Wednesday 15 February 2012

Kako to Maknuti Red Mrlje vino

Za svaku večera ili društvenog dobiti zajedno, crno vino je potrebno. To je još jedna stvar svi zajedno da je post euforiju stranke, domaćini često lijevo s crvenim vinom iritantan mrlje na tepihu, stolnjak ili čak i na komad odjeće. Ako previše, naći se u takvoj situaciji i želite znati kako to maknuti crveno vino mrlje, onda ste sletio na pravom mjestu. Ovdje su neke sredstvom za uklanjanje mrlja metode da biste dobili osloboditi crnog vina flekama od odjeće, tepiha i stolnjaci.
Kako to Maknuti crno vino Mrlje od tepiha
Korak 1; Potopite dodatni vino iz mrlja na tepihu. Za ovaj, vi svibanj koristiti bijelo ručnik. Sjetite se, ne trljati mrlje jer to može dovesti do apsorpcije vino vlakana u tepih, a čine ga još teže ukloniti vina mrlje kasnije. Ako iz nekog razloga, ne možete koristiti ručnici na osušiti mrlje, možete posuti malo soli preko mrlja, kao i sol također mogu upiti dodatni vino.
2. korak, uzmi neke količina unflavored club soda i primijeniti ga na mrlju. Korištenje kluba soda je bolja opcija od vode kao što je visoko u natrija i stoga, može očistiti brže i bolje.
Korak 3; Uzmi posudu i napraviti mješavinu jednu čašu mlake vode i jednu šalicu glicerin u njemu. Koristeći ručnik, a to smjese, čiste mrlje temeljito. These u tri koraka su dovoljne za tepih sredstvom za uklanjanje mrlja.
Kako to maknuti Crno vino mrlje od tkanine
Prije uklanjanja mrlje od vina tkanina, jedna stvar koja bi trebala uzeti u obzir je da ako je tkanina samo na kemijsko čišćenje, ne pokušavajte da uklonite mrlje kod kuće. U takvom slučaju, to uzeti na suhi čistionica najkraćem mogućem roku. Ako se tkanina mogu oprati kod kuće, onda možete slijediti slijedeće korake da biste uklonili mrlje vina iz nje.
Step 1, Kao što je spomenuto, uzmi bijeli ručnik i uživati ​​koliko dodatni vino kao što možete iz mrlje.
Korak 2; Uzmite zdjelu jednu šalicu i miješati vodikov peroksid i dvije žličice jelo sapuna u njemu. Uzimajući spužvom i ovu smjesu, čisto vino mrlja na tkaninu. Sjetite se da ne trljati mrlje sa spužvom. Vi samo svibanj pokušati potopiti vina primjenom smjese i spužva, nježno na mrlju.
Korak 3; Uzmite čisti ručnik, a primjenjuju se na vina mrlje. Budući da je tiho moguće da se mrlja mogla prodrijeti kroz tkaninu i dosegla onu stranu tkanine pa se preporučuje da se primjenjuju ručnik za pranje na drugoj strani tkanina kao dobro.
Korak 4, na kraju, s blagim deterdžentom i hladnom vodom, pranje tkanina. Ako želite saznati kako ukloniti mrlje od crvenog vina odjeće, ja bih preporučiti, slijedite iste korake četiriju spomenutih. Pročitajte više o uklanjanju mrlja od odjeće.
Kako to maknuti crno vino mrlje od Stolnjak
Wet vino Mrlje
Korak 1, ako se crveno vino mrlja na odjeći je još uvijek mokra, onda je najbolji način da ga ukloniti, da bi se zaliti club soda preko njega.
Step dviju; Next, pour salt liberally on i around the stain.
Korak 3, a nakon otprilike sat vremena, kada je odjeća suha, uklonite sol i operite krpom s blagim deterdžentom i hladnom vodom.
Suho vino Mrlje
Korak jedan, Ako je vino mrlje postala suha, sipati bijelo vino preko mrlje.
2. korak, napraviti tijesto za pečenje soda i primijeniti ga na mrlju previše.
Korak 3; Ostavite tkanine kao što je to oko tri sata, tako da pečenje soda može raditi na mrlju. Nakon toga, isperite ih s blagim deterdžentom i toplom vodom. Pročitajte više na crveno vino mrlje - kako to maknuti.
Evo u nadi da sada znate kako to maknuti crveno vino mrlje. Međutim, ako vi ste u sredini stranke i ne mogu učiniti ništa o mrlje, zatim tu je brzo savjet za tebe. Možete primijeniti kreme za brijanje ili prelijte octom nad vinom mrlje odmah ih oprati čim stranke završi.

No comments:

Post a Comment