Monday 28 November 2011

Najbolji način da dobijete osloboditi od acne

Acne je svačija najgora noćna mora. Ona počinje polako i izazovno, s blagim žaoka poput iritacije ispod kože. The iritacija, pretvara crvenkaste naletjeti, uzrokujući daljnje bol i agoniju. Unutar par dana, čekić ruptures, oozing out ljepljive zamućen polu tekućina. Najgori dio cjeline ovog šarada je, neizbrisiv ožiljak ga ostavlja, na putu out. Nepročišćene acne može oštetiti vašu kožu velikoj mjeri. Tako jedna mora znati kako liječiti acne za dobro. Najbolji način biste dobili osloboditi od acne, je slijedeći strogim higijene režim. Let's vidjeti što je najbolji način biste dobili osloboditi od akni, za uživati ​​u besprijekoran sjaj vaše kože.
Najbolji način da dobijete osloboditi od acne Brzi
Sandalovina i ružina vodica; Ovo lijek za acne je pokušao, ispitano i dokazano koristan tijekom mnogih godina. Napravite debeli tijesto izvan 1 praha žlica sandalovina i 1 žlica ružina vodica. Izmiješati dva dobro, i primijeniti ga na izvještačen područje. Ostavite ga na za 15-20 minuta i opere ga isključiti s toplom vodom. Ovaj domaće lica paket, upija višak ulja secreted po sebaceous žlijezde. Druga prednost ovog maskom je da, to je najbolji način biste dobili osloboditi od acne ožiljaka previše. Pročitajte više na sandalovina tijesto i ruža vode.
Mud Packs; Acne proboja, kao pore dobiti začepljen s neželjenim ulje, prljavštine, polutanata i drugih kože iritanse. Najboljih načina da dobili osloboditi od acne, jest dobili osloboditi od ulja prvi. Mud omot su najbolji za ovaj posao i za dobivanje osloboditi od acne lica ožiljaka previše. Mix 1 žlica zelene gline, ½ žlica kaolin gline, 1 žlica Aloe Vera gel i 2 žlica ružina vodica. Izmiješati tih sastojaka u gustu pastu. Operite lice s toplom vodom ili pare to za oko 5 minuta. To će otvoriti pore. Odmah primjenjivati ​​ovu paket blato na lice i ostaviti na za 15-20 minuta, dok se dries out. Operite ga isključili mlakom vodom, ga rubbing u kružnim pokretima.
Med Maska; Nema najbolji način da dobili osloboditi od acne noćenje. Sa prolongiranom i namjerno truda, možete dobiti natrag svoje jasno kože. Med je poznat rade najbolje za vašu kožu, od njenog učinkovit antioksidativni. Da bi magičnu med maska, trebat ćete, limunov sok, primjesa cimeta, zobeno brašno i 2 žlica prirodnog meda. Mix tih sastojaka sa žlicom, tako da oni dobro smiješati i dobiti pokriven s medom, jednako. Nanesite ovu smjesu na vaše lice i ostaviti na za 20-30 minuta. Jednom ga dobiva neznatno suhom, opere ga isključiti mlakom vodom. Med maska, je najbolji način biste dobili osloboditi od acne marks previše.
Krastavac Maska; Skin stručnjaci vjeruju da krastavac je odličan za obnavljanje kožu svojim normalno stanje. Oguliti i izrezati krastavac na tanke kriške. Pomiješajte ovo krastavac dobro, tako da njegovo sok može biti napete out. Dodaj 1 žlica šećera i dobro smiješati. ga Hladnjaku za par sati, do to rashlađeno. primijeniti ga na vaše lice i ostaviti na za 15-20 minuta. Operite ga off s hladnom vodom. Učinak ovog lice pack će biti osjetio odmah, kroz instant glatkoću, mekoću i radikalan razlika u sjaj od kože. Ovo je jedan od najboljih načina biste dobili osloboditi od acne.
Prevencija je uvijek bolje nego liječiti. Dakle, učiniti čitati o acne kontrolu i acne prevencije do dobili dublji uvid za svoju korist.
Acne nije samo vidio na lice, ali također na leđima, gornji prsima i ramenima previše. Ovo acne je zbog znojenje i ulje sekrecija. Najbolji način biste dobili osloboditi od acne na leđa je tuš najmanje dvaput dnevno. Acne je rezultat nepažnje prema vaše kože njegu. Održavanje zdrav i uravnotežen dijeta je također dio njegu kože. Uostalom, vaša koža je odraz što se događa na iznutra. Dakle, držati unutarnje sustava funkcioniranje dobro, za blistava koža.

No comments:

Post a Comment