Wednesday 30 November 2011

Praonica Room Ideje

Bilo da je vaš praonica rublja je samo mali ormar ili veliki i prostran podrum, praonica ideje soba može učiniti efikasnijim i ugodan. Ako napravite pravilan izgled dizajn sa smart pohranu za vaše rublje sobu, bit ćete iznenađen vidjeti da vaše vrijeme provedite u radiš rublje će gotovo biti smanjene na pola. Ovdje su neke načine na koje možete učiniti vaš praonica rublja više privlačan i čišćenje odjeće manje vremena. Čitajte na unutarnjeg uređenja.
Mali Praonica Soba Ideje
Ako imaju vrlo ograničen prostor u vašem praonica rublja onda vam je potreban neki vešeraj pregradnja ideje. Morate biti inovativni i kreativni, tako da ste u mogućnosti da stane sve vaše osnovne stvari kao perilica, sušilica, glačanje odbora i ormarići za pohranu te također osigurati da postoji dovoljno prostora za vješanje odjeće. ; Imati fiksnog mjesto za svaki proizvod i opremu koji će biti potrebni za čišćenje. Svi proizvodi i stavke koje koristite redovito bi trebao biti je zadržao na dohvat ruke i sve one stavke koje se koriste rjeđe mogu biti pohranjeni u visokim policama. ; Prijenos velike kutije deterdženata u lako rukovati male plastične posude, te ih napunite ako je potrebno; Ako je vaš stroj za pranje rublja je ispred učitava jedan možete uštedjeti prostor postavljanjem kosu na vrhu perilice. Alternativno, ako ste mislili na investiranje u novi stroj za pranje i za kosu, zašto ne kupiti perilica sušilica kombinirani. Možda želite znati više o jeftinim za pranje i sušači. , Ako nemate mjesta za stolom, staviti sklopivi stol na jedan od zidova. Ova tablica se može koristiti za sortiranje rublja, kao i za savijanje odjeću. Koristiti prostor iza vrata svoje praonicu rublja. Možete ga koristiti za vješanje rublja torbe odjeće vješalice i mrežaste vrećice za pohranu vaše prljavo rublje. , Daska za peglanje je glavni zahtjev u praonicu rublja. Ukoliko nemate prostor za daska za peglanje, možete instalirati sklopivi daska za peglanje montirana na jednom od zidova. , Jedan od najboljih ideja za vaš praonica rublja je imati sudoper gdje možete ručno pranje your osjetljivu odjeću kao što su rublje i veste. ; Praonica Soba uređenje Ideje
Mi ne mislimo rublja soba u smislu toga uređenje i općenito je i dalje u neredu i neuredno. Ovdje su neke jednostavne vešeraj ideje koje će uljepšati još najviše drabbest pranja soba. Pročitajte o home poboljšanje. ; Živnuti sivilo praonicu rublja tako da je slika s svijetle, bold boja ili možete probati tapeta u svijetlo uzorak. ; Koristi jedinstvene rasvjeta za osvjetljavanje praonicu rublja. Također možete dress up prozore u vašem praonica rublja sa svijetlim cicani zavjese. ; Učinite vaše prljavo rublje soba više boja koristeći lijepe ukrasne šibe košara za spremanje prljavog rublja. Također možete koristiti instalirati kukica na stražnjem dijelu vrata praonica sobu za obustavu dvije vrećice krpom rublja, jedan za spremanje obojeno rublje, a drugi za bijelo rublje. , Ako imate velik praonica rublja, možete instalirati ormari za skladištenje zadržati sve rublja kao deterdžent, omekšivač i drugih praonica potrepštine. , Ako ima prostora, rublja prostoriji se također mogu koristiti kao obrt soba, šivanje sobu ili vježbe sobi. ; Možete ukrasiti zidove Vašeg praonica rublja s vašim omiljenim fotografijama i zidne zavjese. Pročitajte više o rublja soba: dizajna i ukrašavanja ideja. , A sada s ovim velikim praonica rublja ideje, ne trebate pokušati sakriti svoj praonica sobu s gostima. Uz neke kreativno razmišljanje i pažljivo planiranje, možete stvoriti vrlo učinkovit i uredan prostor praonica rublja.

No comments:

Post a Comment