Tuesday 29 November 2011

Kako rastu ruža

Roses su jedna od najljepše cvijeće, je li crveni one izraziti ljubavi ili bijelo one koje izgledaju serene. S različitim metodama u vrtu, može se čak i različite boje mladica biljke ruže zajedno kako bi stvorili nove nijanse ruža. Roses može izgledati delikatna, ali su prilično lako rasti ako zadovoljile njihove osnovnu skrb zahtjev poput pravilan vode, dobro oplođenog tla i adekvatnu suncu. With ove osnovne potrebe ste care can grow healthy ruža biljaka, i uživati ​​u prekrasnom ruže na biljkama. Međutim, jedan treba svjesni nekih manjih pitanjima kada raste ruža biljaka previše. Kao, ja se vode ružo biljka u loncu redovito, ali nekako svoje korijene postao izložen i biljka postaje nestabilan, a biljke počeo pokazivati ​​znakove žuto lišće. Kasnije sam saznao da se to dogodi, ako vode izravno na sredini posude na dnu stabljike, taj problem pojavljuje. No, sada moj biljka je opet zdrav i ima crvene ruže raste na njemu. Ovdje su osnovne, ali važne zahtjeve o tome kako rastu ruže kod kuće.
Osnovni Rose Care zahtjevi; Idi na biljku vrtić, i pitati manager koji različite ruže su najprikladniji za klimu u vašem području. Također provjerite da li kupiti otporna na bolesti porastao postrojenja da bi vaš posao lakšim. Neki od najboljih sorti su minijaturni i grandiflora vrste ruža. Nakon što odaberete pravo razne ruže, uvijek imajte na umu ove osnovne zahtjeve kako bi vaš vrtu plan o tome kako da rastu ruže u loncima i zemlju uspjeh.
Sunlight: Da biljka your ruža biljka ili držati tvoj ruža lonci, odaberite mjesto gdje vaše biljka će dobiti minimalno 6 sati punom suncu izloženosti. Za kontejnerski vrtu kako da rastu ruže u loncima, odaberite polupropusne glinene posude i pazite da su dovoljno drenaža rupa, u podnožju i lonce, i držati ih u dobro izloženi sunčanom području. To je najbolje ako biljka your ruže tijekom proljeća.
Voda: Rose biljaka zahtijevaju puno vode i dobro hrani tlo kako bi zdrava. Za prva tri do četiri tjedna nakon sadnje your ruže, vode vaše biljke redovito. ih vode Kada pronađete vrh 2 inča od suhog tla. Da biste to provjerili zadržati označena drveni stick ili olovka.
Tla: Bez obzira koji način vrtu odlučite rastu vašeg ruže, bilo na kopnu ili u lonce, tla zahtjevi su isti. Tlo bi trebalo biti dobro drenirani, s pH nivo između 5,5 - 7. Organska gnojivo poput gnoja ili vapna pomaže u hranjivu korijenima ruža biljaka. Potopiti korijena u vodu ili barica glinu za mnogo puta, a zatim izvadite korijen završava which su razbijeni prije sadnje.
Dodatni Care Tips to Grow Roses, Sjeti se, ti dodatne savjete rasti i skrbi za svoje ruže. , Gnojidba trebalo biti učinjeno nakon 3 mjeseca plantaže ruža biljaka. Koristite dobre organske i dobro drenirani malča od 3-6 cm. ; Koristeći oštar škare, orezati u rano proljeće za vrijeme, ili kad se biljke pupi, jer pupoljci will razviti kasnije u nove grane. Izrežite grmlje oko trećine, ili polovice, od željenog visine ih želite. ; Dodajte nekoliko inča malča tijekom zime, kako bi zaštitili svoje ružama, mulch osigurat će dodatni topline tijekom zime. Najbolji malča for ruže su organski one koje sadrže borove iglice, drvo čips i trava clippings. , Provjerite da li ste ih vode redovito, ali lagano. Također nastojte izbjegavati zalijevanje izravno na lišću, jer mogu uzrokovati gljivične bolesti. , Provjerite je li područje na kojem su sadnju ili održavanju ruža lonac dobro cirkulisan, kao i ruže ne rastu dobro u uskoj području. ; U slučaju da naći bilo štetočine na vašem ruža, koristite organski pesticid, ali slijedite naljepnici upute ispravno. ; Više o ruže:; Kako orezati Rose Grmlje; rasadničarstvo Roses iz Reznice; RAZLIČITIM TIPOVIMA Roses; Dakle, imajte na umu osnovni zahtjevi za držati tvoj ruža biljke zdrave i cvatu prekrasne ruže na njemu! I zapamtite gore navedene dodatne savjete o tome kako rastu ruže, za ekstra njegu vašeg ruža.

No comments:

Post a Comment