaljke, kao i pokrov zamijenjen. Slijedom toga, sve komponente uklonjene su staviti natrag u red revers. Tijekom ovog postupka cijela, sustav klima uređaj morat će se isprazniti i to će morati proći kroz proces punjenja. S obzirom na cijene novih grijač jezgri i rada koji su uključeni, u prosjeku grijač jezgri zamjena pada u rasponu od $ 600 do 900 dolara. Troškovi se mogu razlikovati ovisno o modelu vozila i kvaliteta zamjenskih dijelova koji se koriste.
Pročitajte više na:; Kako instalirati bojler Core; Grijač Core upute za zamjenu, Auto problemi, kao što možete vidjeti, grijač jezgra zamjenski trošak nije toliko visoka. Bolje je platiti i dobiti ovaj zamjena posla, od smrzavanja u autu!

No comments:

Post a Comment