Wednesday 16 November 2011

Lubanja i Crossbones Tattoo

Lubanje i prekriženim kostima su zastupljeni u velikom broju tetovaža dizajne i to je svakako vrlo popularna tetovaža dizajn među tetovaža aficionados. Oni su također poznat kao 'Jolly Roger' tetovaža dizajne. U većini kulturama, lubanja i prekriženim kostima su povezani sa smrću i kratkoće života koji prethodi smrti. These tetovaže nisu samo poznati među ljudima, već i kod žena. Postoje mnoge značenja u prilogu lubanje i Crossbones tetovaže. Značenja se može mijenjati, u skladu s lubanjom koja se koristi kako bi se tetovaža. Budući da je univerzalni simbol, to se lako može prilagoditi značiti različite stvari, iz političkih to samo umjetnički dizajn s estetske vrijednosti.
Lubanja i Crossbones Tattoo značenja
Lubanja i prekriženim kostima tetovaža smatrani su znak pobune, međutim, simbolizam iza lubanje je često više pozitivnih nego negativnih. To omiljena dizajn u gusarskom svijetu. Oni su ga koristili za zastrašivanje svojih žrtava. Ako imate pogled na međunarodnim značenje povezane s prekriženim kostima lubanje i, to je zatvor. Također se može koristiti da simbolizira otrov i smrt, osobito ako se koristi na gusarskom zastavom. Međutim, uz trenutnu romantičnog poimanja povezani gusara, lubanju i Crossbones tetovaža postaje sve više popularan i manje zastrašujuće. Za više detalja, vi svibanj želite pročitati o smislu i prekriženim kostima lubanje simbol.
Lubanja i Crossbones Tattoo Designs
Postoje brojni dizajna od kojih možete odabrati za svoju lubanje i prekriženim kostima tetovaža. Možete odabrati da se lubanje, Crossbones i plamena tetovaža. To je jedan od najboljih dizajna koji možete sport. Međutim, morat ćete osigurati dizajn je napravio ispravno. Ako vam se sviđa uređena tetovaža, onda imate mogućnost dobivanja ukrašene lubanje i prekriženim kostima tetovaža. To je vrlo popularan među djevojkama i žena svih dobi. Za ukras, postoje brojne mogućnosti kao što su boja cvijeća ili različite obrasce. Ako imate da me pitate, ja bih se odlučiti za apstraktne uzorke na lubanji i kostima. These tetovaža dizajne su često izrađene u ljubavi sjećanje na voljene osobe. Vi svibanj ištanje to čitanje na lubanju tetovažama za djevojčice.
U odabiru svoje lubanje dizajn, možete se odlučiti za životinje lubanje, kao dobro. To će učiniti za jedinstven i zanimljiv dizajn. Među životinja lubanja, bik ili jelena lubanja su vrlo popularne među ljubiteljima tetovaža. U slučaju da želite jeziv izgleda tetovaža, možete se odlučiti za lubanje i Crossbones tetovaža uz kositi. To će stajati za Grim Reaper. Iako, strašan žetelac je poznat kao kombajn ljudske duše, oni su rekoše biti neutralan između dobre i loše. Kliknite pročitati na mrgodan Reaper podrijetlu i povijest. Druga mogućnost je da spoji lubanje i prekriženim kostima uz gitaru. To će napraviti duhovita tetovaža i moći će zagolicati smiješno kost. Za više informacija, pročitajte lubanje tetovaže žena.
Od ostalih projekata koji su iznimno popularne su plemenskih tetovaža dizajne. These tetovaže često su izrađene u crnoj boji. Dakle, ako želite tetovažu u jednu boju, znate što odabrati. Čak je iu lubanje postoji nekoliko opcija koje možete odabrati iz (demonska lubanja na primjer) koji se može koristiti za tetoviranje dizajn. Ovdje su neko zlo lubanje crteža, ako vam je potrebna pomoć s lubanjom dizajn.
Lubanja i Crossbones tetovaže su u početku je rekao da se domena bicikliste i low-lifes. No, trend je promijenio puno sada, jer smo slavne osobe, sportaši, glazbenici, kao i običnog čovjeka, sportske lubanje i Crossbones tetovaža s ponosom. Nema dob ili spol bar bilo, i ove tetovaže su vidljive na ljudima, kao i žene.

No comments:

Post a Comment