Wednesday 22 February 2012

Hair Bun Stilovi

Classic i šik ili zabavna i bez napora, sušilo za kolač stilovi su omiljeni među slavne i frizera diljem svijeta. Od ranih Kineski dame u Queen Victoria i sada Hollywood slavne osobe, svatko čini se da klanjamo glamurozna updos, formalni hair buns ili neredu kolač stilova. Prije nego što možete birati iz različitih hair pecivo stilovima, važno je uzeti u obzir, pogledajte ste poslije. Dakle ako posao intervju, onda možda želite odlučiti za uske formalni hair zekan dok ležerno messy hair zekan stil će odgovarati Vašim dan out s djevojkama. Ovdje su neke dlake kolač stil ideje kako bi Vam pomogli odabrati savršen izgled za svaku prigodu.
Duga kosa Bun Stilovi
Osnovni Hair Style Bun; Osnovni hair kolač stil je jednostavan i lagan za napraviti posebno, ako ste srednje dužine do duga kosa. Za izradu ovog frizuru, morate prvo napraviti osnovni konjski rep i pričvrstite sa elastičnom trakom. Sada twist cijeli kika i zavojnica twist oko sebe. Nakon što ste smotan cijelom dužinom od kika, zamotati kraju kose pod izvan svitka. Sada držite kolač u mjestu s jednom rukom i guranje jedne vlasi staviti ravno u izvan svitka do vrha štapa dodiruje glavu. Pročitajte više na šišanje stilova i ideja.
Francuski Loop stilu, više kao klasični francuski twist, Francuski petlja stil je elegantan frizuru dizajniran posebno za dugu kosu. Ovaj stil hair kolač utvrde velik za formalne događaje i stranaka. Da bi francuski petlja, skupiti kosu u konjski rep i uviti neki dio kose, ostavljajući završava besplatno. Dok uvijanje kose, podignite kika i dalje uvijanje za cijelu dužinu kose. Now držite krajevi upletena kika desnom rukom dok uhvatite sredinu lijevom rukom. Napravite petlje i ugurati krajevi drže desnu ruku pod punđa. Osigurajte frizura s ukosnica i koriste male igle Bobby držati kosu na mjestu. Pročitajte više na duge frizure.
Punđa Hair Styles Bun; Nevjerojatno jednostavan za stil, klasični punđa kolač stilovi su klasični i elegantni frizura koja bi odgovarala formalnu prigodu. Da biste stvorili punđa kolač, kist koristiti veslo za glatku kosu ravno natrag, a zatim skupite kosu u konjski rep nisko početkom u potiljak od vrata. Sigurna s kose bend. Sada split konjski rep na pola a i uviti jedan dio kose i to sigurno s Bobby pin. Sada ponovite ovo s druge strane, ugladiti zalutao glavu s četkicom za zube.
Pročitajte više na:; Formalno frizura za dugu kosu, Svečana frizura i formalna updos, kratka kosa Bun Stilovi
Casual neredu Hair Styles Bun, želite li haljina za djevojke noćnog izlaska ili rock koncert u svom gradu, casual neredu buns izgleda prilično funky i cool. Osim toga, možete napraviti ovaj updo za kratku kosu, kao dobro. Da biste dobili stil, grablje ruke kroz kosu da se okupe u poni na sredini leđa vaše glave. Sada twist kika u kolač i siguran s kika držač. Neka završava viri malo za Messier Uma Thurman izgled. Pročitajte više na kratkim frizurama.
Kratka kosa punđa Buns; Classic punđa stilovima odgovaraju vašim kratke kose, kao dobro. Skupi svoju kosu u twist i držite čvrsto protiv glavu dok ste ga pričvrstiti sigurno na svoje mjesto. Za ovu zafrkavati frizura ne trebate bilo kakve ukosnice i ovaj stil je savršen za svaku prigodu ili dan. Pročitajte više o najnovijim updo frizura.
Uz ove nevjerojatne hair kolač stilova, također možete koristiti pribor kolač hair, kao što su barrettes, fancy hairbands, kristalno zekan tobogani, aligator stezaljke, čeljusti pandže i kose palicama. Ovi dodaci mogu biti uparen off s vjenčanja stilu hair kolač i drugih formalnih kolač stilova. Dakle ako želite brzo i prekrasan hairstyles u nema vremena, onda tebi stilove zekan trebali raditi velik za vas.

No comments:

Post a Comment