Wednesday 15 February 2012

Suhi šampon za kosu

Budući da kosa se smatra simbolom ljepote, svatko od nas nastoji zadržati naše kosa zdrava i lijepa. Zbog toga, pravilnu njegu kose potrebno je i za njegu kose uključuje sve, od četka za kosu na pravi način da uređaj redovito ga! Jedan od glavnih dio za njegu kose je shampooing. Sve vrste kose, bilo suha ili masna, debela ili tanka, trebaju redovito šamponiranje za čuvanje ih zdravim. Svatko je svjestan ove činjenice, a mi ne slijedite ove jednostavne, po pravilu, šamponiranje kose ne samo jednom, ali barem dva puta tjedno.
Kad je netko kod kuće, redoviti šamponiranje uopće nije problem. Ali pitanje, kako da šampon za kosu nastaje kada se ide na dugo putovanje, pogotovo treks. Tijekom duge treks, onda nema dovoljno vode čak i na kupanje, u takvoj situaciji, očekujući dovoljno vode za šamponiranje kose je malo previše! Međutim, šamponiranje je potrebno ako ste trekking ili putovanja za dugo trajanje. U takvim vremenima, najbolje rješenje je koristiti suho šampon. Kemijska šamponi za kosu također dolaze u pomoć, kada nemate vremena za suhu kosu. Pitate se što suhi šamponi su? Pa, suhi šamponi nisu ništa drugo nego suhi u prahu šamponi, koji apsorbiraju ulje i čine kosu osjećate svježe. Jedan ne treba da opere kosu nakon korištenja suhi šampon, jednostavno morate češljati se šampon, i ti si ispunjavanja! To nije samo zgodan izbor, ali i praktične jedan, kao što štedi struju i vodu! Neka nas pogledajte neke jednostavne metode za stvaranje neke suhe šamponi za kosu.
Suhi šampon za kosu # 1
Ovaj šampon može koristiti za sve tipove kose, ali to je jedan učinkovit suhi šampon za tamnu kosu. Vi samo trebate dva sastojka za ovaj šampon, bijelo brašno i tlo bademi, i ½ šalicu. Jednostavno kombinirati sastojke i energično protresti kako bi se uklapale. Ako ste to odluka za tamnu kosu, zamijeniti bijelo brašno s kakao. Primijenite šampon za kosu, masaža lagano u kružnom smjeru, a zatim otarasiti. Vi ste spremni vijoriti vaš čiste kose u aukciji! Pročitajte više o tome kako napraviti šampon.
Suhi šampon za kosu # 2
Ovaj suhi šampon recept pozive za nekoliko sastojaka, ali samo one koji su lako dostupni kod kuće. Ovo je jedan od najboljih suho šampon za masnu kosu. Prije nanošenja šampon, češalj kosu i nanesite šampon u malim količinama, tako da nakon toga, ne moraju nositi s messed up kose pune suhog šampona! Pročitajte više o proizvodima za njegu kose.
Dodati 2-3 žličice kukuruza ili kukuruzni škrob u zdjelu. Kukuruzni škrob / palentom pomaže da bi se apsorbirali prljavštine i ulja. Dodati oko 1-2 žličice praha bebu da kukuruzni škrob, ovo je za daljnje sušenje i svježeg mirisa. Međutim, ako imate tamnu kosu, izbjegavajte baby puder, jer će učiniti vaše kose izgledaju sivo. Sada dodajte 2-3 kapi ricinusovog ulja ili limunovog ulja na smjesu. Ove ulja pomoći će u čišćenju dlake i njih moisturize. Primijenite ovaj šampon za kosu u prstohvata, masažu glave kako se primjenjuju. Nakon što su učinili s njim, koristite finim češljem za uklanjanje šampon. Također možete pokušati usisivač, zgodan da pokupi višak šampon, ako ih ima.
Suhi šampon za kosu # 3
Kombinirajte 1 šalica sode bikarbone i tlo zobeno brašno u zdjelu. Baš kao što su kukuruzni škrob, sodu bikarbonu i upija ulje. Masaža ovu smjesu na kožu, počevši od najviše oiliest dio kose. Pričekajte nekoliko minuta, tako da sve ulje kosa apsorbira. Zatim pomoću fini češalj, četka iz šampon.
To je sve o suhu šampon za kosu. Možete probati sve gore navedene recepte i odlučiti najbolje suhu kosu šampon za sebe. Iako je to dobar izbor za napornog rasporeda, to ne može zamijeniti redovite šamponi i uređaja.

No comments:

Post a Comment