Wednesday 22 February 2012

Punk frizura za djevojke s dugom kosom

Punk frizura za djevojčice i djevojke s dugom kosom uvijek ide protiv struje mode. Punk frizura se smatraju kao oblik self-expression, gdje možete obaviti pravedan o išta s vaše kose i još uvijek će se pojaviti cool. Kao modni trendovi stalno mijenjaju, postoje hrpe novih i inovativnih punk frizura za djevojčice i djevojke s dugom kosom. Bacite pogled na ono što punk modni je sve o tome ovih dana.
Punk frizura za žene
Izrazite svoju originalnost s različitim punk frizura za dugu kosu. Ako želite postići punk izgled, pokušajte jedno od navedenih ispod frizure i dodali neke funky boje da završe stilu.
Emo: Emo moda i frizura su dobivanje vrlo popularne iz dana u dan. Ona ima osjećaj slobode i izraziti svoje individualnosti. Uz asimetrične frizure, neravnomjeran slojeva gdje je prednjim je duže od leđa, i obje strane se ne slažu međusobno, emo frizure razlikuju od stroge smjernice. Također možete poboljšati svoj emo stil bojanje vaše kose s tamnim ili svijetlim i snažnim bojama. Dodano prednost, emo najbolje funkcionira kao jedan od najboljih punk frizura za kovrčavu kosu.
Promašaj Hawk: A copycat od basnoslovan Mohawk frizura, koja se usuđuje nosilac obrije obje strane svoje glave. To je uniseks stil koji compliments duge i kratke kose. Promašaj Hawk je rock-and-roll/punk frizura za djevojčice i djevojke s dugom kosom, koja pokazuje berba klasa s prizvukom modernizirati, oštar izgled. Možete ostaviti kosa u leđa ravno, držati ga u konjski rep, ili pletenica. Postoje beskrajne mogućnosti s dugim hairstyles.
Ned Hawk: Novi hibrid na starinski Mohawk, sunce sokol (također poznat kao obožavatelj kosu) daje bizaran novo značenje. Nabavite spremni za zaliha robe gore na mnogo gela i laka za kosu materijalizirati modne ned jastreb. Uz kratke slojeve u leđa i prednji kosa je izrezati na šiške. Izgled emulira sunce i definitivno čini se isticati u gomili. Sunce jastreb izgleda nevjerojatan i jedan je od popularnih punk frizura za djevojčice i djevojke s dugom kosom.
Dreadlocks: Jedan od najvažnijih prirodnih punk frizura za djevojčice i djevojke s dugom kosom su dreadlocks. Možete pustiti kosu strah na vlastitu, ali ako nemate strpljenja za čekanje, postoje mnoge kose proizvode na koje se može ubrzati proces za vas. The dreadlock stilova za žene može biti tanke ili debele, ovisno o tipu kose.
Rockabilly: Drugi popularan punk frizura za kovrčavu kosu je rockabilly rez. Ako imate prirodne kovrče, rad s 1940-ih i 1950-ih popularan stil je komad torte, kao i vaša kosa treba biti uvijen da bi dobili izgled. Za djevojke koje nemaju prirodne kovrče, jednostavno možete postići izgled perming vaše kose. Frizura može se nositi za par dana ako ne oprati kosu i nositi maramu dok ste spavanje. Rockabilly treba puno prakse i vještine kako bi izgledao autentičan.
Classic Pageboy: A pageboy je uvijek obukao ravno s debelim šiške i nema oštrine na rubovima. Iako, novi pageboy šišanje ima neujednačen šiške te je uglavnom pod kutom prema bilo strane lica. S podebljano boje u šiške i ostatak kose lijevo tamno, pageboy čini veliku stil izjavu kao kul punk frizura.
Iako, postoje mnoge punk frizura za djevojke s dugom kosom, ne morate čekati za svoje kratke kose kako bi dobili više. Postoje mnogi punk frizura za kratku kosu. Dakle, naplata tih punk kratke frizure s jedinstvenim bojama, stilova i krojeva.

No comments:

Post a Comment