Sunday 27 November 2011

Domaći balzam za usne

Zima je vrijeme kada svatko od nas mora biti zabrinuti za njegu kože. Lip balzama štite usne od isušivanja, ne samo u oštre i hladne zime, ali i tijekom vrućim i suhim ljetima. Oni pomažu u liječenju ispucale i suhe usne. Možete koristiti sljedeće najbolji domaći balzam za usne recepte i sjeći na trošak momak štapići i usne balzama. Postoji niz prednosti izrade balzam za usne kod kuće. The prvi i najvažniji prednost da homemade usna balms not do have konzervanse umjetna bojila sladila. Zbog toga, to je manje vjerojatno da iritira osjetljivu kožu usana. Možete eksperimentirati i koristiti čistih eteričnih ulja i kozmetički razreda okus ulja i stvoriti jedan-of-a-vrste proizvoda prilagođenih vašem zahtjevu i željama. Sad ćemo vidjeti kako napraviti balzam za usne.
Easy balzam za usne Domaći recepti
Ovdje su neke od balzam za usne recepata koje možete koristiti ovisno o vašim željama, zahtjevima, kao i dostupnost sastojaka. Vi svibanj ištanje to čitanje više o suhu kožu skrb.
Jojobe usna matičnjak receptu, s tim receptu, moći ćete napraviti najbolji balzam za usne, koji neće biti dostatan za mjesec dana. Kliknite za čitanje na njegu kože lica.
Sastojci
Jojoba ulje 2 ¼ žličice; Pčelinji vosak 2 žličice, Grejpfrut Eterično ulje 1 žličica, posudu (malo) 1; Metoda
U mikrovalnoj pećnici zdjelu stavite jojoba ulje i pčelinji vosak i neka zajedno sastojke mikrovalnu za oko 3 do 4 minute dok se sastojci dobro uklopljena. ; Izvadite zdjelu iz mikrovalnoj i dodati eterična ulja grejpa to i dobro promiješati. , Onda možete ukloniti smjesu u posudu i ostavite da se ohladi za oko 20 do 30 minuta i vaše usne melem je spremna da se koristi. ; Vanilla Honey balzam za usne s receptima, ako vam se sviđa okus meda i vanilije, zatim ja sam siguran da će sigurno isprobati ovaj recept. Let's vidjeti što su balzam za usne sastojke za ovaj ukusan balzam za usne.
Sastojci
Vazelin 2 žlice; Ulje s vitaminom E ¼ žličice; Pčelinji vosak 1 žlica; meda 1 žličica; ekstrakta vanilije 1 žličica; Metoda
U zdjelu microwavable topline nafte mliječ i pčelinji vosak, zajedno oko 5 minuta. Nakon oko 3 minuta, uklonite posudu iz mikrovalne i promiješati sastojke dobro, tako da se sastojci jednako su grijani. Stavite zdjelu ponovo u mikrovalnu i neka ga topline za još 2 minute. , Nakon što vidite tu je prozirna tekućina u posudi, uzeti posudu iz mikrovalne. ; Ostavite zdjelu ohladi na sobnoj temperaturi oko 5-7 minuta, a zatim dodati med i ekstrakt vanilije to i dobro promiješati. , Kada dobro promiješajte, da ćete primijetiti da se tekstura balzam za usne is zadebljanja. , A zatim sipati balzam za usne na usne balzam kontejner i to je spreman za uporabu. ; Kakao usna matičnjak receptu, ako ste ljubitelj čokolade poput mene, onda ćete završiti izradu ovog balzam za usne često.
Sastojci
Pčelinji vosak 3 oz, ekstra djevičanskog maslinovog ulja 4 oz, vitamin E kapsule 1; Kakao ½ žličice; Metoda
U dvokrevetnoj kotao rastopiti vosak. , Nakon što vidi prozirna tekućina, dodajte ekstra djevičansko ulje i vitamin E kapsule ulja sastojaka u vosak. , Promiješati sastojke i dobro zagrijati smjesu. ; Izvadite ga iz kotla i neka smjesa ohladi na sobnoj temperaturi oko 5 do 7 minuta. Zatim dodati kakao to, dobro promiješati i usne balzam sada se može prenijeti na spremnik. , Metvica-paprena balzam za usne s receptima, a to je još jedan balzam za usne recept koji vam svibanj ištanje to pokušati. Pročitajte o prirodnim njegu kože.
Sastojci
Pčelinji vosak 2 žličice; slatko bademovo ulje 7 žličice; meda 1 žličica; Eterično ulje paprene metvice 1 žličica; Metoda
Toplina pčelinji vosak i bademovo ulje do pčelinjeg voska je upravo istopi. ; Jednom the pčelinji vosak istopi, ukloniti iz topline, dodati med u smjesu i dobro promiješati. , Kada se smjesa ohladi dodajte malo eteričnog ulja paprene metvice i uskladištiti balzam za usne u kontejner. , Sada da znate neki prirodni domaće recepte balzam za usne, možete se okušati u izradi ovih. Ne samo da je ovo zdraviji od proizvoda dostupna u trgovinama, to će raditi mnogo jeftinije kao dobro, i pomoći Vam uštedjeti novac za dobar razlog!

No comments:

Post a Comment