Tuesday 28 February 2012

Sweet Šesnaest Teme

Svaki tinejdžer, na njihov šesnaesti rođendan, želi baciti najveće stranke tko je vidio. Ali odabiru najviše događa slatko šesnaest teme može biti teška. Prije nego što razmislite o bilo slatko šesnaest teme i ideje, trebate odlučiti gdje želite proslaviti svoj party. Jeste li organizira party u vašem domu ili određeni restoran? Odabir mjesta i predaja iz stranke pozivnice su zaista važno za bilo koji rođendan. Let's pogledajte neke iznenađujuće slatko šesnaest teme i ideje koje će učiniti vaš party zaista nezaboravan. Pročitajte više o rođendana.
Sweet Šesnaest Teme za djevojčice, za djevojčice, okretanje šesnaest je prekretnica u njihovim životima. Slatki šesnaest rođendana mora biti više nego samo roza rođendanske torte i cvijeća dekor sve oko sebe. Ovdje su neke uzbudljive slatko šesnaest teme za djevojke koje će biti jedan u milijun.
America's Next Top Model, ako volite mode i glamura, tema ANTM stranka je savršen odabir. Vaš stranke kod haljina bi biti trendi odjeću s prekrasnim dodaci. Postoji mogu biti različite društvene igre i izazovima, baš kao u televizijskoj emisiji. Na primjer, možete postaviti foto izbojci za goste, organizirati makeover izazove, a najbolje natjecanje catwalku. Napravite party kao živo kao što može biti sa svojim vlastitim jedinstvenim stilom i kreativnost.
Beach Fest; Get your krema za sunčanje i kupaći kostim spremni za ovo slatko šesnaest rođendan plaže fest. Možete imati stranka od strane bazena ili na plaži sama. Ukrasite stol s tona živih boja i nokautirati velike školjke u njihovoj blizini. Najam bartender napraviti djevičansko Piña coladas i koktele. Ako ste na plaži, imati blast igrajući odbojku na pijesku, boogie odbora natjecanja, i strašan banani vožnje. Za pool party, možete igrati piletina boriti ili napraviti branik brodova s ​​malim plutajuće cijevi. Brainstorm ideje za bazen stranaka i bez obzira što ste završili igru, ti si idući u imati vremena svog života. Pročitajte više o plaži temu ukras.
Travnja Fools, jedan od mojih omiljenih Sweet 16 party ideje za djevojčice je travanj Fool's party temu. Možete ruku smiješno pozivnice party za svoje prijatelje i ukrasite mjesto na glup način. To je najzabavniji temu, jer možete organizirati razne podvale za goste. Najbolji podvala možete izvući je po scraping off glazura od kolačića i zamjene s bijele metvice pasta za zube. Skupi više podvale iz svoje prijatelje i eksplozije njezina izvršenja.
Osim ovih slatko šesnaest teme, možete se odlučiti za tropske luau stranka, drijem stranka, rollerblades party, sjaj-in-the-tamno stranka, ili stranke bal pod maskama. Prođite kroz članke u nastavku da biste dobili neke jedinstvene ideje party temu za djevojčice:; Party Ideje za djevojke, stranka Teme za djevojke; Sweet Sixteen Teme za dječake, ove vruće slatko šesnaest teme za dječake navedene u nastavku može dodati uzbuđenja na svoj party, i impresionirati svoje goste. Odaberite temu koja odgovara vašoj osobnosti i jednostavno zabavite s njime.
Toga stranke; Toga stranke su jako puno u stilu upravo sada i sa svojim gostima odjeven u togu stilski listova, stranka će biti senzacionalno. Toga Party dekoracije su minimalne, tako da ćete biti u mogućnosti planirati stranke u proračunu. Toga stranka najbolje radi ljeti kao gosti će nositi ništa osim toga listova. Uzmi tona slika s gostima u urnebesnim srednjovjekovne poza, i uživati ​​u noć. Pročitajte više o Sweet 16 party ideje na proračun.
New York, New York, noć u Big Apple je jedna od najinovativnijih Sweet 16 party ideje koje će učiniti vaš gosti osjećaju kao da su zapravo tamo. Za pozivnice, možete dizajnirati New York nebodera ili grad linija horizonta, i distribuirati ih svojim prijateljima. Možete ukrasiti mjesto oko Times Square, Central Park, ili Broadway teme. Objesite veliki New York bannera oko održavanja i odaberite cool boja teme kao New York je poznat po svojim noćni život (zlato i srebro, ili crna i srebrna). Vaša slatko šesnaest stranke će biti dodir klase s ovim rođendan u New Yorku temu.
Mardi Gras, svijetle boje balona, ​​duga kovitlaju streamers, i metalne maske predstavljaju Mardi Gras. Nabavite dugo jarke boje perli ogrlice i pernata maske za svoje goste nositi na zabavi. Možete dobiti Mardi Gras bannera u ljubičasto, zlato, a zelena boja za ukras. Play basnoslovan glazbu jazz ili dobiti bend svirati na stranke i organizirati karnevalske igre. Mardi Gras tematskim stranka je veliki hit za slatko sixteens.
Ostali Sweet 16 party teme za dječake može biti crni i zeleni koktel party (bilo koje boje kombinacija), strašan 80 noći ili 70's disco večer, sportski stranka (bejzbol, košarka, hokej na ledu), Las Vegas stranke, ili holivudske zvijezde temu party .
Za dodatne informacije o planiranju stranka, idite na:; Sweet 16 Party Teme za dječake, stranka Teme za Sweet Sixteens; Odaberite jednu slatko šesnaest teme koje pokazuje vaše pravo ja. To nije tako teško kada ste odabrali temu. Ako vam se sviđa više od jedne teme, zašto ne kombinirati dva i imaju dvostruko zabave. Bez obzira što je proračun, ove jedinstvene slatko šesnaest teme za napraviti zabavan i uzbudljiv party za sve za uživanje.

No comments:

Post a Comment