Sunday 20 November 2011

Funky kratke frizure

Ako želite izgledati voguish, a također ne žele plaćati mnogo pozornosti na česte njezi kose i održavanje, funky kratke frizure su najbolje alternative. These funky kratki frizure nisu prikladne za svakoga. Ponajviše su nosili tinejdžeri i mladi koji vole da daju svoje suočava s punk-like izgled. Bilo funky kratke frizure kod muškaraca i žena, potpuno frizure ovisi o Vašem ukusu kose boje, uzorci i slojeva. Neka nam raspraviti o neke dobre funky kratke frizure za žene i muškarce.
Funky kratke frizure za žene
Kutna Bob; Ova frizura uključuje normalan Bob rezati s prednji kosa šiške pod kutom prema bilo na licu. To je uglavnom nosi i napravio poznat po Paris Hilton. To je jedan od funky kratkih frizura s bangs, koji dobro izgleda na kratkim ili srednje tanku kosu. Ako razmišljate od funky kratke frizure za crne žene, ovo hairdo smatra najprikladnijim.
Pixie Cut; Ovo je najpopularniji šišanje među svim funky kratke frizure. Sastoji se od rezanja kose kraće dužine i čuvanje ih opušteno na krunu, baš kao i običan dječak rez. S pomoću proizvodi za styling kose, možete sigurno stilu kao kratke kose u različitim uzorcima i stilovima. Također imate mogućnost režim pulsacije up kose malo.
Konkavni Bob Šišanje; konkavnim bob šišanje je napravio proslavio Victoria Beckham. U ovom bob frizuru, postoje duge šiške na desnoj strani lica, koja se obično produljiti do obraza. Lijeva strana ima kraći šiške nego što je pravo jedan. Pročitajte više o bob frizure - novi bob frizura.
Teksturirani Slojevi; U ovom šišanje, layerings kose su izrađene na glavi s bangs na čelo do oči. Krajevi svih kosu su rezano off dati teksturom izgleda. Tako da izgleda diplomirao je na vrhu i Scooby na krajevima. Ovaj stil je pogodan za ljude koji imaju duguljasto ili ovalnog lica.
Funky kratke frizure for Men
Kratki Spike Haircuts, Svaka frizura trnovima uvijek zna dati funky izgled za lice. Vi samo bi trebate neke iznos frizerskom gel stvoriti ovaj stil. Bojanje šiljaka također može učiniti za funky izgled. Možete napraviti šiljaka na bilo koji način želite i stvoriti neuredan izgled.
Pročitajte više na:; Spikey frizura za Men; Spikey frizura za ženama; Kratki Mohawk; Kratki Mohawk je šišanje u kojem strane su urediše, samo ostavljajući liniju kose u središtu, koji je šiljcima gore. Općenito, to frizuru će izgledati dobro samo ako primjenjuju boju na stojeći kose. Ako ne želite izrezati stranama kose, samo zbog izrade drugačiji kratkom frizuru sljedeći dan, možete nositi promašaj Mohawk. U promašaj Mohawk, nema potrebe to riš dolje stranama kose. Možete jednostavno stvoriti lažni Mohawk by režim pulsacije kose koje su na gornjem dijelu glave.
Cipal Plus Mohawk, Mješavina za zvijezdom i tipičan kratki Mohawk je još jedan dobar funky kratke frizure. Šesterokraka sastoji od rezanje prednje hair kratke i ostavljajući leđa hair biti dugi i opušteno. Režim pulsacije dlaka na vrhu u jednom retku će vam dati kombinaciju kratkog Mohawk i cipal. Bojanje kosu nakon događaj ovaj funky hairstyle će stvarno dati punk izgled.
Morski vranac Haircuts; A pliš može biti vrlo dobar kratko šišanje with funky izgled. Na ovaj frizuru, kratke kose je uzorkom u nešto grubost i napravio po glavi stvoriti shaggy izgled. This frizura je najprikladnije za ljude koji ne žele brinuti puno o kose za održavanje, ali nositi stilski frizuru.
Kada je riječ funky kratke frizure za starije žene, pixie cut ili bilo slične kratka frizuru će biti najprikladniji. Takve haircuts ne zahtijevaju dodatne njegu kose koja normalno izbjegavaju starije žene. Navedene frizure su samo neke od najpopularnijih funky kratke frizure. Postoji mnogo više frizure s različitim uzorcima i stilova koji može biti nošen pogledati funky.

No comments:

Post a Comment