Tuesday 22 November 2011

Best Mjesta za Live 2010

Najbolje se razlikuje od osobe do osobe. Međutim, svi smo tražiti mjesto koje odgovara našim potrebama i našim džepovima. Pronalaženje mjesto koje najbolje odgovara našim potrebama, može biti prilično Herkulov zadatak. Burne ekonomske kulisa, čini zadatak još teže za vas. Međutim, prema istraživanju tržišta i istraživanja, ima pregršt mjesta glasovali kao najbolja mjesta za život 2010. Za većinu od vas, šarada pronalaženja novog doma, mora da je bio bittersweet iskustvo. No, detaljne analize Vaših potreba i resursa, i malo pomoći iz Buzzle, uzimajući najbolja mjesta za živjeti u svijetu ili najjeftiniji mjesta za život u svijetu, bit će dječja igra. Dakle, neka je početi.
2010 Best mjesta za život
Dotanu; Ovaj grad nalazi u Alabami, blizini Florida granice i poznat kao 'kikiriki Kapitalni Svjetske'. Prosječna plaća zaradio je obitelj ovdje je oko 57.560 dolara, što je pristojan iznos za podizanje obitelji u mjestu kao što je ovaj. Grad dobro razvio infrastrukture, prometa objektima i dobrim obrazovanje objekti za djecu.
Anchorage, a to lijep grad, okružen snijegom odjeven planinama je najbolje mjesto za život u SAD-u. Najveći grad u državi Alaska, Anchorage plaća oko 83.823 dolara, kako bi se prosječno zarađuje plaću. Uz nisku stopu kriminala, ovaj grad je briljantan opcija za podizanje svoju djecu.
Tucson, Okružen pješčanim brdima i smješten u aluvijalnoj ravnici Sonorskoj pustinje, Tucson u Arizona je jedan od tražili nakon gradovima da živite u. U prosjeku, obitelj zarađuje i do 47.472 dolara u gradu Tucsonu. Nacionalni park i zanimljiv biljni i životinjski svijet na ovom mjestu, čine ga jednim od najboljih mjesta za živjeti u.
Springdale; Springdale nalazi u sjeverozapadnoj Arkansas. Ovaj grad je sjedište Tyson Foods Inc, što je razlog zašto je također poznat kao 'Chicken Capital of the World'. Grad ima liga stadion i mnogo dobrih škola previše.
Gorje Ranch, gorje Ranch je zajednica, koji je bio dobro razvijen, u blizini Denvera. Prostrani apartmani u ovoj zajednici, zajednici događanja, vanjski rekreativni prostor su nekoliko jedinstvenih prodajnim mjestima ovog kraja.
Louisville, CO, drugi najboljih mjesta za život 2010 je Louisville, Colorado. Ovo mjesto je živo, ipak dolje na zemlju. Velikom otvorenom, blizina Rocky Mountain Nacionalni park, visoko rangirano školama i skijališta su neki od razloga zašto ovo mjesto je najbolji živjeti rezervirati
Chanhassen, MN, Chanhassen u Minnesota ima udoban malom gradu osjeća prema njoj. Ovo mjesto ima oko 11 jezera i 34 parkovima. Širok raspon aktivnosti je ono čini ovo mjesto jednim od najboljih mjesta živjeti u 2010.
Austin, Austin je državni kapital u Teksasu. Ovaj grad je namijenjen ljubiteljima glazbe. The živosti ovog grada je jasno vidljiv njegov 716.000 stanovnika, kroz svojih 200 mjesta izvedbe. Dakle, ako ste up za neke glazbu, ovo je mjesto youd želite biti rezervirati Pročitajte više na najjeftinije mjesto živjeti u SAD.
Durham; Durham u Sjevernoj Karolini nalazi pravo u središtu Atlantic Coast i Veliki dimi Planine. Ovaj grad je poznat kao 'City of Medicine', za svoje širenje u zdravstvenom sektoru. Pogoduje vremenskim uvjetima ovoga mjesta, dopustiti svojim stanovnici da istražite prirodu i njenih ljepota.
Pročitajte više na:; Best Mjesta povući; 10 Najbolje Mjesta povući; Jeftini Mjesta povući; Best Mjesta povući 2010; Najbolja mjesta živjeti 2010 su neke raznoliku mjesta da živite u. Zajedničko faktor tih gradova jest da oni su najveći mjesta ikada! Nadam se da, ovaj popis služi svoju svrhu i pomaže vam da dobijete mjesto koje ste oduvijek željeli.

No comments:

Post a Comment