Friday 24 February 2012

Kako ubiti Buhe

Buhe su kukci iz reda Siphonaptera. These bez krila insekata se hrane krvlju toplo čistokrvan životinje i mogu napredovati u vlažnom i vlažan okoliš. Njihova prisutnost može biti uobičajena smetnja u kući s kućnim ljubimcima poput pasa i mačaka, koji su najvažniji nositelji ove kukaca. Uzimajući osloboditi tog insekta može biti prilično izazovan zadatak, jer zahtijeva puno strpljenja i marljivosti. Prvi korak riješiti buha jest održavanje higijene unutar i izvan vaše kuće, i održavanje Vaših ljubimce čist. Ovdje su neke jednostavne savjete o tome kako ubiti buha.
Kako ubiti Buhe u kući
Započnite cijeli proces uništavanja buha zajedno sa svojim ličinkama i kukuljice, s temeljitim usisavanje i čišćenje. Uvjerite se da su svaki kutak i kutak vaše kuće, namještaja, kao i tepisi vacuumed što je češće moguće, s vakuum vreća zapečaćen ispravno. Buhe mogu više lako riješiti na vaše tepisi, kao ličinke i jaja lako može staviti na tepih vlakana. Dakle, nakon usisavanja, sprej malo soli na tepiha i ostaviti ga preko noći. Sljedeći dan, vakuum tepih opet. Sol će ubiti buhe u tepih po njima dehidracijom, i to se također može koristiti na isti način i za druge buha zaražene dijelove vaše kuće. Uz redovito usisavanje, držati posteljinu i prostirke od vaše kuće čiste pranjem ove u sapunici. Buha zamke se također može koristiti za buha kontrolu.
Neki drugi popularan izbor za kontrolu buha zaraze su citrus sprejevi, kukaca rast inhibitori, pyrethrins and sorptive prašine. Međutim, razgovarati s profesionalni ili stručna s obzirom na sigurnost primjene takve metode unutar svoje kuće. Prirodni lijekovi za buhe na druge strane, ne predstavljaju nikakvu opasnost zdravlje. Ubiti buha, naravno, možete koristiti eterična ulja, eukaliptus lišće i ulje, i cedrovine čips. To su prirodni buha repelenata, i tako ih se u onim područjima koja su više skloni buha zaraze. If nalazi blizu vrata, oni mogu pomoći da se spriječi ulazak buha na svoju kuću. Među eteričnih ulja, možete koristiti lavande i citronella for buha kontrolu.
Pročitajte više na:; dobili osloboditi buha Naravno, Flea home lijekova, Uzimajući osloboditi buha u kući, Kako ubiti buhe na Psi i kućni ljubimci
Sva nastojanja da će ubiti buhe unutar svoje kuće može biti uzaludne, ako ne poduzme odgovarajuće mjere kako bi svoje ljubimce čistim. Većina vremena, te odbija insekte će biti izvedeni na svoju kuću i svoje kućne ljubimce. Dakle, dati vaš pas ili štenaca dobra kupka u redovitim razmacima. Koristite dobar šampon da ih očistiti, i miješati nekoliko kapi lavande, eukaliptusa ili čaj stablo ulje u vodi će se koristiti za ispiranje. Redovna kupka može pomoći da se ubije buhe na mačići i štenci u velikoj mjeri. Također možete koristiti neke prirodne buha repelenti poput lavande, citronele, i cedrovine ulje na vašeg ljubimca tijelo. Možete miješati oba ulja s bademovim uljem kako bi djelotvorno domaće buha odbojan.
Čak i agruma može dokazati da bude odličan buha odbojan. Prokuhati nekoliko komada limuna i držati ih natopljenom u vode za cijelu noć. Na mjesto limuna, možete koristiti naranče oguliti kao dobro. Sljedeći dan, koristite rješenje na vaš ljubimac tijelo. Buha češljevi su još jedan jednostavan način da uklonite buhe iz vašeg ljubimca tijelo. Istovremeno, ne zaboravite očistiti ljubimac's posteljinu ispravno. Buha ovratnike također može pomoći da se ubiti psa buha i buha na mačkama, emisijom otrovnih para. No, para se također mogu utjecati na zdravlje vašeg ljubimca, koji je glavni nedostatak korištenja ovog proizvoda. Pročitajte više uzimajući osloboditi od buhe na mačiće.
Kako ubiti u Buhe u dvorištu
Uz svoju kuću, svoje dvorište mogu i luka buha. U takvoj situaciji, bez obzira koliko vam pokušati uništiti buhe unutar svoje kuće, oni definitivno će se vratiti i ponovno nasrtati vaš dom. Najbolji način da se istjerati buhe iz svog dvorišta je koristiti dijatomejska zemlja, koji imaju oštre rubove. Takve oštre rubove dijatomejska zemlja može smanjiti egzoskeletu od buha, koje bi dehidrirati ovih insekata i uništiti ih. Međutim, dijatomejska zemlja može dokazati štetno za vaše kućne ljubimce. Kao dijatomejska zemlja, boraks također mogu biti poprskan ubiti buha u vašem dvorištu. Znati više o uzimajući osloboditi od buha u dvorištu.
Hope, nekoliko ovu savjeta o kako ubiti buha u svojoj kući i dvorište bi dokazati učinkovit za izbacivati ​​one uznemiruje kukaca od vaše kuće i okolice. Međutim, ako se problemi traju dugo, ili ako buha zaraze is previše teška, ne zaboravite da se savjetuje profesionalna ili stručnjak u tom pogledu.

2 comments: