Thursday 16 February 2012

Kako instalirati Škriljevac Tile backsplash

Backsplash je jedna od najvidljivijih dio kuhinji. Ako planirate za kuhinju pregradnja, onda je najlakši način da promijenite svoj izgled je instalirati backsplash škriljevca pločica. The backsplash područje je vrlo mali, a time i napor potreban za dovršetak projekta bit će mnogo manje u odnosu na ukupan pregradnja od kuhinje. U isto vrijeme, možete uštedjeti mnogo novca previše. Nadalje, prekrasne obrazaca i prirodnih tekstura te pločice imaju vlastite eleganciju i stil koji odgovara bilo koju vrstu kuhinje ukrasa.
Upute za Slate crijepa backsplash instalacije
Nakon što ste odlučili instalirati škriljevca pločice na kuhinjskom backsplash, provjerite da li ste sami opremljen s određenim alatima i materijalima koji su neophodni za izvršenje zadatka. To uključuje škriljevca pločice, pločica za rezanje, crijep graničnici, crijep ljepilo, spremno miješati žbuku pločica, ljepilo rasipač, komad vlažnom krpom i jedan suhi komad tkanine. Sljedeći su koraci za instaliranje škriljevca pločice na backsplash:
Korak # 1: Prvi korak ugradnje backsplash škriljevca pločica je pripremiti površinu zida. Prije svega, provjerite je li stanje drywall je jak dovoljno da se držite škriljevca pločica. If bilo koji popravak rad je potrebno završiti da prije nego što stavite pločice, prisjećajući se počistiti zid i učiniti ih bez prašine i prljavštine. Ako veličina pločice je 12 inča do 12 inča, a zatim odbor cementa podupiratelj trebaju biti fiksne na zidu. Izrežite Backer odbora po veličini backsplash i onda ga fiksira na zid s vijcima razmaknute s prazninama od 6 inča.
Korak # 2: Sljedeći korak jest pripremati pločice. To uključuje primjenu kvalitetnog prodoran punila na površini pločice. To je učinjeno jer je površina škriljevca pločica je porozna. Neka sealer presuše potpunosti na pločice prije nego što ih instalirate. Htjela bih sugerirati da se primjenjuju materijalom jedan dan prije nego što ćete ih instalirati. Tako možete biti sigurni da punila je presušila ispravno.
Korak # 3: Odaberite mastiks maksimalne snage držati pločice ispravno. Ako koristite thinset, a zatim pročitajte uputama na etiketi prije uporabe. Uzmi velikodušan iznos od ljepila na ljepilo rasipač i širiti ga na zid na takav način da tvori jedinstvenu tankom sloju. Podijelite zid u malom sekcije i Nanesite ljepilo na svakoj od njih u isto vrijeme. To će učiniti jednostavnijim za vas zadatak. Pazite da ne koristite više od ljepila na zid.
Korak # 4: Postoji nekoliko vrsta pločica škriljevca backsplash ideje koje se mogu koristiti za stvaranje dizajna različitih kombinacija boja i stila. Dizajna uvelike ovise o vrsti oblika i veličine pločice koje ste odabrali. Rasporedi pločice na podu, kao i po dizajnu želite na backsplash. Pronađite centar backsplash zida i početi instalacija škriljevca pločica tamo. Postavite prvi pločica i dobro pritisnite u ljepilo. The sljedeći pločica treba biti stavljena na lijevo ili desno od njega. Isto tako, držati stavljanje pločica za dovršetak redak, a zatim prijeđite na sljedeći redak. Koristite crijep spacer kako bi se osiguralo da postoji dovoljno prostora između dva pločice. Također bi trebao biti neki prostor između kuhinje countertop i škriljevca pločice backsplash. Za zadnji red, veličina pločice mora se smanjiti da stane na preostali prostor.
Korak # 5: injektiranje škriljevca pločica backsplash tek nakon pločice su osušeni temeljito. Za ovu, pričekajte 24 sata nakon što su pločice postavljene. Pripremite smjesu injektiranje dodajući pravo količina vode u nju kao i po uputama proizvođača. Spread some injektiranje s injektiranje plutati na novoinstalirani pločica. Tada na snagu grout dobro u grout linije. Nakon završetka injektiranja, čekati oko pola sata tako da se postavlja dobro u linije. Zatim obrišite višak za injektiranje s površini pločice vlažnom krpom, ali ne dirajte talog linije. Dopustite žbuku za liječenje u slijedeca 3 dana. Na kraju, nanesite dva sloja prodire sealer radi bolje zaštite talog i pločice.
Na taj način, možete dati vašem atraktivan izgled kuhinje. Jedanput uvođenje u službu je rad gotov, svoje vrijeme za uživanje u novu kuhinju dizajn s ponosom. Uostalom, to je tvoj napor koji je učinio tako lijep. Na kraju, želio bih dati dva jednostavnih savjeta o škriljevca pločica backsplash. To je korisno na dugi rok koristiti manje veličine pločice umjesto većih, a upotreba akrilnih mastiks će vam pomoći da vam uštedjeti puno vremena. Sve najbolje!

No comments:

Post a Comment