Thursday 24 November 2011

Stvari koje treba napraviti za svog dečka

Sa nadnesen Valentinovo, samo nekoliko tjedana daleko, većina od vas mora biti razmišljanje o savršen poklon za svoje dečke. Većina djevojaka riješiti dilemu mimo pravedan idući u suvenirnica koja je potopljena s slatka romantične stvari i branje gore onaj koji žalbe na njih najviše. No, uobičajene darove da djevojka daje joj ljubavnik je ograničena na karticu, čokolada, poklon bonovi, itd. Iako neke od ovih darova su prilično skupi, oni ne mogu uvijek nazvati romantičnim. Štoviše, ovi dar ideje su u uporabi od nekoliko godina, a time su izgubili svoje posebnosti. U takvoj situaciji, najbolja stvar koju možete učiniti kako bi Valentinovo najviše sjećanju jedan za Vaš dečko je dati nešto što ste napravili na svoju vlastitu. Osim što je jeftin, ručni rad darova će biti dragocjen vaš dečko kao što ste stavili svoje vrijeme, misli i um učiniti. Stoga, neka nam se pogled na neke od stvari koje treba napraviti za svog dečka dodati romansu i zabavno vaš odnos. Pročitajte više na Valentinovo darove.
Stvari koje treba napraviti za svog dečka
Najbolji Valentinovo stvari koje možete napraviti za tvoj dečko bi trebao biti nešto što je zauvijek ostaje u sjećanju. Jednostavno dar svibanj biti, to bi trebalo biti s ljubavlju, ljubav i posvećenost. Dakle, ovdje su neke od najboljih romantične darove koje možete napraviti za svog dečka kod kuće. Pročitajte više na romantičnim stvari koje treba učiniti i romantične darove za njega.
Ljubavno pismo ili čestitka, uz uvođenje interneta i mobilnih telefona, pisanje pismo je nešto što je zastario. No, to će biti stvarno velik ideja, ako vam dati ljubavno pismo svojim dečkom na ovaj Valentinovo. Sada, ne morate biti kreativni napisati ljubavno pismo. Vi samo morati izraziti svoje osjećaje za svoju dečko u pismu. Međutim, ako su kreativni vrsta, pjesmicu o ljubavi u početku pismo će biti dobra ideja. Umjesto pjesme, također možete razmisliti o izradi čestitka na svoju vlastitu. Danas, izrada čestitki postali su passé kao toliko prekrasnih čestitki s romantičnim linije dostupne su na poklon dućani. Međutim, dajući ručno čestitka na svoj dečko s puno inovativnih dekoracije i samo nekoliko jednostavnih riječi je jedan od najromantičnijih poklona napraviti za svog dečka. Znati više o tome kako napisati romantična ljubavna pisma.
Photo Collage, fotografije stvari koje pomažu u hvatanje lijepe i dragocjene uspomene. Dakle, zašto ne napraviti poklon pomoću fotografije vas i tvoj dečko. Prikupiti sve sjedne da ste uzeli tijekom vaš odnos te ih staviti na oznaku odbora da je lako dostupna na hardvera dućan. Možete izrezati na fotografijama da bi ih uskladila u oznaku odbora i dar za tvoj dečko ga vezali s velikim crvenim lukom. Ako ste dobri s računalima i Photoshop, možete napraviti foto kolaž na računalu previše. Skenirajte fotografije po Vašem izboru i uređivanju mekih kopiju s alatima dane u photoshopu i prezentirati ga na svoj ljubavnik tiskanjem kolaž i stavljajući ga u prekrasnoj okvira. Spomenar s fotografijama je također dobar dar koji možete poklon tvoj dečko. Pročitajte više o obrtu za dečka.
Romantična večera, romantičnu večeru organizirati u potpunosti od vas će biti jedna od najboljih stvari koje treba učiniti za svog dečka. Pozovite svog dečka za romantičnu večeru u svojoj kući šaljući mu formalni karticu s buket cvijeća. Pripremite izbornik za večeru kao i na ono što će imati za predjela, glavno jelo i desert. Da bi se posebne, osigurati da su sve jela su tvoj dečko favorite. Potražite recepti za tih jela i učiniti ih na svoju vlastitu. Na dan večera datum, očistite područje na kojem ćete imati večeru sa svojim dečkom i ukrasiti ga s električnim svjetlima, svijeće, cvijeće, itd. napraviti CD dobre romantične pjesme koje se mogu igrati u pozadini tijekom navečer. Sada, dok stvaranje dogovora, nemojte se zaboraviti. Pick up lijepo odijelo za sebe za večeru datum i iznenaditi svog dečka s prekrasnim aranžmanima koje ste napravili za njega. On će zasigurno naći ova ideja biti romantičan. Pročitajte više o ručno romantične darove za muškarce.
Pecite Neki Tretira, jedan od slatkih stvari koje treba učiniti za svoj dečko će biti ispeći neki Goodies poput kolača ili chocolates za njega. Danas, kolači i kolačići nije teško jer na tržištu je potopljena s kolačima i drugim sastojcima koji čini proces pripremanja tih stvari vrlo jednostavno. Dakle, ako vaš dečko voli čokoladni kolač, tražiti recept čokoladni kolač na internet i napraviti za njega. Ako radite tortu za prvi put, pokušavajući jednom prije donošenja konačne torta će biti dobra ideja. Također možete napraviti kolačiće i čokolada, izrezati ih u srce oblike i pokriti ga s ukrasnim papira. Stavite sve te adute u poklon košari i prezentirati ga na svoj volio jedan. Pročitajte više na domaće dar ideja za tvoj dečko.
Personalizirano glazbe CD; Ako je vaš dečko je ljubitelj glazbe, gifting ga CD njegovih omiljenih pjesama neće biti velik ideja. Napraviti popis pjesama koje on voli slušati i početi ih prikupljati na računalu. Ukoliko nemate bilo koji od tih pjesama, postoje web stranice na internetu gdje možete skinuti pjesme besplatno. Kada ste prikupili sve pjesme, kopirajte ih na CD. Da biste dodali romantičan dodir, možete dodati malu ljubav poruku u svoj glas na početku svake pjesme. Osim CD-a, također možete dizajnirati personalizirane CD cover na računalo i ispisati ga na dobrom papiru.
Vi svibanj željeli čitati više na:
Creative Poklon Ideje za vaš dečko, Stamping Guma i ručne kartica ideje, Ideje za Romantični Neobična Pokloni, Gift Ideje i prijedlozi za svog dečka, Osim ove darove, postoji nekoliko stvari koje treba napraviti za svog dečka na ovaj Valentinovo. Možete dogovoriti za iznenađenje romantičan pristupnika ili dobiti njegovo ime tetovirao na svom tijelu. Vi samo morati staviti svoje pameti da ga pronaći ono što tvoj dečko će ljubav najviše. Dakle, pokušajte jedno od te ideje i učiniti vaš dečko pada u ljubavi s tobom sve više ponovno.

No comments:

Post a Comment