Saturday 26 November 2011

Srednjovjekovni Times Nošnja

Srednjovjekovni puta nošnja može primijetiti u mnogim filmovima poput Gospodara prstenova trilogije i više nedavno, Kronike iz Narnije serije. Ovisno o srednjem vijeku znak koji želite dress up kao i za stranku teme ili igru, trebate odabrati srednjem vijeku kostim ispravno, a utakmica s pravom pribor. S obzirom na nastavku je informacija o tome kako dotjerati kao srednjeg vijeka lik s odgovarajućim kostimima, i pribor.
Popis srednjem vijeku Likovi i njihova Haljine
Možete dobiti srednjem vijeku haljine u bilo kojoj trgovini party supplies. Možete kupiti kostimi od tih dućana, ili samo unajmiti kostimi koji će vam uštedjeti puno novca. Srednjovjekovna puta nošnja također se može naručiti online, a tu su i web stranice koje nude veliki katalog tih haljina. Ako želite prerušiti se u kostimu nosile neke poznate holivudske zvijezde, onda potrazi na internetu za web stranice koje nude odjeću nosili poznati holivudski glumci.
Seljačka Man: dress up kao seljak čovjeka, možete nositi pamučne majice i čarape. Nosite srednje dužine tunika na vrhu košulju, i to cinch s krila i uže. Koristite dodatnu opremu kao što su cipele ili šešira, a pobrinite se da su napravljena od platna.
Seljanka: dress up kao srednji vijek seljanke, nositi kirtle, koji je u dugu tuniku sastoji uglavnom od platna. Možete nositi komotnu potkošulja ispod kirtle koji je kratkim rukavima, u slučaju tunika kratko je rukavima. Možete polu-kravata kosu s vrpcom, ili pletenica kosu s vrpcom koja se podudara s kirtle boji.
Vitezovi: Ovo je još jedna popularna klasa čiji srednjovjekovnog doba odjeća, bi uključivati ​​imate nositi tunika, crne hlače i čizme. Nosite glava koja je pričvršćena kapuljača, i accessorize s pojasom i nose duge razraditi mača.
Bogati / Aristocrat Žena: dress up kao imućnu ženu, u pravom na period srednjovjekovne odjeće, odaberite razraditi haljina dizajna i kompliment s jednako raskošnim pokrivalo za glavu. Provjerite je li vaš haljina je izrađen iz kvalitetnog satena materijal kao i ima prekrasan čipka rad u elegantnom i bogatom boje.
Bogati / Aristocrat Man: dress up kao bogataš iz srednjovjekovne odjeća obrasci bit će sličan aristokrata, ali samo malo više razraditi. Također će biti accesorized s krunom i plaštom. Isto vrijedi za kralj ili knez kostim. Sjetite se koriste kraljevske boje poput crvene i ljubičaste i izrada čipke rad u kostimu.
Pirat: Ovo je vrlo popularan kostim, i napravio više popularan kapetan Jack Sparrow! U haljini up poput njega nositi majicu, jaknu, prsluk i remen preko prsa. Nosite dva pojasa sa priključenim kopče, hlače i čizma pokriva. Accessorize s šešir i maramica i napraviti pletenice u kosi i priložiti perle.
Stoga, odaberite jednu od navedenih srednjovjekovnih vremena kostima, odgovaraju Vašim haljini s pravom pribor i make-up. Ići naprijed i mahati izvorni izgled koji ste postigli s pravom srednjem vijeku nošnje i pribor.

No comments:

Post a Comment