Wednesday 2 November 2011

Hrana Prezentacija Ideje

Bilo da planirate domjenak ili intimnu večeru za dvije osobe, kako je hrana je prikazana je kao važan kao i okus hrane. Ako želite impresionirati svoje gostima, hranu treba vizualno privlačan. Creative hrana prezentacije ideje su one u kojima postoji ravnoteža boje, teksture i oblike. Da bi vaše antene estetski privlačan tamo bi trebao biti kombinacija dva ili tri boje na tanjuru. Odrezak na žaru s pečenim crvenim i žutim paprika with chimichurri umakom izgleda puno više privlačan nego poširana riba s pire krumpirom. Kad ste posluživanje mesa i peradi, pokušajte ga prate s parenim ili sautéed povrća za dodavanje crtica boje. Garnishes u obliku sjeckani peršin, korijander i vlasac također se mogu koristiti za uvođenje boje za jelo. Čitajte na pravilan stolu postavku.
Creative Hrana Ideje Predstavljanje
For dekoriranje svoja pića, možete koristiti cjedilu narančine kore ili limuna oguliti na rubu stakla. Dodajte krišku voća poput starfruit ili kivi in ​​koktel čaše da dodate više boja i interesa. Uvjerite se da je prilogom koji koristite compliments okus jelo.
Ako ste posluživanje voćna salata možete koristiti ananas služiti salatu umjesto uobičajenog stakla ili keramičkih zdjela. Za to vam je potrebna srednja ili velika ananas. Bacite sve smeđe ili obojenim lišće iz ananasa i trim vrhu. Prerežite ananas na dva jednaka dijela, a cut tanke trake ananasa kako bi se baze. Uklonite jezgra ananasa pomoću nazubljenog noža i kašičica iz mesa iz svake polovine. Možete koristiti ove zdjele ananasa održati voćna salata ili salse. Čitajte na stol dekoracije.
Još jedna velika hrana prezentaciju ideja je da se ukrasiti glavnim jelima s zeleni luk paradajz kovrce i ruže. Za izradu zeleni luk kovrče trebate hrskavi svježim mladim lukom i ledene kocke. Trim proljeće luk i izrezati stabljike u 4 inča duljine. Uz pomoć kuhinja škare, rezano svaki od segmenata mladog luka u 7 - 8 uske trake rezerviranje kraju poglavlja. Ispunite veliku zdjelu s ledom kockice i dodati luk proljeće. Držati u frižideru dok se rotor mladog luka. Za izradu rajčice ruža, kora paradajz sa oštrim nožem se osiguralo da kore je oko 1 inča širok i kontinuirano. Stavite koru na ravnu površinu kao drvena daska za sjeckanje, i lagano uviti koru da nalikuju ruža. Dodajte grančicu metvice kako bi lišće. Možda želite znati više o savjeti za rezbarenje cvijeće od povrće.
Stranka Hrana Ideje Predstavljanje
Ako planirate domjenak odabiru pravo miješati pića i hrane je vrlo važno za uspješnu stranke. Predjela koji su dovoljno mali da se jede u jednom zagristi može biti poslužen u prekrasnom ukrasne žlice. Alternativno, možete da ih poslužiti na listovima zelene salate ili kupusa. Ukrasiti predjela s narezanim Kalamata maslina ili sjeckani vlasac i kapare za dodavanje tekstura i okusa. Pročitajte više o predjelo receptima.
Poslužite glavno jelo u davan bijeli porculan i prelijte umacima u geometrijskim oblicima. Možete koristiti smeđe ili roštilj umak za dekoriranje odrezak i čokolada umak za kolači i kolači. Šećer u prahu ili šećer za glazuru se također može škropili nad kolače i torte. Također možete koristiti kristalni jestivo cvijeće za ukrašavanje kolača i to je među najbolja hrana prezentacije ideje. Da bi kristalni cvijeće, poduzeti bilo koju cvijeće po Vašem izboru te ih premažite vodom i jaja emulzije. Dip cvijeće odmah zdjelu granulirani šećer pazeći da je ravnomjerno obložena. Organizirati cvijeće u voštani papir i pustiti da se osuši. Pročitajte više na hranu dekoriranje ideje.
Boja, tekstura, oblike i aranžmane oblik temelju stilski dekoriranje i hrana prezentaciju. Hrane prezentacija ideje postaju sve blistav i umjetnički. Izbjegavajte pretjerano dekoriranje jela i biti kreativan i inovativan u prezentiranju hrane.

No comments:

Post a Comment