Tuesday 21 February 2012

Koristi bijeli ocat

Bijeli ocat dobiva se oksidacijom bilo destilirana alkohola. Oksidacija mijenja kemijski sastav alkohola, što će rezultirati u tekućini koji je daleko drugačiji od onog svojstva alkohola. Drugi način izrade bijelog octa uključuje miješanje octene kiseline s vodom. Međutim, bijeli ocat nastaje iz ove smjese kiselo na okus, a ne pogodni za ljudsku prehranu. To je uglavnom se koristi za čišćenje i dezinfekciju svrhe, dok druge uobičajene vrste octa kao jabučni ocat i crveni octa su uglavnom prednost za kuhanje. S obzirom na nastavku su neke od najčešćih bijeli ocat koristi. Više o koristi za proizvodnju octa.
Bijeli ocat koristi za domaće čišćenje; Koristi bijeli ocat za čišćenje u kućanstvu su beskonačne. To je naširoko koristi za čišćenje podova, pločice kupaonica, prozora, stakla itd. mješavina bijelog octa i deterdženata u mlakoj vodi dobiva osloboditi od najviše od mrlja iz tepiha. Čišćenje prozora s bijelim octom rješenje u toploj vodi ostavlja ih Nehrđajući i svjetlucav. Osim toga, bijeli ocat je odličan čistač kuhinju. Čišćenje mikrovalne, hladnjak i ostali kuhinjski aparati s bijelim octom dobiva osloboditi od svih vrsta uvredljivih odors. Slično trčanje bijeli ocat rješenje kroz kuhinjski odvod i smeća ih temeljito čisti. Bijeli ocat se također može koristiti za čišćenje i dezinfekciju kupaonice i toaleta. Pročitajte više na čišćenje s octom.
Bijeli ocat koristi u vrtu; prskanje bijelim octom u vrtu uništava korov, trava i bilo koje druge neželjene vegetacije. Također se može koristiti za povećanje sadržaja željeza i kiselosti tla. Neke biljke kao što su rhododendrons, gardenias, azaleas itd. vole kisela tla za svoj rast. Dakle, mix šalicu bijelog octa u jedan galon vode i koristiti ovo rješenje za vodu biljke. Jednakom omjeru od bijelog octa i šećer pomiješan s vodom koristi se zadržati svježinu cvijeća za dulje trajanje. Promjena ovo rješenje svakih 5 dana. Više o ocat korova receptu.
Bijeli ocat koristi u Praona čišćenje, bijeli ocat također pronalazi uporabu u praonica čišćenje. Osim uklanjanja raznih mrlja, također čisti prljavštine, prljavština od odjeće. Dodavanje žlica bijelog vinskog octa baby odjeću, a za pranje, dezinficira ih, te ih čini mekom i svježom. Također se koristi zadržati boju odjeće za duže vrijeme. Osim toga, ona je također koristi kako bi se pamučne i vunene haljine mekih i paperjast.
Bijeli ocat koristi u kuhanju, bijeli ocat je sastavni dio gotovo svih ribe receptima. Osim toga, to je i glavni sastojak svih recepata marinada. Stroj za pranje voća i povrća s octom rješenje ubija bakterije, a čini ih sigurno za konzumaciju. Beating jaja 1 žličica bijelog octa čini ih paperjast. Vi svibanj također dodati žlicu bijelog octa, a kuhanje riže kako bi se manje ljepljiva i paperjast. Više o ocat koristi za zdravlje.
Bijeli ocat koristi u medicini, bijeli ocat smiruje sve vrste iritacija i upala. Dakle, to je veliki lijek za pčele ili meduze ubode. Također se koristi da biste dobili osloboditi od prhut i liječe nokat na nožnom prstu gljiva. Izmišljotina napravljena od jabuka jabukovača octa i meda ublažava jutarnje mučnine. Primjena hladne ocat on spalio područje sprječava nastanak žuljeva. Grudi zagušenja i artritis reljef su neke druge zdravstvene koristi od bijelog octa. Dezinfekcija svojstva bijelog octa su također često koriste u području medicine.
Pročitajte više na:; Ocat zdravstvenu; Ocat lijek za toenail gljiva, ocat za perut, Popis bijelog octa koristi je jako dugo. Osim gore navedenih, to također nalazi svoje koristi u raznim znanstvenim eksperimentima za djecu, čišćenje automobilskih dijelova i kao bug odbijajući. Trebali bi ići samo za određene sorte bijelog octa zavisno svoju svrhu.

No comments:

Post a Comment