Thursday 16 February 2012

Njega noktiju kutikule: kako voditi brigu o kožicu

Zašto je važno platiti pozornost noktiju cuticle njegu? Što je zanoktica i koju ulogu to igra u našem tijelu? Cuticle oblici pečat noktiju i prstiju. To znači cuticle da je mrtav koži koje preklapa naše nokte i prste. Pod nokat, lak za nokte matrice je formiran. These kožicu igraju vrlo zanimljivu ulogu u naše tijelo. Kao što je u kutikulu lista štiti unutrašnje slojeve lista od oštećenja, cuticle na našim noktima ih štiti od oštećenja od gljivica, bakterija, itd. Zar nije to čudno, naši cuticle igrati u sebi zaštitnu funkciju, ali mi rijetko consider cuticle kao zaštitni dio našeg tijela! To je odsutnost can popuštati teške infekcije noktiju, zanoktica pitanja, noktiju gljiva, itd. Let's imaju pogled na neka noktiju cuticle Care Tips da možemo obavljati u kući, tako da bi se kožicu njegovan s malo truda. Pročitajte više o nokta zdravlja.
Nail kutikule Njega: Kako brinuti za kožicu
Moisturize Nails, Glavni uzročni čimbenik noktiju cuticle problema je suha, čupav i ljuštenje noktiju. To je ovaj dryness that doprinosi to hangnails (suho bitova cuticle pojavljuju na čavao's strana). Da biste to spriječili, nokte treba hidratizirana s krema za ruke ili losion za tijelo redovito. Utrljati hidratantnu kremu u zanoktica i obavljanje svakodnevnu. Nemojte samo primijeniti ga na rukama i biti zadovoljni. Morate specifično masaža krema na svoju kožicu. Također pročitajte što uzrokuje probleme nokta.
Masirajte cuticles; Everyday nakon kupka, masirajte cuticles nježno s toplim maslinovim uljem ili jojobe. To će pomoći spriječiti cuticle iz sušenja. Međutim, budući da samo primjena ulja neće pomoći omekšati nokat, treba koristite cuticle remover za omekšavanje noktiju. Neki čak koristiti orangewood ulje za omekšavanje cuticle, no cuticle remover je učinkovitiji. Saznajte više o zaraženim nokta.
Koristi kutikule Stick, nakon što se ublažio cuticle je bjelkaste rezidua prisutan na dnu i stranama nokta treba čistiti kao dobro. Za ovu, koristite naranče stick (cuticle stick) nježno gurnite natrag kožicu držeći štap u kut, tako da nema oštećenja je učinjeno na kutikulu. Nakon što je dobio štap na kut, postupno pomičite staviti u krugovima u blizini baze noktiju, tako za uklanjanje mrtvih i čudan kože. Provede ovaj postupak dva do tri puta na čavao. Saznajte više na njegu noktiju.
Dajte Vaš kožicu malo odmoriti, ponekad i više-grooming rezultate u sušenju, suzenje i piling od kutikule oko noktiju. Ljudi koji koriste previše lak za nokte na redovnoj osnovi i drugih lakovi treba dati svoje noktiju i kožicu break jednom u dok. Primjena noktiju poljski remover više od jednom tjedno može sisati sve vlagu iz kutikule. Izbjegavajte korištenje noktiju poljski remover više od jednom tjedno. Osim toga, izbjegavajte odlazak u za manikuru previše često, kao što to može dovesti do zarastao i očvrslog kutikule.
Njega Dok putem čišćenje kućanstva, dok obavljaju kućanske poslove, čišćenje i pranje, one kožicu dolaze u dodir s otežanim kućanstva čišćenje, koje oštećuju i suhu kožicu nokta. Immersing ruke u tim čišćenje uzrokuje maloljetnik crvenilo i iritaciju kožicu. Dakle, dok koristite kao čišćenje nositi pamuk-postrojilo gumene rukavice.
Pročitajte više na: a sve o zdravog Nails, noktiju Proizvodi: lak za nokte i losion, osim ovih gore navedenih noktiju cuticle skrb savjete, provjerite da li suzdržati od grickanje noktiju. Nikada potegnuti osim your kožicu prstima i zubima. This će samo puknuti zaštitne pokrivaju na noktima. Osim toga, suzdržati od korištenja noktiju to zagledati objekata. To je bolje držati zgodan palicama hidratantnu kremu u torbu, koja će Vam omogućiti da ga primijeniti kad god želiš. U slučaju bilo kakve infekcije, obratite se dermatologu odmah. Nadam se da ovaj članak noktiju kutikule skrbi je koristan i informativan!

No comments:

Post a Comment