Thursday 3 November 2011

Kako da biste dobili osloboditi od Spiders

Osobe koje pate od arachnophobia će skočiti na pogled na pauka. Čak i ako nemate arachnophobia, vi svibanj ne fancy pauci scurrying preko vašeg dnevnog boravka i vrti traka na uglovima. Iako većina vrste pauka su bezopasne, i dalje ne želite ih živjeti u svojoj kući. Often tavanima i podrumima kuća osam pauci nogu i zbog toga, ta mjesta postaju prilično grozan. Ukoliko se pitate kako da biste dobili osloboditi od pauci u svoj dom i živjeti miran život, onda ovdje su neke načine da biste dobili osloboditi od njih.
Kako da biste dobili osloboditi od pauci Naravno
Na tržištu je potopljena s svim vrstama komercijalnih pauka sprejevi da biste dobili osloboditi od paukova, međutim, često ti sprejevi su više štetni za ljude nego pauci. Dakle ovdje su neke mjere kako da biste dobili osloboditi od paukova oko kuće bez harming pauka ili kuću.
Premještaj, najbolji način da biste dobili osloboditi jednog pauka odmah prevozili pauk iz kuće na bilo koju lokaciju van. Preseliti pauk, trebat će vam jedan od prozirnog stakla, tvrtka komad papira i kartica. Pin pauk unutar stakla postavljanjem stakla preko pauk bez ranjavanje pauk. Sada gurnite papir ispod stakla i omogućiti pauka da hoda na papir. Također možete to učiniti na drugi način okolo po prvi dopuštajući pauka da hoda na papir i zatim stavljanje staklo na njega. Okrenite čašu i pustite da lagano pada pauka u staklo. Uzmi pauk na mjesto izvan kuće i postaviti ga besplatno postavljanjem stakla na njegovu stranu i uklonite papir. Pauk će lutati out i prestanem da te gnjavi.
Ciljane Njihova izvora hrane, Spider će živjeti u svom domu kao čeznuti kao svoj dom im dostavi s hranom oni zahtijevaju. Tako da provjerite svoju kuću i vidjeti ako su druge bube i mrave borave. Ako je odgovor pozitivan, onda uzimajući osloboditi ovoga hrane izvor će snagu pauci napustiti kuću u potrazi za hranom drugdje. Mogli biste također dobiti jedan mačka dom, koji bi jesti do pauka. Pročitajte više o tome što učiniti spiders jesti.
Usisavanje, Možete vakuum spiders, web i jaje vrećice i raspolaže kontejner torbu u lonac ili korito otvorenom.
Hedge jabuke, Hedge jabuke su dostupne u trgovinama kako bi otjerati insekte. Spider mržnje hedge jabuka, stoga stavljanje živica jabuka u blizini web će uzrokovati pauk da napuste mjesto. Međutim, problem s ovim prirodnim lijek je da živica jabuke ili konj jabuke nisu dostupni do kasnog ljeta rane jeseni. Međutim, to je tijekom ovaj vrijeme da pauci su najviše neugodno. Osim živica jabuke, limuna obećanja su također dobar da bi spiders daleko. Raspoznavanje vašeg prozora klupice i vrata s limunom zalog, oba unutar i izvan spriječit će pauci iz koje dolaze u kuću.
Eliminirati vegetacije; Trim grmlje i grmlje oko kuće i uredno ih držati podalje od vanjske zidove kuće. Premjesti drvo, rock ili klade hemoroidi daleko od kuće i prekinite uporabu vanjsku rasvjetu. Svjetla privlače insekte which ukusna pauci vole jesti, na taj način privlači pauci. Ako jednostavno ne mogu bez vanjsku rasvjetu, onda se prebacite na natrija ili žuta svjetla pare.
Pročitajte više na:, paučine Vs. Spider koljena; Identificiranje Pauci, kako riješiti i spiders će u velikoj mjeri ovise o vrsti pauka koje se bave. Tako da je važno prepoznati pauk ispravno. Nakon što ga identificiraju, traže određene lijekove da biste dobili osloboditi od njih. Nakon što ste dobili osloboditi od pauka, morate ih spriječiti sebe dobrodošlicu još jednom. Za ovaj, zadržati svoju kuću nereda besplatno i ne ostavljaju ostatke hrane u kući.

No comments:

Post a Comment