Thursday 10 November 2011

Kako to Utočište Drywall

Drywalls su osjetljivi na različite oblike oštećenja. U osnovi, zajednički štete na suhozidu su otvaranje pukotina, rupa, labavo taped zglobova i glave čavlića. Većina ljudi su zabrinuti znati kako popravak drywall, jer može spasiti puno vremena i energije koje će inače biti potrebna zamijeniti cijeli drywall s novim jedan. Drywall popravak je projekt home poboljšanje koje se može obaviti lako sve od sebe, da previše na takav način da su svi znakovi oštećenja postaju nevidljivi.
Drywall popravak setove su dostupni na tržištu koji su od velike koristi u popravak drywall problema. Alati da zahtijevaju za drywall popravak se kit, noževa različitih širina, a utility nož, u kutu nož, čekić, vijci, odvijač, bušilica, pila suhozidom, drywall nokte, jednoj razini, noktiju bar, pila za metal, ručna brusilica, drywall spoj, mrežaste trake i papirne trake. Jednom kada su svi ti alati, kako za popravak suhozida je jednostavna zadaća, istina.
Kako za popravak rupa u Drywall?
Rupe se pojavljuju na drywall površini vrlo često i čini izgledaju jako ružno. Kada je u pitanju popravak rupa u drywall, zatim proces popravka ovisi o veličini otvora.
Popravak rupice: ove vrste rupa nastaju zbog ogrebotina i gouges ili su ostavili okvir za sliku vješalice. Prije svega, uzeti nož komunalnih i uklonite sve neravnoj rubove iz drywall. Možete napraviti blagi uvlaku. Sada je vrijeme primijeniti prvi sloj drywall spoj, čiji debljina ne treba više od jedne osmine inch. Neka spoj presuši temeljito. Prije nanošenja slijedećeg kaput, struže prvi kaput koristeći širok kit nož. Debljina drugog kaput treba biti takva da razinu spoj je malo veći nego drywall površinu. Konačno, pijesak popravljao područje nježno tako da skrpan dio mješavine dobro s okolnim području.
Popravak Large Holes: By velika rupa mislimo kada promjer rupe oko 3 inča ili više. Morate staviti neznatno više napora u cilju popravak veće rupe. Ovakav rupu zahtijeva podršku prije drywall spoj primjenjuje. Za početak, izrezati oštećen dio drywall u pravokutnog oblika. Uzmi drvo trake oko jedan inch debljina i 2-4 inča širina, te ih popraviti gore na drywall uz pomoć drywall vijaka. Izrežite drywall patch sličnih debljine kao da postojećih jedan i to stane preko oštećeno područje. Secure to tijekom drywall uz pomoć drywall vijaka. Zglobovi Tako dobiveni treba prekriven mesh trakom. Prikriti mrežaste trake i vijak rupama, primijeniti nekoliko tankih slojeva drywall spoj na njih. Svaka kaput drywall spoj treba isušio prije drugog nove kaput primjenjuje. Lagano izbrusite suši spoj kako bi površina glatka.
Kako to Utočište jedan Ispucati u Drywall?
Prvi korak prsline popravka je cut labav materijala koji visi iz drywall. Napravite blagi uvlačenje na napuknut dijelu, tako da nakon popravka raditi to razinama dobro sa ostatkom drywall površine. Izrežite broj komada mrežaste banderolom i primijeniti ih na pukotine u crisscross način. Mrežica se traka je zatim prikrivao uz pomoć drywall spoj. Biste ih prikriti ispravno, morate primijeniti nekoliko slojeva drywall compound. Jednom konačni grb spoj ima sušen, to smoothen gore sa svjetlom brušenja. Ako postoje labave trake zglobova na drywall, oni moraju se popraviti u sličan način. Pročitajte više na popravak drywall pukotine u strop.
Također možete značiti:; Sanacije Drywall nakon Tapete Uklanjanje; Drywall Instalacija savjete i tehnike; Kako hang Drywall; Sada znate kako popravak drywall oštećenja, možete sami uštedjeti ne samo vrijeme, ali također novac tako obavljajući takve popravke sami . Nakon što su učinili s popravak radom, vas treba slikati područje s bojom iste boje kao drywall. Koristite fitilj prije nanošenja boje jer pomaže držite boje bolje. Jedna stvar da mora biti zadržao na umu da dok radite popravak posao je da morate sebe zaštititi s maskom, tako da drywall prašine ne ući pluća. Ali s jednostavnih mjera opreza, i malo količinu truda, drywall popravak je moguće kao DIY projekt.

No comments:

Post a Comment