Tuesday 8 November 2011

Pitanja za parove da upoznaju jedni druge

Svaki par počne prekrasne put ljubavi i predanosti s malo znanja o jedni druge. Iako vam svibanj biti pod dojmom da znate međusobno izvrsno, dopustite mi da vam kažem, nikada ne možete znati jedni druge manje nego što učiniti danas, svaki dan. Par saznaje sve više i više jedni o drugima svakodnevno. Čak i moje najbolje prijateljice 'djedovi i bake, koje su u braku od posljednjih 60 godina, još uvijek imaju tendenciju da iznenađenje jedni druge svaki tako često. To je samo jedan od onih čari biti u vezi, zar ne? Ipak, kada smo plan da se u odnos s osobom, mora postojati neki upoznavanje međusobno događa. Postoji nekoliko pitanja za parove odgovoriti i pitati, da može poslužiti svrsi. Dakle, evo nekoliko pitanja za parove pitati, da bi vam pomogao. Slijedite link za više odnos savjet.
Pitanja za parove da upoznaju jedni druge - pitanja za parove pitati jedni druge
Kažu da svaki odnos treba imati govoriti noć. Ovo je noć u kojoj oboje sjesti i razgovarati cijelu noć. to se o svojim roditeljima, prošlosti, budućnosti, ciljevima, ljubav ili bilo što na svoj um. Rekli su mi da je ova noć koja stvara snažnu vezu da par treba imati kako bi se izbjeglo indiscretions i nesporazume. Dakle, ovdje su pitanja za parove pitati na takve noći. , Koje je godišnje doba želite učiniti? Zasto? , Koja je tvoja omiljena djetinjstva pamćenje? , Kako se vaš odnos sa svojim roditeljima? , Imate li braće i sestara? , Koji je tvoj krajnji cilj u životu? , Jeste li ikada živjeli u drugoj zemlji? , Da li vi kao djeca? Želite li da imaju djecu jednog dana? Pročitajte više o odgoju djece. ; Koji sitcom vam je draže, prijatelja ili Kako sam upoznao vašu majku? Zasto? , Koji je vaš omiljeni film svih vremena? , Koji je vaš savršeni odnos? ; Jeste li ikada bila u ljubavi? , Koji vam je draže, pse ili mačke? , Jeste li ikad počinio zločin? , Koji je grijeh gori po Vašem mišljenju, krađe ili varanje? , Kakva su bila vaša studentskih dana kao što je? , Ta pitanja za parove pitati su dobri kao početak razgovora. Oni pomažu pokrene vodi razgovor kako bi upoznali osobu. Također provjerite ova pitanja kompatibilnost odnosa.
Pitanja za parove da upoznaju jedni druge - pitanja za parove udaje
Kažu da je ljubav nije sve što se treba održavati sretan brak. Ne bih znati moj stajati na to, jer vjerujem da povjerenja i transparentnosti su važni kao dobro. Međutim, ljubav donosi ta dva, kao, zar ne? Uglavnom, dolaze povjerenje i transparentnosti, to traje neki napor razvijati da u odnos. Bez obzira koliko dugo odnos možda smo bili u, postoji nekoliko stvari koje trebaju biti uklonjena i zna da oboje, prije nego ćete ući u brak. Ova pitanja za parove odgovoriti, da je to vrlo kraj. Ovdje je popis pitanja za parove prije braka. , Jeste li spremni za udaju, i to radite, jer to je prava stvar za napraviti? Pročitajte više o tome kada ću se vjenčati? ; Želite li veliki bujno vjenčanja, ili malim intimnim jednom? , Biste li želiš da se ostati kod kuće ženu? (U slučaju žena); Koliko djece bi želite? ; Kako namjeravate na balansiranje rad i osobni život? , Imate li kakvih genetskih bolesti u vašoj obitelji? ; Jesu li tvoji roditelji pozitivno o braku? ; Želite li pobjeći i vjenčati? , Što, po vama, najvažnije u brak? , Mislite li da je uzimajući u braku mijenja ništa o odnosima? ; Ako ste imali trenutak slabosti i varao na mene, da li bi doći i priznati i priznati pogrešku? ; Jeste li lagao mi oko išta dosad? ; Prema Vašem mišljenju, je to važno za par biti prijatelji kao i? , Što je najviše neodgovorno stvar što ste to učinili sada? , Zašto je to, da želite udati za mene? ; Ta pitanja će vam pomoći očistiti magla oko sve svoje sumnje i pitanja o braku. Kažu, radije bi u zatvor svjesno, a zatim unesite misleći da se radi o hotelu, zar ne? Također provjerite ova pitanja odnosa pitati prije braka.
Svi ovi pitanja za parove da upoznaju jedni druge i pitanja za parove odgovoriti su vrlo važni. Siguran sam da mnogi moji čitatelji svibanj imati još nekoliko pitanja koja će razmotriti dio ovog popisa. Slobodno ih ostavite u komentare odjeljak za ostale čitatelje, kao i ti zaista pročitati i znati. Ovo je gdje sam odjaviti! Zabavite se!

No comments:

Post a Comment