Monday 13 February 2012

Kako se vosak obrve

Naše oči su važno obilježje naše lice, ali obrve igraju primarnu ulogu u tome da im izgled najbolje. Jeste li ikada zamisliti neujednačena, iz oblika, grmovit obrve? Hmmm ... oni su sigurni da bi vam izgledati neatraktivan! To je razlog, timarenje obrve je uvijek na to-učiniti popis većina vas. Dok svaki od njih ima svoju vlastitu voli i dislikes obrva oblika, ono što vam najbolje odgovara je još važnije. Pa, jednom kad znate pravom obliku, sve što trebate učiniti je uklanjanje tih lutalica glavu i imaju lijepim obrvama. Postoje razni načini oblikovanja obrva depilacija voskom kao jedan od najboljih među onima. To će pomoći da imate čistu i velik obličje obrve. Ako se pitate kako vosak obrva, ovdje je odgovor.
Kako to Wax obrve sami waxing je obično koristi metoda uklanjanje dlačica. Iako se također koristi za dlake na licu uklanjanje, većina ljudi ne odluče za to da oblikuje obrve. Plucking i navoja su više popularan metode uklanjanja dlaka koriste za oblikovanje obrve.
Zašto waxing je najbolji način?; Pa, ako razmislite rezultati, ste sigurni da slijedite metodu waxing za oblikovanje obrve umjesto bilo drugim metodama. Na jednostavan način možete naučiti kako vosak obrve kod kuće, a ne morate čekati za imenovanje svoje omiljene ljepote profesionalno. Da, učenje kako voska obrva je samo lako, to će uštedjeti vaše vrijeme, novac i pomoći vam da i ostati njegovan svih vremena. Zapamtite da jednom kada vosak obrve oni ne regrow rano. Osim toga, depiliranje također briše svoju pokojnicu koži daje svjež pogled na voštanom području. To pomaže ukloniti kosu iz korijena, pa je učinak više. Što je dobro je da je, nakon depilacije obrve, kosa koja raste nazad u ovom području je mekan, kao i prirodne kose, ne debela, oštra i tamna kao da raste nakon čupanja ili threading obrve. Pročitajte više na obrve navoja vs depilacije.
Kako do Wax obrve: Pripreme; Prije počnete slijedeći postupak kako voska obrve, trebate pripremiti vašu kožu. Operite lice potpuno, osobito područje oko obrve. Osušite. Sada se cleansing losion i očistite obrve i cijelo područje oko njega. Isprati s toplom vodom i osušite. Sada uzmite adstrigentno losion na pamuk loptu i primijeniti ga preko obrva, ispod i iznad kao dobro. Uzmi i naglasio tamne olovke za obrve. Draw željeni obris obrva koristeći ovu olovku oblik. Ponovite za sljedeće obrva. Pobrinite se da Vaš izvući savršeno, ovo će vam biti putokaz za depilacije. Stajati pomalo otstupaju od zrcalo provjeriti li obje obrve su u isti oblik. Napravite potrebne promjene.
Kako to Wax obrve: Postupak, uzmi dobar kvalitet lica voska u zdjelu ili vosak grijač i topline. Toplina do svojih gotovo prozirni i tekući. Imajte na umu da previše vrući vosak može izgorjeti vaše kože. Također, ne smije doći u dodir s očima. Uzmi kist čelo i obrve češalj u njihovom prirodnom smjeru rasta. Sada dio dodatne obrve koje su ispod obris kreon. S lopaticom, uzeti malu količinu voska i primijeniti ga na ove lutalica dlake pažljivo u jednom sloju i smjer rasta. Uzmi pamuk trake ili trake od voska za jednokratnu upotrebu. ih izrezati u male komadiće oko 3 cm u dužinu. Stavite jedan na primijenjene vosak, pritisnite, ponovno pritisnite i premjestiti svoje ruke u smjeru rasta dlačica. Koristite prste jedne ruke čvrsto držati your zatvorene oči. S drugim rukom povucite strip u suprotnom smjeru rasta dlačica, bude brz i to učiniti u jednom pokretu. Ponovite postupak prema potrebi na kosu ispod i iznad obrva da biste dobili željeni oblik. Možete kidati previše kratkom kosom pincetom. Dužih dlačica unutar konture može biti urediše koristeći škare. Pročitajte više na vrućem uklanjanje voska kose.
Naučiti kako se vosak obrve nije teško s navedenim dom depilacije savjete. Svakim vosak obrve, ćete ga pronaći više lakše. Obrva depilacija savjeti definitivno će vam pomoći da imate čistu, savršeno oblikovan obrva koje će unaprijediti ljepotu vašeg oči.

No comments:

Post a Comment