Saturday 11 February 2012

Kovrčava Willow Tree

Kovrčava vrba je porijeklom iz sjeverozapadnoj Kini, te je botanički poznat kao Salix matsudana. Ovo stablo je nazvana u čast Japanski botaničar Sadahisa Matsudo. Ima mnoge druge nazive previše, vadičep vrba, Hankow vrba, Peking vrba, Zmajeva kandža itd. sve zbog njegove neobično oblika uvijanje kovrčava vrba grana i stabljike.
Kovrčava Willow Tree, Stablo je srednje veličine do velike, listopadni, raste i do 20-40 metara visok s proširila polovice svoje dužine. Kovrčava vrba stablo je brz uzgajivač, ali vrlo kratkotrajan stablo. Ona raste uspravno sa svojim podružnicama spirale sve the zajedno. Vrba nosi uska svjetlo zelene boje lišća, au proljeće nosi rese (cvijeće) s muških i ženskih cvjetova na zasebnim stabala. Kovrčava vrba stablo je dioecious. Cvjetovi su oko snosi travanj-svibanj, blijedo žute boje. Popularni ukrasno drvo za uređenje okoliša, a ne za njegovo lišće ili cvijeća, no njegova upletena i iskrivljeni grane. Kovrčava vrba lako može propagira from mekog, polu-tvrdo i tvrdo reznice. I osim u zimi lako bilo posađeno godine. Oni činiti dobro u tlima čiji se pH ravnoteža je 5,6 - 7,8, a može napredovati u cijelosti ili djelomično ned Oni uživaju tlo koje je vlažan, tako da bi bili sigurni da nisu previše praznine između zalijevanje frekvencije. Pročitajte više na ispitivanja tla.
Popularna sorte, Salix matsudana Tortuosa ', često se uzgaja kao bonsai stablo. Oni također mogu uzgajati u loncima i kontejnera, svoje višestruke grana mogu biti orezane u jednu deblo. Bonsai ili malih stabala izgledati iznenađujuće kao i različite sorte vrba dolaze s različitim bojama lišća. Čak i kao bonsai odnosno kontejner biljka, održavanje ravnoteže ph tla. Stablo nije nema dug život, uz to, njihove grane nisu jako jaki, te su također osjetljivi na lom. Dok sadnja kovrčava vrba izbjeći put vjetar. Čak i kovrčave vrbe korijena su mali, tako da su pod utjecajem jakih vjetrova. Pored toga, Kora je vrlo tanka i dalje pada off dodajući da vrt legla. Curly vrba stabala su ranjive na lisnih, moljac i ljepljivih crne larvi napad. Oni mogu jesti u lišće, a ponekad u mlade stabljike previše. Svrdlo je još jedan štetnika, koji mogu izbušiti rupe ravno u gaće, i mogu čak i ubiti drvo.
Curly Willow Grane; Kovrčava vrba stablo grane napraviti za atraktivnim centar komada. Kako grane su vitke oni mogu biti upletena da odgovaraju određenom dizajn. Uporabom ovih fleksibilne grane, može napraviti kovrčavu vrba cvjetni aranžmani. A ako ne želite koristiti vrba grane u cvjetnoj dogovoru, možete ostaviti upletena grane samo način na koji su, goli, na iznimno dramatičan učinak. ih Upišite sama u visok vazi na visokoj polici, na podu, ili oko neke skulpture ili slikama, i gledati to naglasiti vaš dnevni boravak. Čak može koristiti kovrčava vrba dizajn kao njegove grane upletena za obrte poput kartice odluka. Pročitajte kako možete napraviti vjenčanje za sredinu s kovrčavom vrba grane.
Rasti kovrčave vrbe stabla za svoje dramatične uvijanje grane, i uživati ​​u svojoj jedinstvenosti među ostalim cvjetnice stabala.

No comments:

Post a Comment