Wednesday 22 February 2012

Stjenica Znakovi

Bedbugs, također poznat kao stjenica, su male, ovalne insekti s crvenkasto-smeđe tijela koje se hrane ljudskom krvlju. Noćenje bugovi su dovoljno mali da žive u pukotinama zidova i namještaja. Stoga, krevet bug zaraza vrlo često naći u mnogim kućanstvima. Tijekom dana, stjenica ostati skrivene u njihovim prebivališta i postanu aktivni samo noću, kada su ljudska bića gristi i sisati krv. Stoga, teško je otkriti prisutnost stjenica u kući sve dok i ako bilo vidljivih znakova su primijetili. Koji su znakovi stjenica? Neka nam se pogled.
Stjenica Znakovi; Kao što je spomenuto, teško je razlučiti krevet kukac ugriza od ostalih kukaca bites. Međutim, to je siguran znak ako krevet bug osoba žali što ga je ugrizla noću ili iskustva iritacije na koži. Druge stjenica znakovi i simptomi uključuju:; crvene mrlje, tvrdi i malo podigli mjesta, svrab, crvene mrlje mogu se naći po cijelom tijelu, mjesta su često u linearni način, ako se promatra svaki krevet kukac ugriza na svoje tijelo, vi treba primjenjivati ​​calamine ili anti-upalne losion na to da smiruje iritacije. Iako ugriz krevet bug može izazvati mnogo nelagoda, nije poznat uzrok bilo koje ozbiljne štete. Bedbugs nisu nositelji bilo koje zarazne bolesti, niti su oni poznati za prijenos takvih bolesti kod ljudi. Međutim, uporni krevet ugriza kukac mogu dovesti u alergije ili alergijske reakcije kao što su na tijelu. Stoga, je neophodno da biste dobili osloboditi od stjenica što je ranije moguće. Pročitajte više o buha ubode u odnosu na krevet bug bites.
Stjenica Znakovi zaraze, jedan od najvećih mana stjenica je da oni umnožiti vrlo brzo, čineći ga teško za ljude da biste dobili osloboditi od njih. Ženski krevet bug polaže 5 jaja svaki dan i oko 500 u svom životu. Također, kao bugova žive u manjim pukotinama u zidovima, ili pukotine u namještaj, lociranje i ubijanje njih postaje dosadan zadatak. Ako želite znati što su beg bugova znakovi zaraze, onda možete tražiti sićušne krvne mjesta koja su s njima na stazi madraca ili u blizini zidova, ili možete tražiti minutu bijele mrlje koje su zapravo njihova jaja. Također treba napomenuti da stjenica mogu naći na tijelima kućnih ljubimaca, a time i kućni ljubimci treba oprati i redovito čišćena. S druge strane, ovdje su neke učinkovite mjere koje pomažu u uzimajući osloboditi od stjenica kod kuće. , Korištenje pesticida je najbolji način dobivanja osloboditi od stjenica od namještaja i tepiha. Te bi trebao sprej pesticida u pukotinama zidova i podova ubiti stjenica. ; Tepisi treba očistiti parni čistač kao vruće pare ubija bube, kao i njihova jaja. , Ako ste pronašli stjenica u odjeću "ormar, izvaditi svu odjeću te ih oprati sa toplom vodom. Također je poželjno da neka odjeća suha u suncu. , Kako da biste dobili osloboditi od stjenica od prtljage, trebate držati prtljagu na suncu za par sati. ; Ako želite spriječiti stjenica od pojavi, trebali biste pečat sve pukotine u zidovima i vakuum tepiha, tepisi i namještaja redovito. , Na kraju, ako nijedna od ovih metoda pomoći, uvijek možete zatražiti pomoć od stručnjaka u deratizacije. ; Pročitajte više na:; Uzimajući osloboditi od stjenica Naravno, Kako ubiti buba, stjenica istrebljenje; Bitno je prepoznati stjenica znakove kako bi se smiruje iritacije, kao i liječiti njihove zaraze. Preporučljivo je za liječenje problema bez odgode, prije nego što ga dobiva izvan kontrole!

No comments:

Post a Comment