Saturday 25 February 2012

Bazen Igre

Sjećam se straha moja sestra koriste kako bi dobili na misao bazena. Ona će ići na plače za bezbroj sati, pri pogledu na vodu. Pa ona nije jedina. Postoje mnoge djeca, koji su prestrašen vode te će učiniti sve i ništa za izbjegavanje plivanja. To je velikodušnost vodnih tijela i pretpostavke bespomoćnosti, kada je u vode da scares children kada se radi o plivanju. Tako, bazeni igrice za djecu je najbolji način za prvo upoznavanje djece s kupanja i drugo, odličan način zabave previše. Bazen igre su briljantne kada postoji velika skupina prijatelja na pool party. Evo nekoliko zanimljiv bazen igara koje možete eksperimentirati sa sportskom duhu. Pročitajte više o stranačkim igrama.
Bazeni igre za svakoga
Rame Wars; To je daleko najpopularniji bazen igre. Igrati ovu igru, podijelite igrači u parove. Svaki tim će imati 'vozila i' napadača, koji sjedi na ramenima suigrača i napada protivnika. Osoba koja je nosi vozilo. Osoba ispod ne može koristiti ruke ili noge, ali ima oslanjati na sjedi vrhu. Kroz timski rad, svaki par mora pokušati srušiti drugim parovima. Par koje traje do kraja, je jasno pobjednik!
Marco Polo; Ovo je još poznate bazen igre. To je slično sakriti i tražiti, ali samo u vodi. Marco Polo, igra, počinje kada jedna osoba zastirući i je napravio to patka, do on / ona izranja vikanje 'Marco'. Druga igrači, koji imaju raspršili vikati 'Polo', do jedan od njih dobiva označenih. Igra nastavlja, kao tagged osobe, slijedi isti drill, do on / ona, hvata sljedeći 'Polo'. Ovo je uzbudljiv bazen igre za djecu.
Treasure Hunt, Svi znamo što se blago lov. No, ova je drugačija. Treasure lova u bazenu, će zahtijevati malo više truda nego drugog tipa. Vi ćete zahtijevati puno objekata koji će potonuti u plivanju. Suzdržati iz korištenjem bilo oštrih predmeta pri donošenju ovo blago goniti. Stijene, kovanice, značke metalik može napraviti veliki blago za ovu igru. Puhati u zviždaljku pokrenuti igru. Osoba koja dobiva maksimalnu blago, je onaj koji dobije nagrada!
Pool Odbojka; Nema objašnjenje za bazen odbojku. It isto kao odbojka igrao bez bazen. Igrati ovu igre bazen, trebat će vam neto, kažu badminton neto veličinu. Nabavite dobar lopta koja ne imati bilo punctures i je ispunjene zrakom. Podijelite članova u timovima i pustiti igra počne.
London Bridge; Ovo je izvrsna bazen igra, koja stavlja Vaše plivanja vještine testirati. Ovu igru ​​mogu igrati na plitke kraj bazena ili na dublje kraju. Dvije osobe će se drže za ruke na izradu mosta na površini vode. Odaberite visoki osoba za ovu igre, samo to radi bolje. Ostalim igračima, moraju hodati ispod mosta. Kada svatko je učinjeno hodanje, niža visina mosta. Kao što je visina ide na smanjenje, u jednom trenutku vremena, ljudi će stvarno morati plivati ​​kao ribe da prelaze ispod nje.
Bazen igre su velika zabava na bazenu strane. Te igre su također jedan od načina da se dopusti djetetu da se zabaviti, a učenje ga je najvažnija lekcija života. Oni izvedem najbolje sportskih duhova i aktivnosti koje će vam pomoći ton vaše tijelo previše. Dakle, igra se!

No comments:

Post a Comment