Tuesday 28 February 2012

Creme brulee Torch

Dok su podrijetlo creme brulee osporenog (britanske, francuskom i španjolskom sve laike tvrde na njega), nema uskraćuju da je kordon bleu slastica. Ovaj desert koja se obično služio u pojedinačnim ramekins, obuhvaća baza bogatih custard topped slojem tvrdih karamela. Dok krema kuhana u vrućoj vodi, postoji niz načina postići tvrdi karamela sloj. Sloj šećera je škropili na i zatim rastopila stvoriti karamela. Jedan svibanj koristiti bilo najfiniji, smeđi šećer ili zrnastim šećer, iako okus iz smeđi šećer smatra najboljim. Metode da otopi šećer su raznolika. Čitajte na kuhinjski aparati.
Stvaranje tvrdog karamela je lukav koncept, jer mora biti učinjeno dok čuvanje krema cool. Pustinja tradicionalno je poslužen s krema cool i tvrdo karamela sloj vruće, što je razlog zašto crème brulee baklja je vaš najbolji kladiti. Oni koji nemaju ovaj aparat obično upravljati postavljanjem ramekin pod brojlera zagrijanoj na maksimalna temperatura. Alternativna metode uključuju smještajući ga pod pod daždevnjak, što je mala, ekstremno vruće, metalni željezo s dugom ručkom, ili flambéing jedan žestokih pića na njemu. Vrlo rijetko, diskovima karamele mogu pripremati odvojeno i staviti na vrhu neposredno prije posluživanja. Pronađite više o drugim kuhinja jelo.
Što je Creme brulee Torch?; Do sada, ti bi imati okupili da crème brulee baklja koristi prvenstveno za caramelizing šećer. Navesti očito, to je ručni uređaj i creme brulee baklja gorivo može biti butan, propan, ili neke druge zapaljive tekućine. Uređaj je gumb ili okidač operiran, koja zapali plamen. Ako je butan baklja, ona proizvodi plavkaste obojena plamen. Neki baklje su opremljeni dijete-sigurnosti brave da spriječili slučajni paljenja i ozljede. Dok creme brulee baklja upute uvijek su osigurana uređaju, preporučeni način koristeći ga je prvi posipati na neke fine-zrno bijeli šećer, zatim držeći baklja nekoliko inča udaljen od krema, koristite kružnim pokretima da otopi šećer. Stop kada imate čak smeđa sloj caramelized šećera, ali pokušati ostvariti ovaj kao brz kao moguć. Vas nego moramo pustiti da se ohladi, tako da se pukne sa ispucati kad kopaju u nju. Dok tehnika nije teško, može potrajati nekoliko pokušava za da ga gospodara i dobiti taj savršen glatka sloj smeđe.
Crème brulee Baklja Postavite; A crème brulee baklja set obično dolazi inclusive ramekins. Na primjer, Bonjour Creme brulee Baklja dolazi zajedno s 4 ovalnim ramekins koji imaju zapečeni rubova. Baklja je izrađen od nehrđajućeg čelika i ima uklonjivi stajati i anti-flare plamenom s podesivim temperaturama. Jedan potrebe butan gorivo za creme brulee baklja refill. Porculan ramekins su rekao da biti siguran koristiti u mikrovalna, perilica suđa, i pećnica. Drugi creme brulee baklja koristi su za topljenje sira za luk juha, posmeđivanje Peceni Aljaske i drugih meringues, grijanje i topljenje sira za složenaca i lazanje i god drugo možete misliti off! Crème brulee baklje su naplaćuju između $ 20 US dolarima (USD) i može ići do $ 50 USD. Među su znan kreatora crème brulee bakljama Noćenje, Bath i šire te Koleto i bačve.
Dok često korištene na televiziji kuhanje pokazuje, znati da crème brulee baklja nije neophodna napraviti dobar crème brulee. Zapravo, dok neki kuharima zakunem ih, drugi jednostavno ne vidim što sve galama je o.

No comments:

Post a Comment