Wednesday 30 November 2011

Dnevni boravak: boje boje za dnevni boravak

Dnevni boravak je mjesto za opuštanje, slušanje glazbe, gledanje televizije, dobrodošli gosti, ili imaju Chit-chat s članovima obitelji. Ukratko to je jedan od najsvestranijih mjesto u kući s takvim broj aktivnosti biti izvedena. Gosti obično suditi interijer cijele kuće, samo uzimanje pogled na dnevni boravak dekor. Dakle potrebno je da dnevni boravak interijera stavlja utisak o gostiju. Dnevni boravak namještaj, prozore, zavjese, boje, itd., zajedno odlučite na kraju rezultat od dnevnog boravka unutrašnjosti. Pročitajte više na dnevni boravak ukrašavanja.
Boje igraju važnu ulogu u dom dekor, i interijera i eksterijera. U kući boja karoserije cilj je dati atraktivan pogled na kuću izvana, dok su boje koje se koriste u unutrašnjosti uglavnom funkcija za pružanje ugodnoj atmosferi i dodajte stil unutrašnjosti. Postoji niz faktora koji treba razmotriti prije odlučujući dnevni boje boravak slikati i malom grešku može učiniti blunders u dnevnoj sobi dekor. Ovdje su neke prijedloge o tome boje boje za dnevni boravak.
Living Room Boje
Prije nego što odaberete vaš dnevni boje boravak boje, potrebno je da ste razumjeli znanost boja i psihologije, jer se boje direktno utjecati na naše raspoloženje i osjećaje. Boje na zidovima dnevnog boravka može napraviti soba izgleda veliki ili mali. Veličini i obliku od dnevnog boravka treba imati na umu prije nego što odluči boja boje za dnevni boravak.
Postoje u osnovi tri grupe boja koje se koriste za bojenje zidova, topao, svjež i prigušen boje. Tople boje su, crvena, žuta i narančasta, a boje su cool, plava, zelena i ljubičasta. Utišana boje su ništa drugo nego boje s ton sive. Cool boje poput plave čine prostor izgleda veće i šire i razvijaju osjećaj smirenost. Izbjegavajte korištenje previše svijetle boje, budući da oni mogu biti iritantne za oči. Odaberite zid boje za dnevni boravak kako bi se nadopuniti druge boje u dnevnom boravku poput boje namještaja ili draperije. Obično boje dnevni boravak su izabrani u skladu s bojom od najvećih namještaja. Pročitajte više na sobu boje i što oni znače.
Living Room Sheme boja
Sljedeći korak je da odlučite dnevni boravak shemu boja koju će provoditi. Monokromatski, pozdravni i triadic su osnovne sheme boja. Monokromatski boja koristi nijanse jedne boja, a pozdravni shema boja koristi dvije različite boje postavljena nasuprot jedna drugoj u boji kotača. Triadic shema boja, kao što ime sugerira upotrebljava tri različite bojama (ili njihovi nijanse) koje su postavljene uzastopno ili na jednakoj udaljenosti u boji kotača.
Vi svibanj ne biti u mogućnosti odlučiti boje boje za dnevni boravak samo gleda na boje paleta. U takvim trenucima možete uzeti pomoć virtualnih interijera slikarstva. Virtualni interijera slikarstvo nije ništa drugo nego novi način vizualizirati kako boja po izboru ćete izgledati na zidovima. Ovo sigurno možete izbrisati sve vaše sumnje i možete donijeti konačnu odluku i odabrao najbolje dnevni boravak boje boje. Pročitajte više na slici ideje za dnevni boravak.
Jednostavno odaberete boje boje za dnevni boravak vam neće dati potrebne rezultate. Također trebate odlučiti vrstu boje ćete koristiti. Boja boje dolaze s različitim završavanja dotakne i uključuju, mat izgled, matte završiti, sjaja, baršun završiti, itd. Boje s ravnim i mat završiti ne reflektiraju svjetlo i izgledati dobro na zidove s manje nesavršenosti. Dok oni s mat i sjaj završiti opisuju dobru količinu svjetla. Svaka od tih boja završi ima jedinstvene karakteristike i te bi trebao odabrati onaj koji će zadovoljiti Vaše zahtjeve.
Dakle, ovo su neke prijedloge o odabiru dnevni boravak boje boje. Ako ne možete doći do bilo koju odluku, onda je preporučeno da bi trebao konzultirati stručnjak unutarnjeg uređenja.

No comments:

Post a Comment